26 / 04 / 2024

Jay Z garimenkul yatırımları

Jay Z garimenkul yatırımları

ABD'de yayımlanan Forbes dergisi, Jay-Z'nin gayrimenkule ve birçok başka alana yaptığı yatırımlarla dünyanın ilk dolar milyarderi rapçisi olduğunu bildirdi.

Jay-Z dünyanın ilk dolar milyarderi rapçisi oldu!

ABD'de yayımlanan Forbes dergisi, Jay-Z'nin gayrimenkule ve birçok başka alana yaptığı yatırımlarla dünyanın ilk dolar milyarderi rapçisi olduğunu bildirdi.

Jay-Z eşi Beyonce'ye İtalya'dan ev aldı!

Ünlü rapçi Jay-Z eşi Beyonce'ye İtalya'dan ev aldı. Bin metrekarelik evin fiyatının 30 milyon euro iddia edildi.

Jay Leno, Rhode Island'dan 13.5 milyon dolara ev aldı!

Amerikalı stand-up yıldızı Jay Leno, Rhode Island'daki New Port bölgesinden okyanus kıyısında yaklaşık 13.5 milyon dolarlık malikane aldı. 14 yatak odalı 17 banyolu evin büyüklüğü bin 500 metrekare.

Beyonce ve Jay Z çifti Los Angelas'tan ev aldı!

Müzisyen çift Beyonce ve Jay Z, Los Angelas'ın Bel Air kentinden 120 milyon dolara malikane aldı. 8 odalı, 4 havuzlu ev baştan aşağı donatıldı.

Beyonce ve Jay Z, Los Angeles’tan 93 milyon dolarlık malikane alacak!

Beyonce ve Jay Z, Los Angeles’ta 93 milyon dolarlık bir malikane satın almaya hazırlanıyor.10 yatak odası ve 20 banyosu bulunan malikanede güzellik, masaj, fitness ve sinema salonları, 10 araçlık garaj, havuz, şelale, basketbol ve tenis sahaları mevcut.

Beyonce ve Jay Z'nin New York'taki tatil evi kiraya verilecek!

ABD'de dünyaca ünlü şarkıcı çift Jay Z ve Beyonce'nin 2012'de tatil yaptıkları New York Hamptons'taki evi, aylık 1 milyon dolara (2.9 milyon lira) kiraya verilecek.

İşte dünya starlarının kalmak sıraya girdiği o ev!

Gösteri dünyasının ünlüleri internetteki ünlü bir site üzerinden kiraya verilen gösterişli evde kalmak için sıraya girdi. Geçen yılın son aylarında Beyonce ve kocası Jay Z'nin kiraladığı malikikaneyi şimdi de Justin Bieber kiraladı.

Beyonce ve Jay Z 2,6 milyon dolarlık evlerine taşınıyor!

Dünyanın en zengin müzisyenleri arasında yer alan Beyonce, eşi Jay Z ile beraber her yıl Forbes listelerinde zirveyi zorluyor. Çift, şimdi de 2.6 milyon dolarlık evlerine taşınmanın hazırlıklarını yapıyor.

Beyonce Knowles aylık 150 bin dolara ev kiraladı!

Uzun süredir Los Angeles bölgesinde ev satın almak isteyen Beyonce Knowles ve Jay Z çifti istedikleri gibi bir malikane bulamayınca yeniden kiracı oldular.

Birçok ünlünün peşinde olduğu malikâneye Markus sahip oldu!

Çocuklara sanal bloklarla bir hayal dünyası yaratan Minecraft oyununun yaratıcısı İsveçli Markus Persson (35), Beyonce ve eşi Jay Z'nin peşinde olduğu 70 milyon dolar değerindeki modern malikâneyi satın aldı.

Beyonce ve Jay Z'nin 85 milyon dolarlık malikanesi!

Ünlü çift Beyonce ve Jay Z'nin lüks malikanesi dikkat çekiyor. Çocukları Blue Ivy'nin de huzur içinde yaşaması için her detayın düşünüldüğü malikanenin değeri 85 milyon dolar...

Beyonce, New York'ta ev arıyor!

Altı yıllık eşi Jay Z'den boşanacağı konuşulan Beyonce, kendisine gizlice ev aramaya başladı. Ünlü şarkıcı, New York'ta 21.5 milyon dolar değerinde bir penthouse daireyi gezdi...

Şehrizar Konakları’ndan daire alana danışmanlık hizmeti hediye!

Şehrizar Konakları’ndan bu yılın sonuna kadar daire alanlar Jennifer Lopez'den Paris Hilton'a, Kelly Rowland'dan Jay-Z'ye, Jessica Alba’dan Sting’e kadar birçok dünya yıldızının evinde imzası olan Şafak Çak’tan ücretsiz tasarım danışmanlığı alacak.

Jay Z garimenkul yatırımları Haberi

Jay Z garimenkul yatırımları

ABD'de yayımlanan Forbes dergisi, Jay-Z'nin dünyanın ilk dolar milyarderi rapçisi olduğunu açıkladı. Forbes'a göre rapçinin serveti 5 milyar 830 milyon TL'yi geçti.

Sputnik News'te yer alan habere göre, Jay-Z, müzik sektörünün yanı sıra gayrimenkul ve moda sektörlerine de yatırım yaptı.

Şarkıcının yatırımlarının bir kısmı şu şekilde:

1) Müzik sektöründe 75 milyon dolar

2) Armand de Brignac şampanya ve D'Usse konyak şirketlerinde 410 milyon dolar

3) Uber'de 70 milyon dolar

4) New York ve Los Angeles'ın popüler noktalarında mülkler

5) Tidal müzik servisinde 100 milyon dolar

6) 50 milyon dolarlık sanat koleksiyonu

Jay-Z eşi Beyonce'ye İtalya'dan ev aldı!

Beyonce ve Jay Z çifti Los Angelas'tan ev...