26 / 04 / 2024

İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü görev değişimi

İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü görev değişimi

İzmit Belediyesi’nde Yapı Kontrol Müdürlüğü görevinde bulunan Mehmet Öğretmen görevinden ayrıldı, yerine 19 Ethem Can atandı. 

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

İzmir Büyükşehir Belediyesi yapı stoku için çalışmalara başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan yapıların envanterini çıkarmak için çalışmalara başladı.

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

İzmit Belediyesi 2 mimar alacak!

Liyakat usulüne göre personel alımlarına devam eden İzmit Belediyesi,  belediye iştiraki BEKAŞ A.Ş. bünyesinde çalıştırılmak üzere 2 Mimar alımı yapılacağını açıkladı.

İzmit'te yapılması planlanan liman projesinin ÇED süreci sona erdi!

İzmit Şirintepe ve Cumhuriyet Mahallesi sınırlarında yapılması planlanan liman projesinde ÇED süreci sona erdi. İzmit Belediyesi ve mahallinin itirazları onaylandı...

İzmit'te kaçak yapı sahiplerine 20 bin lira ceza!

İzmit Belediyesi encümen toplantısı, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, kaçak yapılar için 20 bin lira cezai işlem uygulanması kararı verildi...

İzmit'te ruhsat alan kaçak yapının cezai işlemi iptal edildi!

İzmit Belediyesi'nin haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı.

İzmit Belediyesi'ne ait gayrimenkul 3 seneliğine kiralandı!

İzmit Belediyesi'nin rutin olarak gerçekleştirilen haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı.

İzmit Belediyesi'ne ait 5 iş yeri kiraya verildi!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı. Toplantıda belediyeye ait 5 iş yeri kiraya verildi.

İzmit Belediyesi'nin kira ihalesi iptal edildi!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı. Toplantıda belediye ait yerlerin kiraya verilmesi işi iptal edildi.

İzmit'te kaçak yapıya geçit yok!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı. 

İzmit'te 3 metruk yapı yıkıldı!

İzmit Belediyesi, bölgenin siluetini bozan ve tehlikeye neden olan 3 metruk yapının yıkımı gerçekleşti.

İzmit Belediyesi Encümeninde 12 yer kiraya verildi!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı yapıldı.  Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapılan Encümen toplantısında 20 gündem maddesi konuşuldu.

İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü görev değişimi Haberi

İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü görev değişimi

İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü olarak görev yapan Mehmet Öğretmen görevinden ayrıldı. İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, görev değişikliği nedeniyle Mehmet Öğretmen’in bundan sonra çevre denetim koordinatörü olarak görev yapacağını kaydetti.

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, Mehmet Öğretmen’den boşalan Yapı Kontrol Müdürlüğü görevine de 19 seneden beri belediyeci olan ve İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde çalışan inşaat mühendisi Ethem Can’ı...