26 / 04 / 2024

izmir teleferik tesisleri açık mı

izmir teleferik tesisleri açık mı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Balçova Teleferiği, rutin bakımın ardından yeniden hizmete başladı. 20 adet kabin led lambalarla ışıklandırılınca gece çok güzel bir görüntü oluştu...

Balçova Teleferik yarın hizmete giriyor!

Aşırı sıcaklar ve kısa sürede beklentilerin çok üzerinde yolcu taşınması nedeniyle periyodik bakımı öne alınan Teleferik tesisleri, yarından itibaren (25 Ağustos Salı) yeniden hizmete başlıyor.

İzmir Agora - Kadifekale Teleferik Projesi'nde son durum ne?

İzmir Agora‘dan Kadifekale’ye yapılacak olan teleferik projesinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Sümerbank'ın İzmir'deki tesisleri ve arazileri mecliste!

Sümerbank'ın İzmir'de bulunan eski basma fabrikası tesisleri ve arazileri meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu...

Alanya Teleferik yılda 1 milyon kişiyi taşıyacak!

Alanya Teleferik projesi Alanya Kalesi'nin Ehmedek Kapısı ile Damlataş Sosyal Tesisleri arasında çalışacak. Teleferikle yılda 1 milyon kişiyi taşımayı planlanıyor.

Alanya Teleferik Projesi'nde son durum!

Alanya Belediyesi tarafından Damlataş Sosyal Tesisleri ile Alanya Kalesi Ehmedek Kapısı arasına planlanan Teleferik Projesi inşaatı, son sürat devam ediyor

İzmir Selçuklu'daki teleferik projesinde hazırlıklar tamam!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir Selçuklu'daydı. Eroğlu, ilçede yapılması planlanan teleferik projesiyle ilgili bilgiler verdi.

Balçova Teleferik 1 Nisan'da açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından iki yıl önce hizmete alınan Balçova Teleferik Tesisleri, sezon öncesi “yıllık periyodik bakım” nedeniyle Mart ayı sonuna kadar hizmete kapalı olacak.

Alanya Teleferik Projesi Mayıs'ta tamam!

Alanya Belediyesi tarafından Damlataş Sosyal Tesisleri ile Alanya Kalesi Ehmedek Kapısı arasına planlanan Teleferik Projesi inşaatı, tam gaz devam ediyor.

İzmir Metin Oktay Tesisleri'ne U19 Kamp Binası yapılıyor!

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Torbalı Metin Oktay Tesisleri'ne 700 metrekarelik çift katlı U19 Kamp Binası'nın temellerini attı.

İzmir Entegre Tesisleri'nin ÇED toplantısı 1 Eylül'de!

İzmir İli, Ödemiş İlçesi'nde Katı Atık Yönetimi Entegre Tesisleri projesinin yapılması planlanmakta. Projenin ÇED toplantısı 1 Eylül'de gerçekleşecek.

İzmir Selçuk'a teleferik geliyor!

İzmirli oda ve borsa başkanlarının Selçuk Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleşen toplantısında turizm masaya yatırıldı. Yolcu, "Teleferik projesi ekolojik dengeyi dikkate alan bir projedir." dedi.

İzmir Selçuk'a teleferik müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Eroğlu, İzmir Valisi Mustafa Toprak'a yaptığı ziyarette ise Efes Antik Kanalı ve Selçuk Meryem Ana'ya yapılması planlanan teleferik ile ilgili müjde verdi.

İzmir Urla DHMİ tesisleri 5 milyon liraya yenilendi!

Ensar Vakfı, Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nden devraldığı tesisleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve CHP’li Urla Belediyesi’nden aldığı izinlerle gençler için kamp yapmaya hazırlanıyor. DHMİ devretmeden önce tesisleri 5 milyon liraya yeniletti.

İzmir Teleferik Tesisleri hizmete açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Balçova Teleferiği, rutin bakımın ardından yeniden hizmete başladı. 20 adet kabin led lambalarla ışıklandırılınca gece çok güzel bir görüntü oluştu...

izmir teleferik tesisleri açık mı Haberi

izmir teleferik tesisleri açık mı


İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Balçova Teleferiği, rutin bakımın ardından yeniden hizmete başladı. 20 adet kabin led lambalarla ışıklandırılınca gece çok güzel bir görüntü oluştu.

Deneme seferleriyle birlikte 3 aydır aralıksız çalışan Balçova Teleferiği, bakıma girmeden önceki 10 günlük sürede toplam 37 bin 811 biletli ziyaretçi taşıyarak tüm tahminleri alt üst etmişti. AB standartlarına uygun olarak tasarlanarak İzmir'e tekrar kazandırılan tesiste, saatte 1200 yolcu taşınabiliyor. 20 adet 8'er kişilik kabinler ile yapılan yolculuk süresi 2 dakika 42 saniye sürüyor. Teleferik sistemi, istasyonlar ve mesire alanı düzenlemesinin toplam maliyeti 15.5 milyon TL olarak gerçekleşti. 5 yaş ve altındaki çocuklar için ücretsiz, iniş-çıkış ücreti 6 TL olan tesislere gelenlerin İzmir'in eşsiz körfez manzarasını kuş bakışı görebilmesi için, kabinlerden indikten sonraki giriş...