26 / 04 / 2024

İzmirde sular yok

İzmirde sular yok

İZSU Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, trafo ve pano yenilemesi çalışması dolayısıyla 20 Nisan Pazartesi günü Torbalı'nın Cumhuriyet, Ertuğrul, Alpkent, Yedieylül ve Torbalı mahallerinde su kesintisi yapılacak.

Veysel Eroğlu: Gazze'ye arıtma tesisi kurulması şart!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gazze'ye deniz suyu arıtma tesisi kurulmasına ilişkin, "Orada yer altı su kaynakları veya yüzey suları yok. Mecburen denizden arıtılması lazım." dedi

İzmir'de 3 ilçede sular yok!

İZSU Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, trafo ve pano yenilemesi çalışması dolayısıyla 20 Nisan Pazartesi günü Torbalı'nın Cumhuriyet, Ertuğrul, Alpkent, Yedieylül ve Torbalı mahallerinde su kesintisi yapılacak.

Irak'ta Felluce Barajı'nın taşması sonucu 6 bin ev sular altında kaldı!

Irak'ın başkenti Bağdat'ın batısında yer alan Ebu Gureyb ilçesindeki 6 bin ev Felluce Barajı'nın taşması nedeniyle sular altında kaldı. Taşan suların ilçenin "En-Nasr ve es-Selam" bölgesine kadar ulaştığı, çok sayıda ailenin bölgeyi terk ettiği bildirildi

Mersin'de baraj suları altında kalacak mezarlar taşındı!

Baraj suları altında kalacak mezarlar taşındı. KKTC Su Temin Projesi kapsamında, Anamur ilçesinde inşa edilen Alaköprü Barajı' nın suları altında kalacak 619 adet mezar taşındı.

İç sular alternatif ulaşım yollarına dönüşüyor!

Birecik, Ermenek, Keban, Karakaya, Hasan Uğurlu ve Atatürk barajlarında yolcu ve kara taşıtı taşımacılığı için 8 yeni feribot yapılacak. İç sular alternatif ulaşım yollarına dönüşüyor.

Kaynak suları harcı nedir?

Kaynak suları harcı nedir? Kaynak suları harcı kime ödenir? Kaynak suları harcı neden alınır? Kaynak suları harcı ile ilgili esaslar, Belediye Gelirleri Kanunu kapsamında açıklanıyor. İşte Kaynak suları harçları...

Zekeriya Aytemur: Türkiye'deki OSB'lerin yüzde 42'sinde çevre yönetim sistemi yok!

İFO Fuarcılık Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, Türkiye çapında OSB'lerin yüzde 42'sinde merkezi atık su arıtma bulunmadığı için buralarda ortaya çıkan atık suların neredeyse yarısının çevreye karıştığını kaydetti.

Ağrı Murat Nehri taşınca tarım arazileri sular altında kaldı!

Nehir taşınca tarım arazileri sular altında kaldı. Murat Nehri'nin su seviyesi yükselince Ağrı' nın Diyadin ve Taşlıçay ilçeleri ile kent merkezindeki tarım arazileri zarar gördü.

Alaköprü Barajı'nın suları altında kalacak 619 mezar taşındı!

Mersin' den KKTC' ye su aktarılmasını sağlayacak KKTC Su Temin Projesi kapsamında, Anamur ilçesinde inşa edilen Alaköprü Barajı' nın suları altında kalacak 619 mezar taşındı...

Mersin Anamur'da baraj suları altında kalacak mezarlar taşındı!

Denizin altından 80 kilometrelik borularla Mersin'den KKTC’ye su aktarılmasını sağlayacak KKTC Su Temin Projesi kapsamında Mersin'in Anamur ilçesinde inşa edilen Alaköprü Barajı'nın suları altında kalacak 619 mezarın yeri değiştirildi.

İzmir’deki Yeni Gökdere Mezarlığı altyapı eksikliği sebebiyle sular altında kaldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni bir skandala imza attı. Buca Kaynaklar mezarlığı'nın dolması nedeniyle, alternatif olarak yapılan Yeni Gökdere Mezarlığı'nda altyapı eksikliği sebebiyle sular tek bir yerde birikti.

İzmir'de şiddetli yağış nedeniyle çok sayıda ev ve iş yeri sular altında kaldı!

Gece yarısından sonra etkisini artıran yağış nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. İtfaiye ekipleri, bazı cadde ve sokaklarda sağanak sebebiyle yaşanan kanal baskınlarına müdahale etti. Birçok ilçede ev ve iş yeri sular altında kaldı.

Mehmet Sadık Sade: Urfa'da fuar alanı yok, kentin fuar alanına ihtiyacı var!

TÜMSİAD Başkanı M.Sadık Sade, 10 Nisan Perşembe günü saat 2'de Şanlıurfa'da ikincisini organize ettiğimiz Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarının açılışını gerçekleştireceğiz. Urfa'da fuar alanı yok, geçen yıl bir adım attık...

İzmirde sular yok Haberi

İzmirde sular yok


İZSU Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, trafo ve pano yenilemesi çalışması dolayısıyla 20 Nisan Pazartesi günü 08.00 ile 17.00 saatleri arasında Torbalı'nın Cumhuriyet, Ertuğrul, Alpkent, Yedieylül ve Torbalı mahallerinde su kesintisi yapılacak. 


Seferihisar ilçesi Akarca Su Deposu'nda vana değişimi yapılacağından 21 Nisan Salı günü 07.00 ile 17.00 saatleri arasında Hıdırlık ve Tepecik mahallerine su verilemeyecek. Ayrıca Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü'nün çalışmaları nedeniyle 21 Nisan Salı günü saat 10.00 ile 22 Nisan Çarşamba günü 02.00 saatleri arasında Bornova ilçesinin Doğanlar, Kemalpaşa, Yeşilçam, Gürpınar ve Ümit mahallelerinde su kesinti programı...