28 / 03 / 2024

izmire stat

izmire stat

İZVAK Başkanı Tuğrul Yemişçi: ''İzmir'de birlikteliği sağlayabilecek teklifleri kulüp başkanlarına sunacağım''

İzmir futbolu yine stat krizinde!

İzmir'de yeni sezon öncesi gündem yine stat krizi. Passolig kartı satışlarında da durum parlak değil. Göztepe ve Karşıyaka'nın toplam Passolig kart satışı Alanya'nın gerisinde .

Ankara Kazan'da 2 bin kişilik stat inşa ediliyor!

2 bin kişi kapasiteli yeni stat Ekim ayının ilk haftasında hizmete girecek. Stat çalışmalarını yerinde inceleyen Kazan Belediye Başkanı Ertürk, ''yeni stat Kazan Belediyespor'a ve tüm halkımıza hayırlı olsun." dedi.

TOKİ her ilde stat projesi uygulayacak!

TOKİ, UEFA standartlarına uygun "akıllı ve ekolojik" stadyumlar inşa ediyor. Şu anda 16 ile binlerce kişilik dev statlar inşa eden TOKİ, önümüzdeki yıllarda her ile en az bir stat yapmayı planlanıyor.

İzmir'de 4 stat için 200 milyon lira yatırım yapılacak!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, kentte yapım ve tadilat çalışmaları devam eden 4 stat projesi için 200-250 milyon lira civarında yatırım yapılacağını bildirdi.

İzmir'deki 4 stat projelerinin inşaatı ne durumda?

İzmir Valisi Mustafa Toprak, kentte yapım ve tadilat çalışmaları devam eden 4 stat projesi için 200-250 milyon lira civarında yatırım yapılacağını bildirdi.

2001 yılında Haliç, 'mavi bayrak' alma statüsü kazanmış!

Dalan'ın belediye başkanlığı döneminde başlatılan Haliç'i temizleme çabaları 2001 yılında sonuç vermeye başlamış. Üç belediye başkanı eskiten Haliç, 500 milyon dolar harcamayla 'mavi bayrak' alma statüsü kazanmış.

Beşiktaş'ın stat inşaatı çözüme kavuşuyor!

Fikret Orman ile İBB Başkanı Kadir Topbaş bir araya geldi. Beşiktaş, geçtiğimiz hafta sorun yaşadığı stat inşaatını çözüme kavuşturuyor.

Beşiktaş stat inşaatı durduruldu mu?

Beşiktaş'ın stat inşaatı, çatı projesinde yüksekliğin aşıldığını iddiasıyla durduruldu. Beşiktaş’a göre ise yükseklik, Anıtlar Yüksek Kurulu’nun onay verdiği rakamın 1.3 metre altında. Kulüp yetkilileri, sorunu çözmeye çalışıyor.

Başiskele'de 8 yerleşim birimi mahalle statüsüne geçti!

Başiskele’de önceki dönemde köy olarak Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet gören 8 yerleşim yeri artık mahalle statüsüne dönüştü ve ilçe belediyesinden hizmet görüyor.

Veysel Eroğlu'ndan gençlere stat emeklilere konut müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı, İzmir Milletvekili adayı Veysel Eroğlu, Alsancak Kordon'da seçim ofisi açtı. Eroğlu, gençlere stat, emeklilere konut sözü verdi. Yıllardır ebru sanatı ile ilgilenen Eroğlu, seçim ofisinde de ebru yaptı.

Bursa Acemler Kışlası'nın sit alanı statüsü kaldırılıyor!

Bursa Osmangazi'deki Eski Merkez Komutanlığı olarak da bilinen Acemler Kışlası Doğal Sit Alanı Tescili sit statüsünün kaldırılmasına yönelik değişiklik bugün askıya çıktı. Askı ilanı 6 Mayıs'ta sona erecek...

Galatasaray 40 bin kişilik yeni stat yaptırıyor!

Büyükçekmece veya FSM Köprüsü'nün Avrupa Yakası'nda yaptırılacak 40 bin kişilik stat 200 milyar liraya mal olacakmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o haberi...

1993 yılında Galatasaray 40 bin kişilik yeni bir stat yaptıracakmış!

1993 yılında Galatasaray yönetimi, Ali Sami Yen Stadı'nın yerine yeni bir stat inşa etme kararı almış. Büyükçekmece veya FSM Köprüsü'nün Avrupa Yakası'nda yaptırılacak 40 bin kişilik stat 200 milyar liraya mal olacakmış.

izmire stat Haberi

izmire stat

İzmir Gücü Spor Vakfı (İZVAK) Başkanı Tuğrul Yemişçi, İzmir'de yapımı düşünülen statla ilgili olarak salı günü kulüp başkanlarıyla bir araya geleceğini, bu toplantıda birlikteliği sağlayabilecek teklifler sunacağını söyledi. 

     Yemişçi, İZVAK binasında düzenlediği basın toplantısında, görevde oldukları bir yıllık süreç içinde kulüplerin altyapılarına ve taraftara yönelik projelerin sürdürdüklerini, bu projeleri Spor Genel Müdürlüğü ile yürüteceklerini kaydetti. 

     İZVAK olarak kulüplerin reklam gelirlerinin artması için çalıştıklarını ifade eden Yemişçi, ''Bu vakfın gücünü kullanalım. Reklam gelirlerini tek havuzda toplayalım. İZVAK kar müessesi değil. Biz hazırız, onların bizimle birlikte hareket etmeleri gerekiyor'' dedi. 

     

     -Stat konusu- 

     

     İzmir'in en önemli sorununun stat eksikliği olduğunu, yapımı planlanan stat konusunda kulüplerin ''tek ses'' olduğunu göremediğini kaydeden Yemişçi, sözlerini şöyle sürdürdü: 

 ...