19 / 04 / 2024

İzmir Yeşildere projeleri

İzmir Yeşildere projeleri

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, Yeşildere'de Bakanlar Kurulu Kararı ile "Afete Maruz Bölge" ilan edilen 2 hektar üzerinde yer alan 153 yapının 15l'inin tahliyesini ve yıkımını gerçekleştirdi.

'Büyük İstifa' dalgası Türkiye'yi de etkiledi! Pandemi sonrası ortaya çıkan bu akımla çalışanlar istifa etmeye başladı!

Amerika'da başlayan ve Avrupa'da yaygınlaşan ‘Büyük İstifa’ dalgası Türkiye'de de etkisini gösteriyor. Egon Zehnder'in kıdemli ortağı Murat Yeşildere, ‘’yeteneğin mobilizasyonu’’ olarak da nitelendirilen ‘Büyük İstifa’ ile ilgili bilinmeyenleri açıkladı.

Uşak'ta yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ev sahibi olma fırsatı! Tarla ve araziler de satılıyor!

Uşak ili, Merkez ilçesi, Dikilitaş, Hacıkadem, Yeşildere ve Dağdemirler'de yer alan 2 konut ve birer de tarla, arazi ile ham toprak satılıyor. Gayrimenkuller için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ödeme fırsatı bulunuyor...

Karaman Merkez'de 8 bin 752 TL'den başlayan fiyatlarla satılık 21 gayrimenkul!

Karaman İl Özel İdaresi, Karaman ili, Merkez ilçesi, Yeşildere, Külhan, Yollarbaşı, Hacıcelal, Taşkale, Kılbasan, Kırbağı ve Külhan'da yer alan 21 gayrimenkulü 8 bin 752 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Murat Kurum'dan İzmir Yeşildere'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konak Yeşildere bölgesinde dönüşüme başlayacaklarını söyledi.

İzmir Damlacık'taki binalar ne olacak?

İzmir’in 8 bin 500 yıllık tarihinde önemli bir yeri olan Damlacık semti şu aralar perişan durumda. Konak-Yeşildere tüneli inşaatı sebebiyle kamulaştırılan semtteki binaların akıbeti merak ediliyor...

Şen Yapım ve Temelsan Yapı'dan Alsancak'a yeni proje!

Yaklaşık 100 yıllık tarihiyle Türkiye’nin köklü kuru meyve ihracatçıları arasında olan Şen Ailesi ile İzmir’de konut projeleri hayata geçirilen Temelsan güçlerini birleştirdi.

Türkiye’nin ilk 'Yeşil Şehir Eylem Planı' İzmir için hazırlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Yeşil Şehir Eylem Planı ve İzmir Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı’nı hazırladı. Her iki planda 61 eylem belirleyen Büyükşehir, İzmir’in iklim ve diğer çevre konularına ilişkin 2030 yılına kadarki yol haritasını belirledi.

TOKİ Rize Yeşildere 178 konut ihalesi bugün!

Rize ili Muradiye ilçesi Yeşildere mahallesi 178 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ Rize Muradiye 178 konut ihalesi yarın!

Rize ili Muradiye ilçesi Yeşildere mahallesi 178 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Rize'ye 178 yeni konut!

Rize ili Muradiye ilçesi Yeşildere mahallesi 178 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 22 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan mühürlenen The BO Viera projesini inceledi!

Tatil için Marmaris’e giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mühürlenen Besa A.Ş’ye ait projeleri inceledi.

Antalya Yeşildere'de 25 yıllık imar sorunu çözüldü!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yeşildere Mahallesi'nde planlama ve altyapı çalışmalarıyla başlayan dönüşüm sürecini anlattı.

Antalya Yeşildere'nin imar sorunu çözüldü!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yeşildere Mahallesi’ne yeni bir park kazandırmak için çalışmalara başladıklarını söyledi. 

İzmir Yeşildere projeleri Haberi

İzmir Yeşildere projeleri

Kadifekale-Konak kentsel yenileme projesinin devamı olan 2 hektarlık alanda kalan son 2 binanın da yıkılmasının ardından bölgenin yeşillendirilmesi hedefleniyor. Büyükşehir Belediyesi ayrıca, Yeşildere heyelan bölgesindeki vatandaşları, Noter huzurunda çekilen kurayla Uzundere'deki yeni konutlarına kavuşturdu. 

Uzundere'deki C-6 Blok'ta yer alan 56 daire için 49 vatandaş kuraya katıldı. 

12 vatandaş ise kendi seçtikleri farklı daireler için ayrı sözleşme yapmayı tercih etti. 1978 yılındaki Bakanlar Kurulu kararıyla "Afete Maruz Bölge" ilan edilen Kadifekale'deki 42 hektar alan üzerindeki İmariye, 19 Mayıs, Vezirağa, Hasan Özdemir, Yeşildere, Kosova, l.Kadriye, Altay ve Kadifekale mahallelerinde 20 Temmuz 2006 tarihinde kamulaştırma kararı alınmıştı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, heyelan bölgesinde bulunan 1968 yapı için 2007'de başlayan yıkımlar kapsamında şu ana kadar 1967 binayı yıktı. Kale'nin ağaçlandırılması çalışmaları devam ediyor. 

Gürçeşme heyelan bölgesinde ise...