26 / 04 / 2024

İzmir Selçuk ruhsatsız inşaatlar yıkılıyor mu

İzmir Selçuk ruhsatsız inşaatlar yıkılıyor mu

İmara uygun olmayan ve inşaat ruhsatı bulunmayan kaçak yapılar, Selçuk Belediyesi İmar Müdürlüğünün öncülüğünde Fen İşleri ekiplerince yıkılıyor.

Selçuk Geçer'den korkutan yeni dolar tahmini geldi! Bakın dolar kuru hangi tarihte tam 60 TL olacak!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kuru bu yıl da yükselişine hız kesmeden devam ederken, Ekonomist Selçuk Geçer'den korkutan yeni dolar tahmini geldi...

Dolar yorumları ile bilinen Selçuk Geçer'den yatırımcılara 'uzak durun' uyarısı: Ekrana bakarken paranız yok olacak!

Dolar yorumları ile adından sıkça söz ettiren Ekonomist Selçuk Geçer, o yatırım aracını işaret ederek yatırımcılara ''uzak durun'' dedi. 

Doların kahini Selçuk Geçer'den çarpıcı açıklama: Doları geleceği gün yüzüne çıktı! Aman sakın bunu yapmayın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in kahin gibi çıkardığı öngörüler, dolar yatırımcıları arasında büyük bir merak uyandırdı. Ekim, Kasım ve Aralık aylarının önemini vurgulayan Geçer, dolar sahiplerine "Dolarınızı sakın satmayın!" uyarısında bulunuyor.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar borcu olanlara hazırlığınızı yapın uyarısı! Dolar için tarih ve rakam belli oldu!

Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den doları olanları sevindirecek haber geldi. Geçer dolar borcu olanlara ise uyarıda bulunarak, hazırlığınızı yapın diyerek tarih ve rakam verdi...

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Selçuk Geçer altını çizerek söyledi! Bu rakamı öpüp başınızın üstüne koyun! Seçim sonrasında dolar tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumu ünlü ekonomist Selçuk Geçer, seçimlerden sonra doların geleceği seviyeyi altını çizerek açıkladı. 

Selçuk Geçer bombayı patlattı! Altını olan beklesin! Yoksa bin pişman olacaksınız!

Selçuk Geçer, altın piyasasındaki uzun süredir var alan hareketliliği yakından takip ediyor. Geçer, faiz kararına dair konuştu. İşte detaylar!

Selçuk Geçer doları olanlara seslendi: 4 gün sonra ters köşe olacaksınız

Selçuk Geçer 21-22 Mart'ta yapılacak FED toplantısının piyasalarda şok etkisi yaratacağını iddia etti.

Selçuk Geçer doları olanları uyardı! 4 gün sonra tepetaklak olacaksınız! 

Ekonomist Selçuk Geçer 22 Mart'ta yapılacak Amerika Merkez Bankası (Fed) toplantısının piyasalarda büyük hareketlilik yaşatacağını belirterek yatırımcıları uyardı.4 gün sonra tepetaklak olacaksınız!

Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar uyarısı! Dolar borcu olanlar kımızı alarm! Acilen planınızı yapın

Dolar/TL kuru deprem sonrasında açılan borsa ile birlikte 19 TL'yi görürken Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar uyarısı geldi! Dolar borcu olanlar kımızı alarm! Acilen planınızı yapın.

Doların 40 TL olacağı tarih belli oldu! Selçuk Geçer doları olanları kırmızı kodla uyardı! Sakın bunu yapmayın

Ekonomist Selçuk Geçer elinde doları olanları kırmızı kodla uyararak doların 40 TL olacağını söyledi. Sakın bunu yapmayın!

Altına FED'den deprem darbesi! Selçuk Geçer alım için tarih verdi!  Fiyatları görenlerin gözleri dev gibi büyüdü!

Selçuk Geçer, FED'in kararı sonrası açıklamalarla gündemde. Daha fazla bilgi için haberimize göz atabilirsiniz...

Selçuk Geçer’den uyarı üstüne uyarı! Buna yatırım yapmayanlar çok üzülecek!

Dolar yatırımı yapmak isteyenler ne zaman dolar almaları gerektiğini araştırıyor. İşte tam da bu zamanda ünlü ekonomist Selçuk Geçer uyarıda bulundu. İşte detaylar!

İzmir Selçuk ruhsatsız inşaatlar yıkılıyor mu Haberi

İzmir Selçuk ruhsatsız inşaatlar yıkılıyor mu

Selçuk Belediyesi ilgili birim müdürlüklerince tespit edilen ve gerekli yasal işlemleri tamamlandıktan sonra yıkıma başlayan belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde denetleyen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, yasal ve hukuk çerçevesinde uygun olmayan tüm yapıların yıkımına başladıklarını kaydetti.


"Yasalar neyi gerektiriyorsa"

Vatandaşları kaçak yapı yapmamaları konusunda duyarlı olmaya davet eden Başkan Bakıcı, "Biz bu yıkım işlemlerini isteyerek yapmıyoruz. Ancak yasalar bunu gerektiriyor. Bu yüzden herhangi bir inşaat, ya da yapı yapmak isteyen vatandaşlarımızdan ricam; çalışmalarına başlamadan önce mutlaka İmar İşleri Müdürlüğümüze müracaat etsinler ve gerekli olan tüm yasal prosedürü başlatsınlar. Aksi halde bu durumda hem vatandaşımız, hem de bizler vicdanen üzüntü duyuyoruz" dedi.


"Hepimiz yasal ve hukuksal zeminde kalmak zorundayız"

Selçuk Belediyesi Encümeni kararı doğrultusunda Değirmen Boğazı mevkiinde gerçekleşen yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen...