20 / 04 / 2024

izmir su baskını

izmir su baskını

İzmir her yağmurda olduğu yine felç oldu. Buca, Güzelyalı, Bornova, Bostanlı başta olmak üzere kentin bir çok yerinde evlerin ve işyerlerinin zemin katları su içinde kaldı.

İzmir'de yağış nedeniyle bazı evleri su bastı!

İzmir'de, Cuma akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, ara ara kesilerek sabaha kadar devam etti. Yağmur nedeniyle akşam trafiği oluşurken çok sayıda maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi.

İzmir'de sağanak yağış nedeniyle bazı evleri su bastı!

İzmir’de önceki gün akşam ve gece saatlerinde ara ara etkili olan sağanak yağış kenti yine vurdu. Birçok yerde yollar göle dönerken bazı bölgelerde zemin katlardaki evlerde su baskınları oldu

İzmir’deki Yeni Gökdere Mezarlığı altyapı eksikliği sebebiyle sular altında kaldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni bir skandala imza attı. Buca Kaynaklar mezarlığı'nın dolması nedeniyle, alternatif olarak yapılan Yeni Gökdere Mezarlığı'nda altyapı eksikliği sebebiyle sular tek bir yerde birikti.

İzmir'de sağanak yağış nedeniyle birçok ev ve işyerini su bastı!

Önceki gece başlayan ve sabah saatlerinde şiddetini artıran yağmur, kentte bilindik görüntülere sahne oldu. Yollar tıkandı, trafik kilitlendi, altgeçit göle döndü, ev ve işyerlerini su bastı

İzmir'de hasar tespit çalışmaları sürüyor!

İzmir'i sular altında bırakan sel felaketin yaraları sarılmaya çalışılırken, hasar tespit çalışması sürüyor. İzmir Vali Yardımcısı Adem Karahasanoğlu, selin hasarını belirlemeye devam ettiklerini, mağdurlara da gerekli yardımların sürdüğünü belirtti

İzmir'de su baskınları nedeniyle evler çamur yığınına döndü!

İzmir 'de, kuvvetli sağanak yağışın yol açtığı su baskınlan nedeniyle evler çamur yığınına döndü, hastalar ekiplerin yardımıyla taşındı, birçok hayvan su baskınlan nedeniyle telef oldu.

Sigorta şirketlerinden doğal afetlere karşı yeni sigorta paketleri geliyor!

Son dönemlerde artan doğal afetler KOBİ’lerin sigortaya olan talebinde yoğunluk oluşturdu. Sigorta şirketleri ise deprem, su baskını, yıldırım, yangın gibi çok sayıda doğal afete karşı koruma hizmeti veren sektörlere özel KOBİ sigorta paketleri sunmaya başladı.

Dikkat! İstanbul için sarı alarm verildi: Bu saatlerde dikkatli olun

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Trakya Bölgesi'nde yer alan 5 ili sarı kodla uyararak ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı konusunda vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı. Bu iller arasında İstanbul da bulunuyor.

İstanbul’da yaşanan sel sonrasında konut sigortasına olan ilgi artmaya başladı!

Sigortacılık platformu Sigortam.net, selden kaynaklı su baskını durumlarında evini güvence altına almak isteyenler için Konut Sigortası yaptırmanın önemine dikkat çekerken, “Poliçe şartları ve sağladığı teminatlara mutlaka bakılmalı” uyarısını yaptı.

Konut sigortası neden önemlidir? Konut sigortası hangi riskleri kapsar?

Konut sigortası, birçok olumsuz durumda konutların korunmasına yönelik birçok hak tanıyan bir sigorta türüdür. Yangın, deprem, hırsızlık ve su baskını gibi durumlarda işe yarayan bu sigorta türü zorunlu olmasa da yaptırılabilir. Peki konut sigortası neden önemlidir, hangi riskleri kapsar?

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Cuma gününe dikkat! Valilik o şehirde yaşayanları uyardı; Su baskını, sel, yıldırım, dolu her risk var

Aman dikkat! Valilik, 2 Haziran Cuma günü tüm şehirde etkili olması beklenen sağanak sebebiyle vatandaşları uyardı. İşte detaylar...

Hava Durumu Uyarısı: 14 il için ani sel, dolu ve hortum riski var!

Yarın ülke genelinde sağanak yağışlar bekleniyor. İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da şiddetli yağış tahmini yapılıyor. 14 şehir için sel, su baskını, dolu, yıldırım ve hortum uyarısı geldi.

AFAD ve Meteoroloji'den yeni uyarı! Bu illerde yaşayanlar aman dikkat!

Şanlıurfa’da dün meydana gelen sel felaketinin ardından AFAD ve Meteoroloji Müdürlüğü’nden şimdi de o iller için uyarı geldi. Fırtına ve su baskını olabilir, tedbirler artırıldı.

Bunları yaparsanız su faturanız yarıya düşecek! Su faturasını düşürmenin püf noktaları…

Su, doğal gaz, elektrik, telefon ve internete gelen zamlar vatandaşın bütçesini sarsmaya devam etse de bazı şeyleri değiştirmek elimizde. Mesela su faturasındaki tutar. Gelen zamlarla birlikte daha da strese sokan faturayı nasıl düşürebiliriz? İşte su faturasını düşürmenin pratik yolları…

Dijital tartı almanın zamanı gelmedi mi? Tefal baskül 29 Eylül 2022 fiyat listesi

Sağlıklı yaşamın yolu kilo kontrolünden geçiyor. Peki kilo kontrolü yaparken teknolojinin sağladığı kolaylıklardan faydalanıyor musunuz? Kilo vermek için elinizden geleni yaparken yağ ve su oranınızı ölçen bir baskül çok işinize yarayabilir.

İstanbul Valiliği'nden su baskını mağdurlarına konutlar için 5 bin lira, iş yerleri için 10 bin lira nakit desteği! 

İstanbul Valiliği, Esenyurt ilçesinde yağıştan zarar gören konutlar için 5 bin TL, iş yerleri için 10 bin TL yardım ödemesinin yapılmaya başlandığını açıkladı.

Meteoroloji’den 8 ilde kuvvetli sağanak yağış uyarısı! Bu haberi okumadan evden çıkmayın!

MGM'den ani sel, yıldırım, su baskını, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

Çin’deki kripto para saadet zincirine baskın düzenlendi!

Çin polisi, 1 milyar yuanlık parayı kapsayan 110 bin kişilik kripto para saadet zincirine baskın gerçekleştirdi. 

izmir su baskını Haberi

izmir su baskını


İzmir her yağmurda olduğu yine felç oldu. Buca, Güzelyalı, Bornova, Bostanlı başta olmak üzere kentin bir çok yerinde evlerin ve işyerlerinin zemin katları su içinde kaldı. Büyükşehir ekipleri müdahalede yetersiz kalırken vatandaşlar her yağmurda olduğu gibi yine kendi başının çaresine baktı.

Konak'ın Gültepe semti Adem Yavuz Caddesi'nde göle dönen yolda 35 R 8153 plakalı araç mahsur kalırken ismi öğrenilemeyen bir şoför mahallelinin yardımı ile kurtarıldı. Göle dönen yolda hasta taşıyan bir ambulans geçmeye çalıştı, fazla ilerleyemeyen ambulans geri dönüp başka bir yoldan hastaneye gitmek için yoluna devam etti. Mahalle sakinlerinden Hamit Yava, "Bu caddede belediye kanalizasyon yapmak için çukur açtı. İki gündür açık olan çukuru kapatmadıkları için yağmurla birlikte göle döndü. Bu yolun sorunlarını çözemediler" dedi.

Mahalle sakinleri de yolun yapılmamasında...