26 / 04 / 2024

İzmit Merkezi iş alanı

İzmit Merkezi iş alanı

İzmit'te yapılması planlanan MİA Merkezi İş Alanı'nın 1/1000 ölçekli uygulama imar planı, vatandaşların bilgisine sunuldu.

Dev yaşam merkezi için start verildi! Otel, konut, İş yeri Rezidans ve AVM! Algün Center geliyor!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Metek Mahallesi, Namazgah Mevkii sınırları içerisinde, tapuda 2948 ada, 1 parsel numaralı toplam 31 bin 232 metrekare alan üzerinde Nişa Yapı tarafından “Algün Center” projesi kapsamında Otel, Konut, İş Yeri, Rezidans ve AVM'nin olduğu dev yaşam merkezi için start verildi.

İstanbul Finans Merkezi için geri sayım başladı!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, İstanbul Finans Merkezi'ne (İFM) taşınma sürecine ilişkin olarak yaptığı açıklamada binalar bittiğini ve içinde birtakım düzenlemeler olduğunu söyledi. Aşan, yıl sonu veya ocak ayı gibi inşallah taşınılacak durumda olacağını da söyledi.

İzmir Teknoloji Geliştirme Merkezi için imzalar atıldı

İzmir'de Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ), Yaşar Üniversitesi ve Karşıyaka Belediyesi Kent A.Ş. ortaklığıyla hayata geçirilecek olan Teknoloji Geliştirme Merkezi için imzalar atıldı...

Konak Gençlik Destek Merkezi için ilk imzalar atıldı!

Konak Belediyesi Gençlik Destek Merkezi için ilk işbirliği protokolü Konak Belediyesi ile Bir Hayata Dokun Derneği ile imzalandı. AB hibe desteği almaya hak kazanan merkez “Sıfır Kayıp Projesi” olacak.

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden sağlık merkezi için arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçeye sağlık merkezi kazandırılması için belediyeye ait arsanın tahsisini gerçekleştirdi 

TJK’nın Karacabey’deki idman merkezi için geri sayım başladı!

Yapım çalışmaları süren Türkiye Jokey Kulübü’nün Karacabey’deki idman merkezi için geri sayım başladı. TJK’nın yeni tesisine verilecek isim ortaya çıktı.

Alarko GYO Şişhane DİM İş Merkezi ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Şişhane DİM İş Merkezi için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Esenler, Oruçreis aile sağlığı merkezi için gün sayıyor!

Esenler Belediyesi tarafından Oruçreis Mahallesi'nde inşa edilen yeni aile sağlığı merkezi için inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor!

Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası ve Türkiye’nin en büyük güneş santrali Karapınar GES ile yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlarını büyüten Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor.

Bursa Mustafakemalpaşa'da Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa'da yapılan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nin ikinci etap inşaatı için yüklenici firmaya yer teslimi yaptı. 

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Mustafakemalpaşa'da inşa edilen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisi inşaatı için yüklenici firmaya teslim yapıldı.

Saraybosna'da inşa edilecek kongre merkezi için yatırımcılara çağrı!

Balkan ülkesi Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da hayata geçirilmesi planlanan kongre merkezi için yatırımcılara çağrı yapıldı.

Antalya Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi için çalışmalar başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi içerisinde kurulması planlanan "Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi" için çalışmalara hızla devam ediliyor.

İzmit Merkezi iş alanı Haberi

İzmit Merkezi iş alanı

İzmit'te yapılması planlanan MİA Merkezi İş Alanı'nın 1/1000 ölçekli uygulama imar planı, vatandaşların bilgisine sunuldu.


Tamamlanmasıyla birlikte İzmit'e değer katması düşünülen MİA projesi kapsamında hazırlanan imar planı 30 gün boyunca askıda kalacak. Proje, İzmit-Körfez ve Sanayi mahalleleri sınırları içerisinde, kuzeyde Şehit Rafet Karacan caddesi, güneyde ve doğuda D-130 Karayolu (Yeni Gölcük Yolu), batıda da Ömer Türkçakal bulvarı (Eski Gölcük Yolu) arasında kalan yaklaşık 465 hektar büyüklüğe sahip alanda yapılacak. Mahkeme kararları gereğince yeniden hazırlanan ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 14 Temmuz 2016 tarih ve 401 sayılı kararı ile onaylanan 1/1.000 ölçekli uygulama imar planı, Mekansal Planlar Yapım Yönetmeliği'nin 33. maddesi gereği 30 gün süreyle askıda kalacağı açıklandı.


Kocaeli


Haber Özgür Kocaeli'de şu şekilde yer aldı


Körfez ve Sanayi Mahalleleri sınırları içerisinde, kuzeyde Şehit...