23 / 04 / 2024

İzmir turizm projeleri

İzmir turizm projeleri

İzmir İl Kültür Müdürü Abdülaziz Ediz, kentin kısa süre içerisinde birçok yeni ve kaliteli otele kavuşacağını belirtti, "3-4 yıl içinde en az 8-9 bin yatak daha ilave olabilecek" dedi.

Turizmin kalbi İzmir'de atmaya devam ediyor!

Turizmin kalbi İzmir'de atmaya devam ediyor. Türkiye'nin en büyük turizm fuarlarından Travel Turkey İzmir Fuarı, İtalya ve de Adıyaman'ın partnerliğinde, 900'e yakın firmanın katılımıyla açıldı

İzmir, sağlık turizminin başkenti olma yolunda!

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden İzmir, EXPO 2020 için planlanan İnciraltı'na termal oteller zinciri de dahil sağlık merkezi yatırımlarını hayata geçirerek bu alanda merkez olacağı bildirildi.

İge Pırnar: İzmir bir türlü markalaşamadı!

İzmir'e gelen turist sayısında yüzde 31.5 düşüş yaşanırken Yaşar Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İge Pırnar, bu düşüşün ardında uzun yıllardır yaşanan tanıtım ve markalaşamama sorunlarının yattığını kaydetti.

İzmir turizmde rotasını Latin ülkelerine çevirdi!

İzmir turizmde rotasını Latin ülkelerine çevirdi. İzmir Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz, "İzmir yapılacak altyapı ve büyüme çalışmalarıyla hedef ülkelerin cazibe merkezi olacaktır" dedi

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Çeşme Turizm Projesi'nde son durum ne? Mimarlar Odası: Çeşme'deki planlamalar yapı yapmak için olmamalı!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Uğur Yıldırım, Çeşme'deki planlamalar ile Çeşme Turizm Projesi'ne değinerek önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Çeşme'deki planlamaların yapı yapmak için olmaması gerektiğini vurguladı. 

4 ildeki 13 adet turizm imarlı arazi 373.2 milyon TL'ye satılıyor!

TOKİ, Adana, Aydın, Bursa ve İzmir'de yer alan 13 adet turizm imarlı araziyi 373.2 milyon TL toplam bedelle satıyor. İşte ayrıntılar... 

İzmir Karaburun'da konut ve turizm imarlı 2 arsa satılıyor! İhalesi Eylül'de! 

İzmir Karaburun Belediyesi, İzmir ili, Karaburun ilçesi, İskele Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut ve turizm imarlı arsayı satıyor. Peki Karaburun'daki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Arsaların satış fiyatları ne kadar? 

TOKİ'den İzmir'e 885 konutluk iki yeni proje geliyor! Tarihler resmen tek tek açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığından İzmir'e 885 konutluk iki yeni proje geliyor. Tarihler resmen tek tek açıklandı... İşte TOKİ İzmir 2023 projeleri ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu! Üç projeyle tam 892 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu... Üç projeyle tam 892 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu! Tam 369 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu... Tam 369 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ İzmir 2023 projeleri ile ilgili detaylar...

Yatırımcılar dikkat! Turizm cenneti O ilimizde 7 bin 247 metrekare arsa satışa çıkıyor!

Yatırımcıların iştahını kabartan bir arsa daha satışa sunuluyor. Turizm cenneti İzmir Çeşme'de 7 bin 247 metrekare turizm imarlı arsa mahkemeden satışa çıkarılıyor.

İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Başlatılan kampanyalarla konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde Egenin incisi İzmir'de de 51 konut projesinin satışı devam ediyor. İşte İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

TOKİ İzmir projeleri için tarihler belli oldu! O ilçelere 920 yeni ve ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İzmir projeleri için tarihler belli oldu. TOKİ yeni projeleri kapsamında İzmir'in iki ilçesinde 920 konut inşa edecek.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

İzmir halkı bu projeleri bekliyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Selim Türsen bugünkü köşe yazısında İzmir'de hayata geçirilen projeleri kaleme aldı. 

İzmir'de metro projeleri için bütçeler belirlendi!

İzmir'de 2022 Mali Yılı için bütçe kararları alındı. Ayrılan bütçeler arasında metro projeleri de yer alıyor.

İzmir turizm projeleri Haberi

İzmir turizm projeleri

İzmir'in kent merkezinde yeteri kadar otel bulunmamasından dolayı kente gelen yerli ve yabancı turistler özellikle fuar dönemlerinde konaklayacak otel bulamıyor. En büyük sorun olarak öne çıkan İzmir'deki otel ve yatak sayısının azlığı yeni yapılan ve yapılacak oteller ile ayağa kaldırılacak. İzmir'in kısa bir süre içerisinde birçok yeni ve kaliteli otele kavuşacağının müjdesini veren İzmir İl Kültür ve Turizm Müdür Abdülaziz Ediz, "İzmir, turizmde kendi kulvarında yarışmaktadır. Kentte planlı programlı bir gelişmenin adım adım sürdüğünü söyleyebiliriz. İzmir'in otel ve yatak kapasitesi açısından durumunu değerlendirecek olursak, ilimizde son dört-beş yıl içerisinde şehir merkezi başta olmak üzere ilçelerde yeni yapılarak hizmete açılan ve inşaatı hızlı bir şekilde devam eden otellerin çalışmaları ciddi ve yoğun bir şekilde sürdürülmektedir" dedi. 



KAPASİTE ARTACAK 

İzmir'de mevcut yatırım ve...