24 / 04 / 2024

İzmit Belediyesi kira ihalesi

İzmit Belediyesi kira ihalesi

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı. Toplantıda belediye ait yerlerin kiraya verilmesi işi iptal edildi.

İzmit Belediyesi’nden 735 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılık ev ve dükkan fırsatı!

İzmit Belediyesi Yenidoğan Fatih'te 12 adet gayrimenkulün satışını gerçekleştireceğini ilan etti. İşte detaylar... 

İzmit'te kira fiyatları için çağrı!

CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar  İzmit’teki kira fiyatlarına yönelik çağrıda bulundu. 

Kayseri Melikgazi Belediyesi kira ücretlerine zam yapmayacak! 

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, pandemi süreci boyunca belediyeye ait iş yerlerinde kira ücretlerine zam yapılmayacağını dile getirdi. 

İzmit Belediyesi ilçedeki metruk binaların yıkımını gerçekleştiriyor!

Kocaeli İzmit Belediyesi ilçe genelinde metruk ve hasarlı binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Konya Seydişehir Belediyesi kira ücretlerine bir yıl boyunca zam yapmayacak!

Konya'ya bağlı Seydişehir Belediyesi kiracılarını sevindirecek karar aldı. Belediye, kira ücretlerine bir yıl boyunca zam yapmama kararı aldı. 

Kuşadası Belediyesi kira borçlarını taksitlendirecek!

175 esnafın kira borcunu 5 ay erteleyen Aydın Kuşadası Belediyesi kira borçlarını 4 eşit vadeye yayacak. 

Bursa İnegöl Belediyesi kira ödemelerini erteledi!

Bursa İnegöl Belediyesi, 2021 Ocak ayı meclis toplantısında aldığı karar ile belediyeye ait iş yerleri için kira ödemelerini 3 ay boyunca erteledi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi kira alacaklarını erteledi!

Malatya Büyükşehir Belediyesine ait iş yerlerine ait kira alacaklarının ertelenmesine karar verildi.

İzmit Belediyesi 2 mimar alacak!

Liyakat usulüne göre personel alımlarına devam eden İzmit Belediyesi,  belediye iştiraki BEKAŞ A.Ş. bünyesinde çalıştırılmak üzere 2 Mimar alımı yapılacağını açıkladı.

İzmit Belediyesi'ne ait gayrimenkul 3 seneliğine kiralandı!

İzmit Belediyesi'nin rutin olarak gerçekleştirilen haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı.

İzmit Belediyesi'ne ait 5 iş yeri kiraya verildi!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı. Toplantıda belediyeye ait 5 iş yeri kiraya verildi.

İzmit Belediyesi'nin kira ihalesi iptal edildi!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı. Toplantıda belediye ait yerlerin kiraya verilmesi işi iptal edildi.

İzmit Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

İzmit Belediyesi’nin vezneleri 2019 yılına ait Emlak ve Çevre Temizlik vergilerinin 2. taksit ödemelerini gerçekleştirecek olan vatandaşlar için hafta sonu da açık olacak.

İzmit Belediyesi kira ihalesi Haberi

İzmit Belediyesi kira ihalesi

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında makam toplantı salonunda yaptı. Belediye sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlanan toplantıda Emlak İstimlak Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ve Yapı Kontrol Müdürlüğüne ait toplam 8 madde konuşuldu.

Kira İhalesi İptal Edildi

İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, Emlak İstimlak Müdürlüğünün dosyasında yer alan belediyeye ait 5 adet yerin pazarlık usulü ile kiraya verilmesi ihalesinin herhangi bir talep gerçekleşmemesi nedeniyle ihaleden kaldırılması maddesi encümene sunuldu. Karabaş Mahallesi 474 ada 59 numaralı parselin bir bölümünün bedelsiz olarak yola terki ve Ömerağa Mahallesi 296 ada 23, 31, 32, 33 numaralı parselin ifrazı, tevhidi ve yola terki hakkındaki maddeler encümende onaylandı. Cedit Mahallesi 1841 ada 1 numaralı parselde yer alan ve ikinci...