29 / 03 / 2024

İzmir Torbalı TOKİ başvuru dönemi

İzmir Torbalı TOKİ başvuru dönemi

1 adet konutun ; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulduğu TOKİ İzmir Torbalı'da başvuru dönemi yarın başlıyor...

İzmir'de 16 adet konut ile Konya'daki 23 adet arsa satılıyor ! Ev ve arsa yeri alacaklar dikkat! 

İzmir Torbalı ile Konya Selçuklu'da yer alan 39 adet gayrimenkul satışa sunuldu. Peki söz konusu gayrimenkullerin satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Adra GYO İzmir Torbalı'dan 50 milyon TL'ye arsa aldı! 

Adra GYO İzmir Torbalı'da yer alan arsanın ihalesinde 50 milyon TL ile en yüksek teklifi veren şirket oldu. İşte detaylar...

İzmir'de konut alanı imarlı arsa fırsatı! 

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 8 bin 41 metrekare alana sahip.

Torbalı Belediyesi İzmir'de ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı Ayrancılar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa ticaret alanı imarlı.

İzmir'de imarlı arsa satılacak! İhalesi 20 Haziran'da yapılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı gayrimenkul satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediyesi Başkanlığı, İzmir Torbalı Tepeköy'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 2 Mayıs'ta yapılacak.

Aile Bakanlığı personel alımı yapıyor! Başvuru süresi bitimine az kaldı! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olan İzmir Torbalı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyelerindeki işçi, personel ve memur eksikliğini karşılayarak personel istihdam etmek üzere ilan yayımladı.

11 soruda TOKİ İzmir Torbalı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ İzmir Torbalı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ'nin İzmir projelerinin detayları netleşti. Peki TOKİ İzmir Torbalı projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ İzmir Torbalı 2022 sosyal konut projesi...

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir'de depremzedeler için yapılan TOKİ konutlarındaki sorunlar meclis gündeminde!

İzmir'de TOKİ tarafından depremzedeler için yapılan binalarda ortaya çıkan sorunlar meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

İzmir Torbalı'da 14.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Torbalı Satış Memurluğu, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı 14 milyon 669 bin 692 lira bedelle satışa çıkardı.

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022!

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022...

7 şehirdeki bazı taşınmazlar özelleştirme kapsamına alındı!

Aralarında İzmir Torbalı, Ankara İncek, Erzurum Palandöken ve Çukurova'daki arazi ve binaların yer aldığı devlete ait 7 ildeki 9 ayrı taşınmaz daha özelleştirme kapsamında 41.7 milyon Türk Lirası bedelle satıldı.

İzmir Torbalı TOKİ başvuru dönemi Haberi

İzmir Torbalı TOKİ başvuru dönemi

Başvuru dönemi 10 Temmuz-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştiği TOKİ İzmir Torbalı'da fiyatlar 191 bin 172 TL'den başlıyor.


Dairenin 120,18 metrekare 3+1 olarak tasarlandığı İzmir Torbalı TOKİ'de 240 ay taksitlendirme yapılıyor. Projede yüzde 6 bin TL ve 10 bin TL peşinat veriliyor.


Detaylı bilgi için