16 / 04 / 2024

İzmirde Başbakanlık Ofisi ne zaman açılacak

İzmirde Başbakanlık Ofisi ne zaman açılacak

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 24 Mayıs'ta miting için geleceği İzmir'de Büyükşehir Belediye Sarayı'nın hemen yanındaki Merkez Bankası binasında hazırlanan Başbakanlık Ofisi'ni hizmete açacak.

Bakanlık son dakika müjdesini verdi! Dar gelirli aileler hemen baksın

Bakanlık tarafından dar gelirli ailelere yönelik çok önemli bir haber geldi. Ailelere yönelik yaptığı elektrik faturası desteğinin detayları belli oldu. Başvuru şartlarını taşıyan vatandaşlar PTT şubelerine başvurarak ödemelerini alabilecek.

Konut sitesi aidatlarına 'ara zam' şoku! Kira ve aidatlar eşit hale geldi! Bakanlık devreye girdi!

Asgari ücretin artmasıyla site yönetimleri 'ara zam' kararları almaya başladı. Bazı sitelerde kira ve aidat neredeyse aynı olurken, Bakanlık devreye girdi. İşte ayrıntılar...

Bakanlık yine herkese para dağıtıyor! Tam 4.336 TL verilecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 4.336 TL'lik sosyal yardımlara ait açıklama yaparak, başvuruların sürdüğünü ilan etmiştir. Bakanlık, aile içi toplam geliri 16.998 TL veya altında olan ailelere her ayın 15'inden itibaren 4.336 TL peşin yardım yapılacağını söylemiştir.

18 ay boyunca hesaplara 3.500 lira yatacak! Bakanlık peş peşe açıkladı! Başvurana her ay veriliyor! İl il tam liste...

Kentsel dönüşüm kira yardımları ile ilgili geçtiğimiz günlerde önemli bir son dakika gelişmesi yaşandı. 18 ay boyunca hesaplara 3.500 lira yatacak! Bakanlık peş peşe açıkladı! Başvurana her ay veriliyor! İl il tam liste...

Bakanlık'tan resmi açıklama! Tam 100 milyar lira!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, deprem felaketinin ardından Bakanlık tarafından sağlanan destekler ile bu alanda alınan tedbirleri 46 başlık altında açıkladı.

 Bakanlık başvuran her hesaba 4.336 TL yatırıyor! Bu habere hemen bakın

Evde bakım maaşı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. 2023 yılı asgari ücrete ve memur maaşlarına yapılan zamlardan sonra Bakanlık tarafından her ay ödenen evde bakım ödemeleri de zamlardan nasibini aldı. peki 2023 yılı evde bakım ücretleri ne kadar oldu? 

Bakanlık yakalarına yapıştı! Deprem haberinden dakikalar sonra fırsat bilip fiyat artıran vicdansızlara soruşturma!

Bu sabah yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremin ardından bazı otobüs firmalarının bilet ücretlerini artırdığı iddia edildi. Duruma tepki gösteren vatandaşların artan şikayetleri üzerine harekete geçen bakanlık, konuyla ilgili inceleme başlattı.

Bakanlık’tan müjdeli haber! Nihayet otomotiv sektöründeki dengesizlikler ortadan kalkıyor! Sektör çok rahatlayacak!

Sıfır kilometre araç satışlarında kayıt dışılık, stokçuluk ve haksız fiyat artışlarına yönelik Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan önemli bir hamle geldi. Bakanlık, sıfır araçta stokçuluk ve haksız fiyat artışın için 39 ile; 13 distribütör, 256 bayi ve 260 bin araç satışına yönelik inceleme başlatıldığı

İş arayanlara müjde üstüne müjde! O Bakanlık rekor sayıda personel alacak! Az önce açıklandı! Başvuru ekranı burada!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, iş arayanlara büyük müjdeyi verdi. Bakanlık, tam 100 kişilik personel alımı yapacağını duyurdu. 3 Şubat tarihinde yapılan duyuruda 100 kişilik kadro için başvuruların 15 Şubat ile 2 Mart arasında yapılabileceği belirtildi. İşte detaylar...

18-70 yaş arası vatandaşlara 1250 TL yardım! Bakanlık yardım elini uzattı: Başvuru sayfası açıldı

Bakanlık yine harekete geçti. 18-70 yaş aralığında ki başvuru yapan herkese 1250 TL ödeme yapılacağı müjdesi verildi. PTT'den kimliğiniz ile yıllık ödemelerden yararlanabilirsiniz. İşte 18 yaş üstündekilerin başvuru yapabileceği sosyal yardım ödeme detayları haberimizde.

Yazılı ve sözlü sınav yok! Bakanlık 121 sözleşmeli personel alıyor! İşte kadro dağılımı! Son başvuru 30 Ocak 2023!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü 4/B Sözleşmeli Personel Alımı İlanı’nı duyurdu. Bakanlık yazılı ve sözlü sınavsız olmaksızın 121 sözleşmeli personel alımı yapacak. İşte detaylar…

Bakanlık’tan sadece anneleri ilgilendiren kampanya! Tek bir başvuru yüzünüzü güldürecek! İşte detaylar!

Artan enflasyon ile baş edebilmek için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yeni kampanyalar üretiyor. Bakanlık annelere özel üç ayrı sosyal yardım kampanyası düzenledi. İşte kampanya detayları!

3 Bakanlık peş peşe duyurdu! Yüzlerce personel alımı yapılacak! Başvurular e-Devlet'ten...

Üç ayrı bakanlık kamu personeli alacağını Resmi Gazete'de yayımladı. Bu kapsamda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığına toplam 780 personel alımı yapılacak. İşte detaylar...

İzmirde Başbakanlık Ofisi ne zaman açılacak Haberi

İzmirde Başbakanlık Ofisi ne zaman açılacak

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 23 Mayıs Cumartesi akşamı geleceği İzmir'de Kaya Termal Otel'de sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve işadamları ile yemek yiyecek. Başbakan, 24 Mayıs'ta saat 11.00'da İzmir Büyükşehir Belediye Sarayı'nm hemen karşısındaki Merkez Bankası'nın iki katında oluşturulan Başbakanlık Ofisi'nin açılışını yapacak. Merkez Bankası, seçimden sonra bu binadan taşınacak. Başbakan Davutoğlu, aynı gün Manisa mitingini gerçekleştirip, İzmir'e dönecek ve Gündogdu Meydanı'nda İzmirliler'e seslenecek. Davutoğlu mitingin ardından İzmir'den ayrılacak.AKP İzmir il yönetimi, mitinge katılımın yüksek olması için düzenleme komisyonu kurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Atatürk Stadyumu'n da yaptığı toplu açılışta tribünlerin boş kalması nedeniyle muhalefetin zor duruma düşürdüğü AKP İzmir İl Başkanı Bülent Delican, rekor katılımla yapmayı hedeflediği miting hazırlıklarını yönetiyor.



Haber...