24 / 04 / 2024

İstova, 12. İstanbul Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

İstova, 12. İstanbul Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

12. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap- Türk Zirvesi’nde yerini alan İstova projesi Yamaç Yapı imzası ile Kağıthane'de hayata geçiriliyor...



Yamaç Yapı tarafından Kağıthane'de hayata geçirilen İstova projesi 12. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap- Türk Zirvesi’nde yerini aldı.  Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç "Kısa süre önce lansmanını gerçekleştirdiğimiz İstova projemizle bu fuara katılmaktan çok mutluyuz" dedi.

Haydar Yamaç fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yamaç şu ifadeleri kullandı; "Gayrimenkul sektörünün buluşma noktası haline gelen bu önemli fuarı özellikle Körfez Ülkeleri başta olmak üzere Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Abu Dabi, Ürdün, BAE, Azerbaycan, Fas, Mısır, İran ve Irak’tan gelen yatırımcılar ziyaret ediyor. Geçen yıl 7 bin 817 sektör temsilcisi, yatırımcı ve profesyonelin buluştuğu fuarda bu yıl İstova projemiz ile bizde yerimizi aldık"

İstova'yı 140 milyon TL’lik yatırımla Kağıthane'de hayata geçirdiklerini ifade eden Yamaç, "80 bin metrekare inşaat alanına sahip 7 dönüm arazi üzerinde 15’er katlı 4 blok şeklinde yükselen projemiz Kağıthane’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi" dedi.

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1’e kadar geniş daire seçeneklerinin yer aldığı İstova projesi toplam 500 adet konut ve 100 adet ticari ünite ile toplam 600 bağımsız bölümden meydana geliyor. Proje  Büyük İstanbul Tüneline 2 dakika, E-80 Karayoluna 5 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 8 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 12 dakika, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne 25 dakika, 3. Havalimanı’na 35 dakika, Atatürk Havalimanı’na 20 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 50 dakika, Vadi istanbul AVM’ye 5 dakika, Belgrad Ormanı’na 5 dakika, Alibeyköy Kent Ormanı’na 5 dakika, Vialand Eğlence Merkezi’ne ise 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Çeşitli sosyal alanların yer aldığı İstova Kağıthane'de olimpik havuz, jakuziler, stres ve radyasyona karşı tuz odası, sauna, spa ve solarium odası, profesyonel eğitmenlerin olduğu spor salonu, pilates salonu, bilardo ve masa tenisi salonu, mini futbol sahası, çocuk oyun odası, parti odası, müzik odası, sinema salonu, toplantı odası, kafeteryalar, özel güvenlik ve karşılama lobisi, katlı kapalı otopark mevcut.


http://istova.com/


Geri Dön