23 / 04 / 2024

izmir tuzcuoğşu vakfı operasyon

izmir tuzcuoğşu vakfı operasyon

Fethullahçı Terör Örgütü’nün İzmir’de Tuzcuoğlu Vakfı’nın gayrimenkullerini iç ettiği gerekçesiyle başlatılan operasyonda 18 kişi hakkında gözaltı kararı verildi, 7 şüpheli gözaltına alındı.

Çeşme'nin mega projesi rafa mı kaldırılıyor? İzmir'in Kanal İstanbul'u olacaktı...

İzmir'in Kanal İstanbul'u olarak bilinen Çeşme Projesi ile ilgili flaş bir açıklama geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ söz konusu proje ile ilgili olarak projenin bakanlık tarafından da o kadar savunulduğunu görmediği

Japon deprem uzmanından İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu için deprem uyarısı! Resmen açıkladı! SON DAKİKA!

Japon yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu için deprem uyarısı yaptı. İşte uzmanın o açıklamaları...

Refik Tuzcuoğlu kimdir? Hangi bakanlıklarda çalıştı? Emlak Konut GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Refik Tuzcuoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Liseyi ve üniversiteye nerede okudu? Hangi bakanlıklarda görev aldı? Evli mi, çocuğu var mı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Refik Tuzcuoğlu’nun hayatı...

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı rekor sayıda personel alacak! Son gün 1 Nisan! Acil bakın!

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından toplam 92 personel alımı gerçekleştireceği duyuruldu. Personel alım ilanına ilişkin başvuru koşulları ve detaylar belli olurken son başvuru tarihinin 1 Nisan 2023 olduğu öğrenildi.

Doğuş ve Koç’tan piyasaları hareketlendiren hamleler

Koç Holding, Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı, sahip olduğu Koç Holding hissesinin oranını artırdı. Piyasaları hareketlendiren bir hamle de Doğuş Otomotiv 140 liradan hesaplanmak üzere ortalama 515 bin adet hisseyi sattı.

Tekfen Vakfı’ndan öğrencilere 15 bin 720 lira burs. İşte detaylar!

Tekfen Vakfı, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da maddi durumu yetersiz 550 başarılı üniversite öğrencisine bur verecek. İşte burs şartları!

İzmir Altınorman projesinin yüzde 30'u satıldı!

İzmir'in gün geçtikçe değer kazanan ilçesi Bornova'nın Altındağ mevkiinde hayata geçirilen Altınorman projesinin yüzde 30'u satıldı.

İzmir Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı 35 yıllığına kiralanacak!

İzmir'in önemli ilçelerinden Konak'ta  Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı olarak adlandırılan alanın 35 yıllığına kiralanmasına karar verildi.  

Uğur Okulları'ndan İzmir’e yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Güzelbahçe Kampüsü ile nitelikli eğitim veren okullarına bir yenisini daha ekliyor.

İzmir Konak'taki Mektupçu Köşkü satılıyor!

İzmir'in Konak ilçesinde yer alan Mektupçu Köşkü satılığa çıkarıldı. Köşk için 900 bin TL değer biçildi.

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir YHT projesinin ihalesi mecliste!

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir yüksek standartlı demiryolu projesi için yapılan ihale meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir depremi sonrası Doğu Karadeniz için uyarı!

Doğu Karadeniz'in 3'üncü deprem riski bölgesine çekilmesinden sonra bölgede dolgu alanları ve yumuşak zeminlerin yanı sıra heyelanlı alanlar daha da riskli duruma geldi.

İzmir Bayraklı'daki Doğanlar Apartmanı neden olduğu yere çöktü?

İzmir Bayraklı Manavkuyu semtindeki Doğanlar Apartmanı’nın çökme anları, İzmir depreminin simge görüntüsü oldu. Peki Doğanlar Apartmanı neden olduğu yere çöktü? İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Eylem Ulutaş açıkladı. 

izmir tuzcuoğşu vakfı operasyon Haberi

izmir tuzcuoğşu vakfı operasyon

Fethullahçı Terör Örgütü’nün İzmir’de Tuzcuoğlu Vakfı’nın gayrimenkullerini iç ettiği gerekçesiyle başlatılan operasyonda 18 kişi hakkında gözaltı kararı verildi, 7 şüpheli gözaltına alındı.

FETÖ/PDY'ye yönelik İzmir'de Tuzcuoğlu Vakfı'nın gayrimenkullerini iç ettiği gerekçesiyle başlatılan operasyon kapsamında 18 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerden 7'si gözaltına alındı.


GAYRİMENKULLERİ ELE GEÇİRDİLER


İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı üzerine Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından FETÖ'nün Tuzcuoğlu Vakfı'nın bazı gayrimenkullerini iç ettiği gerekçesiyle operasyon başlatıldı. Örgütün zamanla ele geçirdiği gayrimenkulleri örgütün finansmanında kullandığı anlaşıldı.


7 GÖZALTI


Bu usulsüzlüğe yönelik yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda savcılıkça 18 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi, 3 ilde düzenlenen operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.


ARAMA YAPILDI


İzmir Mali Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından gözaltına alınan şüphelilerin ev ve iş yeri adreslerinde arama işlemi...