26 / 04 / 2024

İzmir yazlık satışı

İzmir yazlık satışı

Ege sahil kesimlerinde milyonluk yazlıklar satılıyor. İZEKO Başkanı Güleroğlu, ilandaki yazlık artışını yaşanan ekonomik darboğazdan çıkış yolu olduğunu ifade etti.

Sur Yapı Antalya’da 4.500 TL kiradan daha ucuza taksitle yazlık! 

Sur Yapı Antalya'daki projesinde satışlar devam ediyor. Bu kapsamda Sur Yapı Antalya’da 4.500 lira kiradan daha ucuza taksitle yazlık satılıyor. 

Yazlık fiyatları uçtu: 75 metrekare yazlık ev 21 milyon TL!

Yazlık bölgelere göç, konutlarda satış ve kira fiyatlarının artmasına neden oldu. Bu durumu fırsata çeviren ev sahipleri ise yazlık satarken fahiş fiyatlar vermekten geri durmadı. Bir ev sahibi Balıkesir'de 75 metrekare yazlığı 21 milyon liraya satışa çıkardı.

Her 100 kişiden 15’i, yatırım amaçlı yazlık almak istiyor!

Çevrimiçi gayrimenkul platformu Emlakjet’in yazlık ev sahipliği ve kullanım tercihlerini masaya yatırdığı özel araştırma dosyasına göre, kullanıcıların yüzde 70’i yazlık kiralamak yerine satın almayı tercih ettiğini, yüzde 15’i ise yatırım amaçlı düşündüğünü belirtiyor.

İzmir Karaburun'da 14 arsa ve arazi satışa çıkıyor! Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlar bu tarihleri kaçırmayın!

İzmir Karaburun Saip, Saipaltı (Yalı), ve Ambarseki Mevkiinde yer alan 14 arsa ve arazi satışa çıkıyor... Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlar bu tarihleri kaçırmayın...

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Yazlık bölgelerde arsa arayanların merakla beklediği satış ihalesi 11 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Dikili'de tam 15 adet arsa satılacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Dikili Belediyesi, İzmir Dikili'de tam 15 adet arsa satacak. Yazlık bölgelerde arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın...

Bruce Willis Karayipler'deki yazlık konutunu satıyor!

Bruce Willis Karayipler'deki Turks and Caicos'taki özel bir adada yer alan yazlık konutunu satışa çıkardı.

Yazlık bölgelerde satılık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Gayrimenkul sektörünün nabzını tutan hepsiemlak, son 1 senede yazlık yerlere olan talebi rakamsal bilgilerle gözler önüne serdi. Açıklanan bilgilere göre, yazlık alanlardaki satılık ev fiyatlarının son 1 senede yüzde 100’den fazla yükseldiği ortaya çıktı.

Kiralık ve satılık yazlık arayışlarında 2022 telaşı!

Yazlık fiyatlarında yaşanan rekor yükselişlerden cebi yanan tüketici, gelecek yaz için arayışlarına başladı. En çok kiralık yazlığın Çeşme'de, satılığın ise Ayvalık'ta arandığı belirlendi. 

Ahu Aysal'ın yazlık satışında pay tartışması!

Geçtiğimiz aylarda Bodrum'daki yazlığını satan Ahu Aysal, bu satıştan elde ettiği geliri kızları arasında paylaşmıştı. Fakat kızlarının yazlık satışındaki paylarından mutlu olmadıkları ortaya çıktı.

Yazlık evlerde kira fiyatları ikiye katlandı!

Koronavirüs salgını ile uzaktan çalışma sisteminin hayata geçmesiyle tatil bölgesine olan talep arttı.  Taleplerin artmasıyla yazlık bölgede satışların artmasıyla kira ücretleri de yüzde 58 arttı. 

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

Yazlık bölgelerde en yüksek konut fiyatı hangi ilçede?

Yazlık bölgelerdeki konut satış değerlerinde son 1 senede yüzde 32 ile yüzde 62 kiralarda ise yüzde 7 ile yüzde 37 oranında artış görüldü. Peki yazlık bölgelerde en yüksek konut fiyatı hangi ilçede?

İzmir yazlık satışı Haberi

İzmir yazlık satışı

İzmir’de bin 839 yazlık satılık ilanına çıktı. Kentin yazlık ilçelerinde yaz aylarında satış ilanına çıkan yazlık konutlarındaki artış dikkat çekiyor. İlk Ses Gazetesi'nden Nurettin Baki'nin haberine göre; ,milyonlarca TL değerine sahip ve satış ilanına çıkan yazlıkların fiyatları ise her kesime hitap ediyor. Satılık yazlık konutların metrekare fiyatlarında İzmir’in Çeşme ve Seferihisar ilçeleri birinci sırada bulunuyor. Bin 839 yazlık ilanı arasından en pahalı yazlık, Çeşme Boyalık’ta bulunuyor. Çeşme Boyalık’ta satışa sunulan yazlığın fiyatı 15 milyon TL olarak açıklandı. Diğer yazlıkların fiyatı ise 100 bin TL’den başlangıç gösteriyor ve 8 milyon TL’ye kadar yükselebiliyor.

EKONOMİK DURGUNLUKTA BAŞKA ÇARE KALMIYOR

Konuyla ilgili konuşan İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Başkanı Mesut Güleroğlu; yazlıkların satış ilanına bu denli fazla çıkmasının en önemli nedenini, vatandaşın yaşanan...