07 / 05 / 2024

izmir valisi toprak

izmir valisi toprak

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Foça ilçesinde bir dizi incelemede bulundu. Yeni Bağarası köyüne giden Toprak'ı Kaymakam Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı ve köylüler karşıladı...

Gaziosmanpaşa'da toprak kaydı, 30 ev boşaltıldı: Yeni evler verilecek!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da dün toprak kaymasından etkilenen kiracılar kiracı, ev sahipleri de ev sahibi olarak kalıcı evlerine geçecek. İstanbul Valisi Davut Gül, detayları açıkladı. 

İzmir İnciraltı'ndaki toprak sahiplerine önemli uyarı: Hisseli tapusu olanlar beraber hareket etmeli!

İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut yaptığı açıklamada 18 Uygulama sürecinin yakında başlayacağını anımsatarak, toprak sahiplerine önemli uyarılar yaptı. İşte Tayfun Karabulut'un o açıklamaları...

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'den deprem konutları açıklaması!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmirli depremzedelerin kalıcı konutlara kavuşması için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. 

İzmir İnciraltı için toprak sahiplerine kamu yararı kararı!

İzmir'e bağlı İnciraltı için toprak sahiplerine kamu yararı kararı çıktı. Kararı İNGEDER Başkanı Tayfun Karabulut açıkladı.

 İzmir Valisi Köşger'den İzmirlilere hasar tespiti uyarısı!

İzmir Valisi  Yavuz Selim Köşger, kent sakinlerine yetkili ekipler dışında kimsenin konutlara girmesine izin vermemesine dair uyarıda bulundu. 

İzmir'de toprak kayması sonucu 12 ev tahliye edildi!

İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Eğridere Mahallesi'nde 11 Şubat'ta başlayan toprak kayması sebebi ile hasar oluşan evler boşaltıldı.

İzmir Selçuk'a teleferik müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Eroğlu, İzmir Valisi Mustafa Toprak'a yaptığı ziyarette ise Efes Antik Kanalı ve Selçuk Meryem Ana'ya yapılması planlanan teleferik ile ilgili müjde verdi.

İzmir Yiğitler Barajı 4 yılda bitecek!

İZMİR Valisi Toprak, Kemalpaşa Yiğitler'de yapılacak OSB'nin kullanım suyu ve tarımsal sulama amaçlı barajın dört yılda tamamlanacağını söyledi.Toprak, 20 Mayıs'ta gerçekleştirilecek ihaleye 50 den fazla firmanın katılması beklendiğini söyledi.

İzmir Seferhisar'a yeni okul geliyor!

İzmir Seferhisar Valisi Mustafa Toprak, hayırsever Nejat Hepkon'un vekili Ersayın Soyak ile 21 derslikli ilkokul protokolüne imza attı. Yeni ilkokula Nejat Hepkon'un eşi Müşerref Hepkon'un adının verileceği bildirildi.

İzmir Peterson Köşkü'nün restorasyonunda son durum ne?

İzmir Valisi Mustafa Toprak, 1857 yılında ticaretle uğraşan bir İngiliz John Peterson'un yaptığı tarihi konak ve bahçesi yıllar önce kamulaştırıldığı Bornova'daki Peterson Köşkü'nde incelemelerde bulundu, çalışmaların üç yılda tamamlanacağını açıkladı.

Mustafa Toprak'tan Menderes'e okul müjdesi!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Menderes Develi İlkokulu ve Ortaokulu'nda incelemede bulunarak 8 derslikli ilave yeni bir okul binası yapımı için çalışma başlattıklarını söyledi.

Mustafa Toprak İzmir'deki projeleri anlattı!

TRT Kent Radyo'da Belma Şahaner'in konuğu olan İzmir Valisi Mustafa Toprak, üzerinde çalıştıkları projeler ve yatırımcıların da ilgisinden bahsetti. Toprak, Kemeraltı-Agora, Körfez Tüp Geçidi ve Alsancak Limanı üzerine konuştu.

Mustafa Toprak Kiraz yatırımlarını inceledi!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, ilçe ziyaretleri kapsamında Kiraz'a gitti. Kiraz İlçe Kaymakamı Mustafa Akgül ve Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül ile görüşen Toprak, ilçedeki kamu yatırımları hakkında bilgi aldı.

izmir valisi toprak Haberi

izmir valisi toprak


İzmir Valisi Mustafa Toprak, Foça ilçesinde bir dizi incelemede bulundu. İlk olarak Yeni Bağarası köyüne giden Toprak'ı Kaymakam Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı ve köylüler karşıladı.


Kahvehanede vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Toprak, köy hakkında bilgi aldı ve sıkıntılarını dinledi. Köylüler, "Mahalle arasında hayvancılık yapmak eskiden sorun olmuyordu fakat şikayetler arttı. Biz de rahatsız olmaya başladık. Diğer bir sorunumuz da tarım arazilerimizde taban suyunun yüksek olması. Arazilerimizden hakettiğimiz, istediğimiz verimi alamıyoruz." dedi. Vali Toprak ise, "Burası yoğurduyla markalaşmış bir yer. Üreten insan mutlu olur. Burada da bu azmi görebiliyorum. Sizlerin burada bulunduğum süre içerisinde en çok dile getirdiğiniz sorun, toplu hayvan bakımıyla ilgili. Tabii ki bu isteklerinizde son derece haklısınız. Daha modern...