27 / 04 / 2024

izmit yolları

izmit yolları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarında yenileme çalışmalarına devam ediyor. İzmit köylerinde çalışmalarını yoğunlaştıran Fen İşleri Daire Başkanlığı ’na bağlı ekipler, köy yollarında çalışmalarını da sürdürüyor.

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yollarının ihalesi yeniden yapıldı!

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yolları, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından pazarlık usulüyle tekar ihale edildi. İhale için en uygun teklif Kalyon İnşaat'tan verildi...

İzmit'te park yolları yenileniyor!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentteki parkları yeniliyor. İlçe genelinde tüm park ve bahçelerde yürütülen çalışmalar kapsamında park yolları yenileniyor, çiçeklendirme, bitkilendirme çalışmaları yapılıyor.

İzmit'te yeni imar yolları açılıyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni yapılaşmanın çokça yaşandığı Gündoğdu bölgesinde yeni imar yol açma çalışması yapıyor. Yetkililer, önümüzdeki dönemlerde yeni yolların asfalt ya da parke ile kaplanacağını söyledi.

İzmit’te yeni imar yolları açılıyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Son olarak belediye ekipleri Topçular ve Gündoğdu mahallelerinde yeni imar yolları açarak vatandaşın hizmetine sundu

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde kedi yolları bitti!

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında yapılan ‘İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü’nün kedi yollarının bitirildiğini, eylül ayında ana kablolarının döşeneceğini söyledi.

İzmit Derince köy yolları düzenlendi!

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, İzmit İlçe Orman İşletme Deposu ile Derince Terziler grup yollarını modern hale getirdi. Büyükşehir Belediyesi, İzmit ve Derince ilçelerinde bağlı 31 köy yolunda hummalı bir çalışma yapıyor.

İzmit'te bozuk yollar ne zaman düzeltilecek?

Muhtarların en büyük sıkıntısının bozuk yollar olduğunu söyleyen Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mevlüt Akdeniz, Büyükşehir Belediyesi’nin bu sorunu biraz daha ön planda tutmasını istiyor

İzmit Kuruçeşme yolları bakımdan geçti!

İzmit Belediyesi ekipleri, mahalle ve sokaklarda bulunan bozulmuş yollara bakım onarım çalışması yaptı. Kuruçeşme’de bulunan 5 sokaktaki bozuk yollar, bin metrekare parke kullanılarak tamir edildi.

İzmit'teki köy yolları onarılıyor!

İzmit Belediyesi tarafından köy yollarında bakım ve onarım çalışması yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre Gedikli, Mancarcı ve Zeytinburnu köylerinde bozuk yollar yaklaşık 900 ton asfalt kullanılarak düzeltildi.

Doğalgaz ve elektrikte tasarruf etmenin yolları!

Tüketicilerin, yüzde 9 oranındaki elektrik ve de doğal gaz zammından, evlerinde uygulayabilecekleri bir kaç tasarruf yöntemiyle etkilenmemeleri mümkün. İşte Doğalgaz ve elektrikte tasarruf etmenin yolları...

Aydın Efeler'in yolları yenileniyor!

Efeler'in yollarına kış öncesi yenileme çalışmaları başladı. Aydın'ın Efeler Belediyesi Fen İşleri ekipleri, yaklaşan kış mevsimi öncesi ilçede bozuk olan yolların bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, köy yollarında düzenlemelere başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki bozuk yolların düzenlenerek asfaltlanması çalışmalarına Karacabey’de de start verdi. Altepe; Bursa ve ilçelerinde ana ve ara arterlerin yanı sıra köy yollarına kadar düzenlenmedik alan bırakmayacaklarını söyledi.

Karayolunda ekonomik alternatif: Beton yollar!

Gelişmiş ülkelerde 100 yıllık geçmişe sahip beton yollar ile Türkiye 10 yıl önce tanıştı. Hazır betonda söz sahibi olan ülkemizde beton yolların uzunluğu 20 kilometreyi bile bulmuyor...

izmit yolları Haberi

izmit yolları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarında yenileme çalışmalarına devam ediyor. İzmit köylerinde çalışmalarını yoğunlaştıran Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, köy yollarında çalışmalarını sürdürüyor. Çalışma kapsamında Tevfikiye, İslamköy, Karaabdülbaki, Ayvalı ve Ortaburun köylerini birbirine bağlayan grup yolunda asfaltlama çalışmalarının ardından V kanal uygulamaları yapılıyor.



8 BİN 500 METRE V KANAL

Yollara, yol gövdesini sudan koruma ve güvenli sürüş sağlamak için V kanal ve işaretçiler çakılıyor. Grup yolu olarak yaklaşık 9 bin 300 metre uzunluğundaki yolun 3 bin 200 metresine sıcak asfalt döküldü. Kalan 6 bin 100 metrelik kısımda sathi kaplama yapıldı. Grup yolunda 8 bin 500 metre V kanal uygulandı.

Kocaeli Büyükşehir...