26 / 04 / 2024

İzmit Belediyesi'nin kira ihalesi iptal edildi!

İzmit Belediyesi'nin kira ihalesi iptal edildi!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı. Toplantıda belediye ait yerlerin kiraya verilmesi işi iptal edildi.



İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında makam toplantı salonunda yaptı. Belediye sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlanan toplantıda Emlak İstimlak Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ve Yapı Kontrol Müdürlüğüne ait toplam 8 madde konuşuldu.

Kira İhalesi İptal Edildi

İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, Emlak İstimlak Müdürlüğünün dosyasında yer alan belediyeye ait 5 adet yerin pazarlık usulü ile kiraya verilmesi ihalesinin herhangi bir talep gerçekleşmemesi nedeniyle ihaleden kaldırılması maddesi encümene sunuldu. Karabaş Mahallesi 474 ada 59 numaralı parselin bir bölümünün bedelsiz olarak yola terki ve Ömerağa Mahallesi 296 ada 23, 31, 32, 33 numaralı parselin ifrazı, tevhidi ve yola terki hakkındaki maddeler encümende onaylandı. Cedit Mahallesi 1841 ada 1 numaralı parselde yer alan ve ikinci hissedar tarafından alımı talep edilen 9 metrekarelik belediye hissesinin metrekaresi 2 bin 750 TL olmak üzere toplamda 24 bin 750 TL’ye satışı encümende onaylandı.

 


Geri Dön