19 / 04 / 2024

Jennifer Lopez İtalya

Jennifer Lopez İtalya

Daha önce de yüzü olduğu Guess ile yeniden anlaşıp reklam çekimleri için objektif karşısına geçen Jennifer Lopez, İtalya'ya taşınma kararı aldı.

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Lopez: ‘Ekonomide doğru adımlar atıldığına inanıyoruz’

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez, Türkiye’nin ekonomi politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Lopez, "Merkez Bankasının uyguladığı para politikasının sıkılaştırılması, Hazine ve Maliye Bakanlığının mali açığı azaltma tedbirlerinin konusunda doğru adımlar atıldığına inanıyoruz"

Divan Talya Oteli'nde son dakika gelişmesi: İnşaat ruhsatının iptali için dava açıldı! 

Divan Talya Oteli'nin yeniden inşası ve ve Konferans Merkezi'nin yenilenmesi projesi çerçevesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Bob Hope'un malikanesini alacak!

Jennifer Lopez, 17 senenin ardından tekrar barıştığı Ben Affleck ile yeni bir malikane arıyor. Ünlü çift, komedyen Bob Hope'un Los Angeles Toluca Gölü'nde bulunan gayrimenkulünü satın almayı düşünüyor.

Jennifer Lopez yeni ev arıyor!

Başarılı oyuncu Ben Affleck ile yeniden bir araya gelen şarkıcı Jennifer Lopez, yeni ev arıyor...

Jennifer Lopez Los Angeles'a taşınıyor!

Bir süredir Ben Affleck ile beraber olan Jennifer Lopez, yeni aşkı için Los Angeles'a taşınma kararı aldı.

Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak!

Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için resmi makamlardan alınması gerekli yıkım ve inşaat izinleri ile birlikte diğer tüm idari ve tüzel kişiler ile ilgili süreçlerin tamamlanmasına yönelik çalışmalar başlatıldı. Bu kapsamda Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak.

Divan Talya için 50 milyon dolarlık yatırım kararı!

Marmaris Altınyunus, yaklaşık 8 yıl önce faaliyetine ara verilen Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için 50 milyon dolarlık yatırım kararı alındığını duyurdu.

Jennifer Lawrence New York'ta 21.9 milyon dolara villa satın aldı! 

Hollywood'un başarılı oyuncusu Jennifer Lawrence New York'taki evini  5 milyon dolar indirimle sattı. Güzel oyuncu aynı bölgeden  iki katlı  bir villa satın aldı. 

Jennifer Lopez ve Alex Rosriguez Florida'dan ev aldı!

Ünlü çift Jennifer Lopez ve Alex Rosriguez, Florida'nın en lüks bölgelerinden birinden 40 milyon dolara lüks bir malikane aldı...

Jennifer Lopez Malibu'daki villasını 8 milyon dolara satıyor!

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez, Malibu'da bulunan evlerini 8 milyon dolara satıyor...

Jennifer Lopez Kaliforniya'dan 1 milyon 370 bin dolara ev aldı!

Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, milyon dolarlık gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Güzel şarkıcı bu kez yeni evi için 1 milyon 370 bin dolar ödedi.

Jennifer Lopez İtalya'ya taşınıyor!

Daha önce de yüzü olduğu Guess ile yeniden anlaşıp reklam çekimleri için objektif karşısına geçen Jennifer Lopez, İtalya'ya taşınma kararı aldı.

Divan Antalya Talya Oteli'nde yeni gelişme!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Divan Antalya Talya Oteli ile ilgili bilgilendirme yayınladı.

Jennifer Lopez İtalya Haberi

Jennifer Lopez İtalya

ABD’li şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez (50) son senelerde hem sinema hem de sahne kariyerinin zirvesinde.

Posta'da yer alan habere göre, ABD Miami’de yaşayan Lopez, Vanity Fair dergisine verdiği son röportajda “Planlarım arasında ABD’yi terk edip daha basit bir hayat sürebileceğim İtalya’ya taşınmak var” diye konuştu.

Başarılı şarkıcı Lopez, geçen yaz nişanlısı Alex Rodriguez (44) ile İtalya’nın Amalfi koylarında tatil...