25 / 04 / 2024

Jetpa Holding hisse devri

Jetpa Holding hisse devri

JETPA mağdurlarının Jetpa Holding A.Ş. ve Fadıl Akgündüz aleyhine başlattığı icra takibinden iflas ilanı çıkmasıyla birlikte Akgündüz'le bağı olduğu iddia edilen şirketlerde değişim başlamıştı.

Koç Holding'den hisse hamlesi! Yapı Kredi kağıdı satılacak

Koç Holding, portföyündeki 575 milyon adet Yapı ve Kredi Bankası hissesini “hızlandırılmış talep toplama yöntemiyle” satacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Sanayi devi çalışanlarını şirkete ortak edecek! Prim yerine hisse verilecek

Alarko Holding üst düzey yöneticilerine prim ödemelerinin bir kısmının hisse senedi olarak yapılabilmesini sağlayacak bir sistem oluşturacak. Şirketten yapılan açıklamada çalışanların şirketin refahına ortak edilmesiyle, şirkete bağlılıklarının ve verimliliğinin artacağı kaydedildi.

556 kat değerlendi! Koç Holding’i de geride bıraktı

Sabancı Holding bünyesinde bulunan ve 2015 yılında 102 milyon dolarlık fiyatla Erdemoğlu Holding'e satışı yapılan SASA Polyester'in borsada hisse değeri ciddi şekilde yükseliş göstermeye devam ediyor. SASA bu değeri ile Koç Holding'i de geride bıraktı.

Carrefoursa kurbanlık büyükbaş ve küçükbaş hisse fiyatlarını açıkladı

Kurban Bayramına sayılı günler kala Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA, büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık hayvan hisse fiyatlarını açıkladı. Kurban kesmek isteyen vatandaşlara iki farklı seçenek sunuluyor. İşte detaylar...

Kalyon Holding İstanbul Havalimanı'ndaki hisse payını arttırdı

Kalyon Holding İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payını yüzde 55’e çıkarma kararı aldı. İstanbul Havalimanı ortaklarından Limak Yatırım Holding ve Mapa İnşaat, geçtiğimiz günlerde hisselerini diğer ortaklara satmak için anlaşmaya varmıştı.

Fadıl Akgündüz iflas etti: Jetpa Holding'te tasfiye süreci başladı!

JETPA Holding’ten alacağı bulunan on binlerce kişiden olan Yaşar Yeşildağ, bu senenin başında şirkete karşı iflas talepli dava açtı. Jet Fadıl'ın 24 yıllık ve 62 milyon TL'lik sermayeli şirketi Jetpa'da tasfiye sürecine start verildi.

Ahmet Özderici, Özderici Holding'e 63.6 milyon TL'lik payını sattı!

Ahmet Özderici tarafından, sahibi olduğu Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin borsada işlem görmeyen hisse senetlerinin tamamını, 63 milyon 610 bin 253,814 TL nominal değerli pay, satış pazarında Özderici Holding A.Ş.'ye satıldı.

Ali Uğur Özderici, Özderici Holding'e 63.6 milyon TL'lik payını sattı!

Ali Uğur Özderici tarafından, sahibi olduğu Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin borsada işlem görmeyen hisse senetlerinin tamamını, 63 milyon 597 bin 754,204 TL nominal değerli pay satış pazarında Özderici Holding A.Ş.'ye satıldı.

Özderici Holding, Özderici GYO'nun 127.2 milyon hisse senedini satın alacak!

Özderici Holding A.Ş. Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici'nin sahibi oldukları Özderici GYO'nun borsada işlem görmeyen hisse senetlerini satın alacak.

Metal Gayrimenkul ve YK Yatırım Holding'in hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı!

Ömer Saçaklıoğlu ve Metal Yapı Konut'un Metal Gayrimenkul'e verdiği beyanda icra takibi nedeni ile sahip oldukları hisseler üzerine haciz konulduğunu beyan etti.  Bu beyan sonucunda hisseler için YK Yatırım Holding A.Ş. ve Yalçın Yalçınkaya ile yapılan hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı.

Denge Yatırım Holding'e idari para cezası!

Denge Yatırım Holding'de senarist ve yapımcı Tayyar Raci Şaşmaz'ın hisse satışının ardından yükümlülüklerin yerine getirilmemesi sebebi ile payları satın alan Mustafa Uğur Bayraktar'a idari para cezası verildi.

Yıldırım Holding'te miras kavgası!

10 bini aşkın çalışanı bulunan Yıldırım Holding'te miras kavgası başladı.Mehmet Yıldırım'ın vefatı sonrasında  Hüseyin Can ve Sahra Cansu Yıldırım, kendilerine ait malların tespiti ve hisse devirleri için dava açtı. 

Astaldi ve IC Holding 3. Köprü'de hisse satmayı planlıyor!

İtalyan inşaat şirketi Astaldi SpA ve Türk ortağı IC Yatırım Holding A.Ş. olası hisse satışı için Morgan Stanley ve Citigroup ile çalışacak.

Jetpa Holding hisse devri Haberi

Jetpa Holding hisse devri

JETPA mağdurlarının Jetpa Holding A.Ş. ve Fadıl Akgündüz aleyhine başlattığı icra takibinden iflas ilanı çıkmasıyla birlikte Akgündüz'le bağı olduğu iddia edilen şirketlerde değişim başlamıştı. Mağdurlar, Akgündüz un kardeşi ve yeğenlerine devrettiği şirketlerle organik bağ içinde olduğunu ispat etmiş Yargıtay'da bunu onaylamıştı. Jetpa'nın iflas kararıyla mağdurlar, alacaklarını Didim'deki Caprice Termal Otel ve Bayrampaşa'da inşaat halindeki Caprice Gold Oteli'nden tahsil etmeye çalışacak. Ancak bu şirketler arasında işleyen ve para getiren en önemli yapı olan Didim'deki Caprice Termal Otel'in ortağı olan şirket, Akgündüz un ev hanımı olarak bilinen ablası Avniye Obut'un kızı Nurdan Atağan'a...