04 / 05 / 2024

izmir yerel seçim adayları

izmir yerel seçim adayları

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Yıldırım, Kaya Termal Otel'deki AK Parti İzmir İl Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, yerel seçim sürecinde zorlu bir yarışın kendilerini beklediğini söyledi.

İnşaat sektörü devlerinden 2024 yerel seçim değerlendirmesi! İhtiyaçlara cevap verecek yatırımlar bekliyoruz

30 Mart 2024 Yerel Seçimlerin ardından inşaat sektörü devlerinden açıklama geldi. İhtiyaçlara cevap verecek yatırımlar beklediklerini açıklayan uzman isimlerden önemli açıklamalar geldi.

Konut satışlarında yerel seçim durgunluğu!

Emlak sektörünün son açıklanan raporu son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut satışlarının son 8 senenin en düşük seviyelerine indiğini ortaya çıkardı. Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan sektör temsilcileri de umutların seçim sonrasına kaldığını kaydetti.

Vatandaşlar yerel seçim öncesi dolara hücum etti!

Merakla beklenen yerel seçimler öncesinde Merkez Bankası rezervleri azalırken vatandaşlar döviz talebindeki artışlar da oldukça dikkat çekti. Paylaşılan detaylara göre yurt içi yerleşiklerin yabancı para mevduatı geçen hafta 5,7 milyar dolar artış gösterdi.

Memurlara büyükşehir tazminatı geliyor mu? AK Parti'nin seçim beyannamesinde dikkat çeken 4 madde!

Yerel seçimlerde (31 Mart) yarışacak tüm belediye başkan adaylarını kamuoyu ile paylaşan AK Parti'nin seçim beyannamesi de 30 Ocak'ta açıklanacak. Bu kapsamda büyükşehirlerde çalışan memurlara büyükşehir tazminatı verilmesi planlanıyor. İşte AK Parti'nin seçim beyannamesinde dikkat çeken 4 madde...

Mehmet Uğur Sertaslan seçim vaatlerini yerine getirmedi mi?

Yerel seçim öncesinde vatandaşlara onlarca yatırım sözü veren Gemlik Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Uğur Sertaslan, 2 senedir vaat ettiği projelerin bir tanesini bile hayata geçiremedi.

İzmir Kemalpaşa’da seçim sonuçlarını kentsel dönüşüm belirleyecek!

İzmir Kemalpaşa Belediyesinde seçim sonuçlarını adayların kentsel dönüşümle ilgili söylemleri belirleyecek.

AK Parti'nin 11 maddelik seçim manifestosu belli oldu!

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 maddelik seçim manifestosu açıkladı. İşte o 11 madde...

Seçim dönemleri, ticari gayrimenkulde fırsat alımları yaratır!

Network Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Demir yaptığı açıklamada ‘Seçim dönemlerinde oluşabilecek ekonomik durgunluğuna karşı, gayrimenkullere kampanyalar artar, fiyatlar düşer’ dedi

İzmir Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm hamlesi!

İzmir'in Kemalpaşa Belediyesi, yerel seçim öncesi kentsel dönüşümü başlatmak için meclisten karar çıkardı ve belediyeyi 5 milyon lira borçlandırdı.

AK Parti'nin seçim manifestosunun detayları belli oluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kamuoyuna duyuracağı 10 maddelik seçim manifestosunun detaylarına son rötuşlar yapılıyor.

Nef’ten seçim sonrası 47 milyon TL tutarında satış!

2017 yılında yaklaşık 2 bin adetlik konut satışı ve 1,5 milyar liralık ciro elde eden Nef seçim sonrasında sadece iki günde 70 daire sattı...

Seçim sonrası gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz, 24 Haziran seçimleri sonrası gayrimenkul sektörünü neler beklediğini açıkladı. İşte, PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz'un seçim değerlendirmesi... 

Ziya Yılmaz, 24 Haziran 2018 seçim sonuçlarını değerlendirdi!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz, 24 Haziran 2018 seçim sonuçlarına ilişkin görüşlerini paylaştı...

izmir yerel seçim adayları Haberi

izmir yerel seçim adayları



AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, "30 Mart'tan sonra belediyelerin kapısı İzmirlilere sonuna kadar açık olacak" dedi.


AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Yıldırım, Kaya Termal Otel'deki AK Parti İzmir İl Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, yerel seçim sürecinde zorlu bir yarışın kendilerini beklediğini söyledi.


AK Parti'nin bir hizmet partisi olduğunu vurgulayan Yıldırım, "11 senenin bir değerlendirmesini yaptığınızda, 80 yılda yapılamayan eserlerin bir bir gerçeğe dönüştüğü, asırlık hayallerin gerçek olduğu 11 yılı göreceksiniz" dedi. 


İzmir'de sevgi, saygı, samimiyetle çalışacaklarını vurgulayan Yıldırım, şöyle konuştu:


"Biz insanı, İzmir'i seviyoruz. Sahilde, yüksekte, deniz kenarında demiyor, bütün insanları seviyoruz. 30 Mart'tan sonra belediyelerin kapısı İzmirlilere sonuna kadar açık olacak. İnsanları hor görmedik, aşağılamadık, 'yalaka' demedik. İnsanları yücelttik, yaratılanı Yaradan'dan ötürü hep...