26 / 04 / 2024

İztuzu Kumsalı imza kampanyası

İztuzu Kumsalı imza kampanyası

Muğla 'nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan Beldesi 'nin dünyaca ünlü İztuzu Kumsalı 'na caretta caretta hastanesi yapılmasına karşı İztuzu'nu Kurtarma Platformu ve sivil toplum kuruluşları harekete geçti.

Avcılar ve Küçükçekmece'de bulunan kumsal bölgeler doğal sit alanı ilan edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Avcılar ve Küçükçekmece için önemli bir karara imza attı. Kumsal bölgesi doğal sit ve nitelikli doğal koruma alanı ilan edildi.

Dalyan-İztuzu kumsalında koruma çalışmaları etkisini gösteriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen Köyceğiz - Dalyan Özel Çevre Koruma bünyesinde yer alan Dalyan - İztuzu kumsalında deniz kaplumbağalarının araştırma-koruma-izleme çalışmaları etkisini gösteriyor.

İztuzu Plajı'nın MSKÜ'ye tahsis protokolü imzalandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce'nin, İztuzu Plajı ile ilgili tartışmalara ilişkin "Carettaları Muğla Üniversitesine emanet edeceğiz" açıklamasının ardından İztuzu Kumsalı ve Dalyanağzı alanlarının MSKÜ'ye tahsis protokolü imzalandı.

Ali Kılıç: M’Expo için Esenkent’ten 30 bin imza istiyorum!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo Center projesi için Esenkentlilerden 30 bin imza istiyorum. Esenkent o imzaları getirirse bize engel olacak hiçbir güç yok” dedi

Ali Kılıç: M’Expo Center için 30 bin imza istiyorum!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo Center projesi için Esenkentlilerden 30 bin imza istiyorum. Esenkent o imzaları getirirse bize engel olacak hiçbir güç yok” dedi.

M’Expo için hedef 500 bin imza!

Maltepe’de yapılması planlanan Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M’Expo) projesi için başlatılan imza kampanyasına start verildi. Fuar merkezi için ilk imzaları Maltepe Kapalıçarşı esnafları attı.

Altunhan İnşaat Beylikdüzü'nde 2 yeni projeye imza atacak!

Altunhan İnşaat Beylikdüzü'nde bir konut projesine bir de Beylikdüzü Residence adıyla bir ticari projeye imza atacak. Firma Beylikdüzü Residence'ta detayları henüz belirlememiş olsa da konutların çalışmalarına 20 gün sonra başlayacak.

Maltepe M'EXP0 projesi için imza kampanyası başladı!

İstanbul Maltepe'de yapılması planlanan ve 900 milyon Avro'ya mal olacak Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M'EXP0) için imza kampanyası başladı.

Fethiye'nin il olması için 60 bin imza toplandı!

Fethiye ilçesinde iki haftada 60 bin imzanın toplandığı kampanya uzatıldı. Fethiye Belediyesi öncülüğünde başlatılan ve 38 sivil toplum örgütünün destek verdiği, "Fethiye İl Olsun Hareketi" kapsamında iki haftada 60 bin imza toplandı.

1984 yılında Tüp Geçit ve İstanbul Metrosu için ilk imza atılmış!

1984 yılında Tüp Geçit ve İstanbul Metrosu için ilk imza atılmış. İstanbul Metrosu ve Tüp Geçit Projesi'nin fizibilite anlaşması, ABD adına Ankara Büyükelçisi'yle yapılmış ve proje masraflarını ABD karşılayacakmış.

Besa Kule'de iklimlendirme için özel çalışmalara imza atılıyor!

Doğru iklimlendirme sistemlerinin iş ve alışveriş merkezlerinde en çok dikkat edilmesi gereken kriterlerden olduğunu ifade eden Efe Bezci, yaz ve kış aylarında dengeli sıcaklığın oluşturulması için özel çalışmalara imza atılması gerektiğini kaydetti.

Çankaya, Yaşamkent ile bir ilke imza atıyor!

Katılımcı belediyecilik ve vatandaş odaklı hizmeti her projesinin odağına koyan Çankaya Belediyesi. Yaşam kent'te hayata geçirdiği uygulama ile Türkiye'de bir ilke imza attı.

Ali Kılıç: M’Expo için 500 bin imza toplayacağız!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, esnaflarla, sabah kahvaltısında bir araya geldi. Başkan Ali Kılıç, M’Expo projesi için Maltepelilerin desteğinin önemli olduğuna dikkat çekerek “500 bin imza toplayacağız” dedi

İztuzu Kumsalı imza kampanyası Haberi

İztuzu Kumsalı imza kampanyası


Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan beldesi'nin dünyaca ünlü İztuzu Kumsalı'na caretta caretta hastanesi yapılmasına karşı sivil toplum kuruluşları harekete geçti. Akdeniz Kıyı Vakfı, Kaptan June Denizkaplumbağaları Koruma Vakfı, Dalyan Kent Konseyi, Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği, Dalyan Turizm Kültür ve Çevre Koruma Derneği, Gökbel Köyü Muhtarlığı, Dalyan Su Sporları Derneği, Tema Vakfı Muğla Temsilciliği ve bölgede yaşayan yerli yabancı kişiler tarafından oluşturulan 'İztuzu'nu Kurtarma Platformu' (İKUP), Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz'a itiraz nedenlerini anlatan bir dosya sundu. Dosyada, DenizHastanenin yapılacağı Dalyan'daki İztuzu Kumsalı kaplumbağaları Rehabilitasyon ve Araştırma Merkezi'nin dünyaca ünlü İztuzu Kumsalı'nda 'Denizkaplumbağası Hastanesi' adıyla yeni bir bina yapmak istediği hatırlatılarak şöyle denildi: "Dalyan halkı ve STK'lar bu hastanenin İztuzu Kumsalı'na yapılmasına ve daha da önemlisi İztuzu Kumsalı'nın imara açılmasına...