29 / 03 / 2024

İzmir Ulaşım Projesi iptal olacak mı

İzmir Ulaşım Projesi iptal olacak mı

İzmirde aktarmalı ulaşım sisteminin yarattığı kaos okulların açılmasıyla zirveye çıktı. Uzun hatların iptal edilip aktarmalı hatların konulduğu sistem nedeniyle, aktarma merkezleri de deyim yerindeyse çile merkezine dönüştü.

İzmir'in ulaşım çilesi başladı!

İzmir'de ulaşım kaosu büyüyor. Büyükşehir Belediyesi'nin uygulamaya koyduğu yeni sistemde yaşanan sıkıntı 1. ve 5. sınıfların okula başlamasıyla iyice arttı. Ortaya çıkan manzara, "Bu daha başlangıç" dedirtti

İzmir Ulaşım Projesi vatandaşları isyan ettirdi!

Yaklaşık 1 milyon öğrencinin eğitime başlamadan soruna çare bulunmasını isteyen vatandaşlar, "Büyükşehir yanlıştan hemen dönsün. Ne İzmirlileri mağdur etsin, ne de kendini rezil etsin. Bu sistemi kuranlar, çocuklarının metroya binmesini ister mi?" dedi

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 12'nci kata ulaşıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 6 milyar TL’lik yatırımla hayata geçirilen Kayseri belediyecilik tarihinin en büyük projesi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların hızlandığını, ilk etap inşaatlarda 12. kata ulaşıldığını söyledi.

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

Gaziemir Landor projesi ulaşım!

Gaziemir Landor projesi ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

İstanbul'un yeni ulaşım projesi: Çemberler Sistemi!

Türk Mimarlar ve Şehir Plancıları Odaları Üyesi Ahmet Vekif Alp, İstanbul'un yeni ulaşım projesi Çemberler Sistemi'ni anlattı.  Çemberler Sistemi'nin en önemli ayağı Çemberyol ve Çemberray projeleri...

Sakarya'nın ulaşım projesi mecliste!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün gerçekleşecek. Toplantıda, 15 Temmuz Bulvarı ile Pekşenler arasında hayata geçirilecek yeni ulaşım projesinin imar planları görüşülecek.

Sakarya'nın ulaşımı için 12 yeni proje!

Sakarya Büyükşehir Belediye tarafından bölgede hizmete alınacak 12 yeni ulaşım projesi AKM’de gerçekleştirilen tanıtım programında anlatıldı.

Ahmet Arslan'dan İzmir'e 13 ulaşım projesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir'de yapılan ve yapılması planlanan 13 ulaşım projesini anlattı.

İşte 6 dev ulaşım projesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca 2023 hedefleri kapsamında ilk adımları atılan "dev projelerin" bazıları bu yıl hizmete girecek. İşte 6 dev ulaşım projesi...

Niğde'nin 5 ulaşım projesi mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'deki bazı ulaşım projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer önergesinde "Bor-Kemerhisar arasında demiryolu araç üst geçidi yapılması düşünülmekte midir?" diye sordu..

Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları projesi için kamulaştırma!

İstanbul Üsküdar Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları Projesi kapsamında bazı taşınmazların İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi ulaşım!

Ön talep dönemin,n başladığı projede daireler doğa ile içiçe yükselecek. EgeYapı Group Çekmeköy Projesi ulaşım bilgisi kapsamında 3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlanıyor.

İzmir Ulaşım Ana Planı güncelleniyor!

Ulaşım ana planında güncelleme çalışmaları yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2030 yılına kadarki kent içi ulaşımı şekillendirecek ‘İzmir Ulaşım Ana Planı’nı oluşturmak için İzmirlilerle yüz yüze görüşmelere başladı.

İzmir Ulaşım Projesi iptal olacak mı Haberi

İzmir Ulaşım Projesi iptal olacak mı


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği aktarmalı ulaşım sisteminin yarattığı kaos okulların açılmasıyla zirveye çıktı. Uzun hatların iptal edilip aktarmalı hatların konulduğu sistem nedeniyle, aktarma merkezleri de deyim yerindeyse çile merkezine dönüştü. Vatandaşlar, yaşadıkları çileyi Yeni Asır'a anlattı. Aktarmalı sistem yüzünden daha önce 20-25 dakikada gittikleri bir yere, şimdi okulların da açılmasıyla artık en az 1 ila 1 buçuk saat arasında ulaşabildiklerini söyleyen vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi. 


VATANDAŞLAR YENİ ULAŞIM SİSTEMİNDEN MEMNUN DEĞİL

- Gizem Kurnaz (Estetisyen-26): Yeni ulaşım sistemi çok kötü oldu, hiç memnun değilim. Daha önce Bayraklı'dan Alsancak'a 20 dakikada gidiyordum. Şimdi 45 dakikada gidiyorum. 

- Hakan Köse (Öğrenci-25): Yeni sistemde çok fazla bekleme ve aktarma yapıyoruz. Gelir grubu daha yüksek bölgelerde hatlar devam ederken gelir grubu düşük yerlerde hatlar...