26 / 04 / 2024

İZODER seminerleri

İZODER seminerleri

İZODER, ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’nin yedincisini Antalya’da 15 Kasım'da gerçekleştiriyor....

Karadeniz’de yalıtıma gösterilen ilgi artacak!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği-İZODER, ülke genelinde yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak, vatandaşlara çözüm önerileri sunmak amacıyla gerçekleştirdiği Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’ni sürdürüyor.

İZODER İzmir'de Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri düzenliyor!

Yalıtım sektörünün çatı örgütü olarak bilinen İZODER İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliğiyle İzmir’de ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri’ düzenliyor. 

Levent Pelesen: Konutlarda gerçek tasarruf yalıtımla başlar!

Anadolu’da ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’ düzenleyen İZODER, 2019 yılının 5. seminerini Gaziantep’te düzenledi.

Levent Pelesen: Erzurum'da yalıtım hayati öneme sahip!

İZODER, yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak ve vatandaşlara çözüm önerileri sunmak amacıyla Anadolu’da ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’ düzenlemeye devam ediyor. İZODER, 2019’un ilk seminerini Erzurum’da gerçekleştirecek.

İZODER Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri'nin finali İstanbul'da!

İZODER’in ülke genelinde yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak ve vatandaşlara çözüm önerileri sunmak için gerçekleştirdiği ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’nin sekizincisi İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Konutta tasarruf yalıtımla başlar!

İZODER’in ülke genelinde yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak, vatandaşlara çözüm önerileri sunmak amacıyla gerçekleştirdiği ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’nin yedincisi Antalya’da gerçekleştirildi. 

İZODER Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri 15 Kasım'da Antalya’da!

İZODER, ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’nin yedincisini Antalya’da 15 Kasım'da gerçekleştiriyor....

Karadeniz’de yalıtıma gösterilen ilgi artacak!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği-İZODER, ülke genelinde yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak, vatandaşlara çözüm önerileri sunmak amacıyla gerçekleştirdiği Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’ni sürdürüyor.

TİMDER Akademi eğitim seminerleri 2018 dönemi başladı!

TİMDER Akademi eğitim seminerleri 2018 dönemi başladı. Eğitimler Kasım ayı sonuna kadar devam edecek...

İZODER yalıtım bilincini artırıyor!

İZODER, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliği ile hayata geçirdiği ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’ kapsamında, yeni çıkan yönetmelikleri tanıtıyor...

Sağlıklı ve güvenli evlerde yaşamak herkesin hakkı!

İZODER Başkanı Levent Pelesen, 13 Ekim Dünya Konut Günü nedeniyle açıklamalarda bulundu. Pelesen, ''Sağlıklı ve güvenli evlerde yaşamak herkesin hakkı'' dedi.

Asansör ve yürüyen merdiven seminerleri başlıyor!

Konut, AVM ve ofis gibi yaşam alanlarında sıklıkla kullandığımız asansörler ve yürüyen merdivenler için seminerler başlıyor.

Kentsel dönüşüm sürecini fırsat olarak görmeliyiz!

İZODER Başkanı Levent Pelesen, 17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıldönümü nedeniyle açıklamalar yaptı.

5 soruda su yalıtımı!

İZODER Başkanı Levent Pelesen, 17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Ülke olarak yaşadığımız büyük acının üzerinden 18 yıl geçmesine rağmen Türkiye hâlâ depreme hazırlıklı değil." dedi.

Bina 10 kattan fazlaysa taş ve cam yünü kullanılmalı!

İZODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İnşaat Mühendisi Ertuğrul Şen, Londra'da yaşanan yangınının sonrasında, Türkiye'deki binaların yangına karşı dayanıklılık durumunu açıkladı..

İZODER seminerleri Haberi

İZODER seminerleri

İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’nin yedincisini Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliği ile Antalya’da düzenliyor. Atermit, Bonus, BTM, İzocam, Mardav, Ode, Panetti, Terrawool ve Weber sponsorluğunda, 15 Kasım Perşembe günü The Marmara Antalya’da düzenlenecek seminerde güncel bilgi ve değerlendirmeler paylaşılacak.

Seminer, Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Tevfik Altınay, İZODER Başkanı Levent Pelesen, öğretim üyeleri, mimar, mühendis, kamu ve sektör temsilcilerinin yanı sıra STK temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek.

İZODER Başkanı Levent Pelesen, yalıtım sektörünün çatı örgütü olarak bu yıl Anadolu’ya yöneldiklerini belirtti. Pelesen, “Yedincisini Antalya’da gerçekleştireceğimiz seminerle amacımız, yalıtım sektörünün tüm bileşenlerini ve taraflarını bir araya getirerek, yalıtım bilincini artırmak ve farkındalık yaratmaktır” dedi.

Tüm gün sürecek seminerde, ‘Su Yalıtımı Yönetmeliği Neler Getiriyor’, ‘Su Yalıtımı...