28 / 03 / 2024

izoder yazlık evler ısı yalıtımı

izoder yazlık evler ısı yalıtımı

Koronavirüs sebebiyle büyük şehirlerde yaşayanların mevsim itibarıyla yazlık evlere yöneldiğini belirten İZODER, yazlık binaların ısı ve su yalıtımla  uygulamalarıyla hem yaza hem de kışa hazır hale getirilmesi gerektiğine dikkat çekti. 

1945'te yazlık evlerin fahiş kira bedelleri çileden çıkarttı! İşte Büyükada ve Suadiye'deki kiralık yazlık evler

1945 yılında kiralık konut bedelleri ile ilgili yapılan denetimlerde fahiş fiyata yazlık ev kiralayanlar mahkemeye verilmiş.

Yazlık ev arayanlar dikkat! Fiyatlar cep yakıyor! Kiralamalar Euro ile yapılıyor...

Yazlık konut kiralamak isteyen kişiler arayışlarına başladı. Fakat yazlık evler için istenen yüksek fiyatlar yazlık kiralamayı düşünen vatandaşları düşündürüyor. Bazı bölgelerde kiralamalar Euro üzerinden yapılırken, bazı bölgelerde boş ev kalmadı...

En çok kiralık yazlık evler nerede arandı?

Zingatcom tarafından açıklanan verilere göre 2021 yılının ilk yarısında en çok kiralık evler Kuşadası'nda arandı.

Yatırımın yeni adresi: Yazlık evler!

Salgın süresi boyunca Bodrum’a ilginin artması kira fiyatlarını 2 katına çıkardı. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, “Kira getirisi artınca amortisman süresi 8 yıla kadar geriledi. Yazlık almak iyi bir yatırım adresi haline geldi” diye konuştu.

Koronavirüs salgınıyla yazlık evler kışlık oldu!

Koronavirüs sürecinde bir yandan köye dönüş devam ederken, diğer yandan “İstanbul’dan ayrılma arzusu” olan aileler farklı şehirlere taşınıyor. Bu dönemde yazlıklar da kışlık olarak kullanılacak.

Yazlık evler kışlık oldu!

Normalleşme sürecinin başlamasıyla yazlıklara akın eden vatandaş, uzaktan çalışma ve online eğitim sebebiyle kışlık evine geri dönmedi. Yazlık bölgelerde konut talebinin artması fiyatların yüzde 30 artmasına sebep oldu. 

Uzmanlar uyarıyor: Yazlık evlere kışlık bakım şart!

Yaz tatili bitti, yazlık evlerin bir sonraki yaza kadar kapısı kapandı. Fakat bütün bir kış boyunca bakımsız kalan bu evler rutubet, küf, mantar gibi birçok sorunu da beraberinde getiriyor. İşte yaz tatilinizin başında kötü sürprizlerle karşılaşmamanız için yalıtım önerileri...

Yazlık evler yatırımcısına kazandırdı! 

Son 4 yılda yazlık evlerin fiyatları yüzde 118'e varan oranlarda artış gösterdi. Yazlık fiyatları en çok Antalya Kaş'da arttı.  

Tatilcinin yeni favorisi yazlık evler oldu!

Otellerde fahiş fiyatlar tatilciyi kiralık yazlıklara yöneltti. Talebi gören ev sahipleri ise kira fiyatlarına yüzde 50 zam yaptı.

Yazlık evler nasıl dekore edilmeli?

Bir yazlık evin iç mimari ana tasarım kararlarında; evin bulunduğu bölgenin iklim şartları, evin mimarisi, mimarinin konumlandırılışı, ev içerisine alınan güneş ışığı ve evin kullanım sıklığı gibi pek çok parametre rol oynamaktadır.

Aliağa'da sit alanındaki evler için yıkım kararı ertelendi!

İzmir’in Aliağa ilçesindeki Çaltılıdere mahallesinde, sit alanı üzerinde kurulu olduğundan dolayı yazlık evler için alınan yıkım kararı bir ay ertelendi.

Sur Çelik Kapı'dan yazlık evler için güvenlik uyarısı!

Takip ettiği son teknolojiyle güvenlik sistemlerinde uzman Sur Çelik Kapı, yazın artan hırsızlık vakalarına karşı uyarıyor; “Hem şehirlerde hem de yazlık sahil şeritlerinde artan hırsızlık vakalarına karşı evlerde çelik kapı kullanımı şart”.

ISVEA Sentimenti Serisi yazlık evlere fonksiyonel çözümler sunuyor!

Baharın gelişi, yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte doğada başlayan canlanma banyolardaki dekorasyonu da etkiliyor. ISVEA Sentimenti Serisi, özellikle yazlık evler için, banyolara derinlik katan, kullanışlı ve fonksiyonel çözümler sunuyor.

izoder yazlık evler ısı yalıtımı Haberi

izoder yazlık evler ısı yalıtımı

Koronavirüs salgınının etkisiyle ülkemizde yazlık bölgelere talebin arttığını belirten İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği) Başkanı Levent Gökçe, "Pandemi nedeniyle büyük şehirlerde yaşayanlar mevsim itibarıyla yazlıklarına yönelirken, birçok şehirde de müstakil evlere ilginin arttığını görüyoruz. Salgın döneminde ailece vakit geçirilen güvenli bir yuva olarak görülen yazlık evlere bakışın değiştiği bu dönemde, konut sahipleri, tadilat ve yalıtım planları da yapmaya başladı. Yazlık bölgelerdeki binaların hem yaza hem kışa hazırlıklı olması için konut sahiplerinin tadilat yasaklarının sona erdiği ekim ayı ve sonrasını iyi değerlendirmeleri gerekiyor. Çünkü özellikle nemli bölgelerde kış boyunca iyi korunamadığı için yıpranan yazlık evlerin, yazın yeniden elden geçirilmesine ihtiyaç duyuluyor" şeklinde konuştu.

Isı yalıtımıyla hem yaz hem kış enerji tasarrufu

Isı yalıtımıyla koruma altına alınan evlerde aynı zamanda...