18 / 04 / 2024

izmirde kaç fuar düzenleniyor

izmirde kaç fuar düzenleniyor

İzmir "Fuarlar kenti" olma hedefine, açtığı ihtisas fuarlarındaki istikrarlı büyüme ile her yıl biraz daha yaklaşıyor. Kentte açılan fuarlar her yıl hem ziyaretçi hem de katılımcı sayısını artırarak hızla büyüyor

İstova, 12. İstanbul Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

12. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap- Türk Zirvesi’nde yerini alan İstova projesi Yamaç Yapı imzası ile Kağıthane'de hayata geçiriliyor...

1. Avrupa Emlak Fuarı 30 Mart'ta Berlin'de!

1. Avrupa Emlak Ve Yatırım Fuarı 30 Mart – 1 Nisan 2018 tarihleri arasında Almanya'nın Berlin şehrinde Estrella Fuar Merkezi'nde kağılarını açacak.

Aziz Kocaoğlu: İzmir Enternasyonal Fuarı’nı kaçırmayın!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “İzmirli hemşerilerimize sesleniyorum: Bu sene bambaşka bir fuar var. Herkes bir defa İzmir Enternasyonal Fuarı’na gelsin." dedi.

Ege Yapı Cityscape fuarında ön talep topladı!

EGE Yapı, Cityscape Turkey fuarına satışları devam eden Batışehir, Pega Kartal, İzPark projeleri ile katılarak yeni geliştireceği Kağıthane, Çekmeköy ve Yedikule projeleri için de ön talep topladı.

Mobilya sektörü Çin CIFF 2016 Fuarı'nda buluşacak!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği dünyanın farklı yerlerinden mobilya üreticileri, ihracatçıları ve satın almacılarını bir araya getiren dünyanın en büyük fuarı Uluslararası Mobilya Fuarı CIFF 2016’ya katılıyor.

IMM Köln Uluslararası Mobilya Fuarı 18-24 Ocak'ta!

IMM Köln Uluslararası Mobilya Fuarı’na, ilk kez milli katılım gösterilerek, İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından katılım gerçekleştirilecek. IMM Köln Uluslararası Mobilya Fuarı 18-24 Ocak'ta yapılacak.

Ofton İnşaat Emlak 2015 Fuarı’na kaç projeyle katılacak?

Ofton İnşaat, Emlak 2015 – Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli ve Elysium Lale Apartments projeleriyle katılacak.

İZFAŞ, Fuar İzmir'i zarara mı uğrattı!

İZFAŞ, hala Ermit İnşaat'ın sorumluluğundaki Fuar İzmir'in bakım onarım işleri için ihaleye çıkarak kurumu zarara uğrattı. Üstelik kesin teminatı, "hak edişten düşerek" başka bir skandala imza attı

İMMİB Yapı Malzemeleri, Bauma Conexpo Afrika fuarına katılacak!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi bu kapsamda 15-18 Eylül 2015 tarihleri arasında Güney Afrika'nın Johannesburg şehrinde düzenlenecek olan "BAUMA CONEXPO AFRİKA 2015" fuarına ilk kez milli katılım gerçekleştirecek.

Aykut Engin: Türkiye'de yeterli fuar alanı yok!

ZOW Fuarcılık Türkiye Müdürü Aykut Engin, Türkiye’deki fuar alanlarının yetersiz olmasına dikkat çekti. Bu durumun ihracatı olumsuz etkilediğini söyleyen Engin; "Türkiye’de düzgün fuar alanı yok, bu yüzden fırsatlar kaçıyor" dedi..

Türkiye’de düzgün fuar alanı yok, fırsatlar kaçıyor!

ZOW Fuarcılık Türkiye Müdürü Aykut Engin, fuar alanlarının yetersiz olduğunu vurgulayarak, “Yurtdışında salonlar insanın ticaret odası gibi, kiralar çok cüzi. Türkiye’de öyle değil." dedi.

Ege Yapı Kağıthane ve Yedikule projelerine 2015'te başlıyor!

Cityscape Global 2014 Fuarı’na katılan Egeyapı Group, iki yeni projesine 2015'te başlayacak. Projeler, Yedikule ve Kağıthane'de yer alacak. Firma 2016'da da Yenisahra ve İstinye'de kentsel dönüşüme start verecek.

İzmirde kaçak moloz dökmenin cezası 10 bin liraya kadar çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yol kenarlarına, kaldırımlara, ormanlık ve yeşil alanlara gelişigüzel moloz dökenlere karşı yeni mücadele başlattı. Belediye yetkilileri kaçak dökümün devam ettiğine dikkat çekip cezaları hatırlattı.

izmirde kaç fuar düzenleniyor Haberi

izmirde kaç fuar düzenleniyor


İzmir "Fuarlar kenti" olma hedefine, açtığı ihtisas fuarlarındaki istikrarlı büyüme ile her yıl biraz daha yaklaşıyor. Kentte açılan fuarlar her yıl hem ziyaretçi hem de katılımcı sayısını artırarak hızla büyüyor ve uluslararası nitelik kazanma yolunda ilerliyor. İhtisas fuarlarının istikrarlı büyümeleri kente ekonomik anlamda büyük kazanımlar getirirken, sektörel anlamda da yeni pazarların kapıları açılıyor. Bu fuarlardan biri önümüdeki günlerde açılacak olan Ekoloji İzmir ve Olivtech fuarları.

Aynı çatı altında düzenlenen her iki fuara da geçtiğimiz yıl 26 ülke ve 54 ilden ziyaretçi geldi. Bu yıl bu rakamın çok daha yükseklere çıkması bekleniyor. İki yılda bir düzenlenen 6'ncı Minex- Madencilik, Doğal Kaynaklar ve Teknolojileri Fuarı ise önümüzdeki yıl 15-16 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek. Minex 5 yılda 5 kat büyüme gösterdi. 


"İkisi de Akdeniz...