26 / 04 / 2024

jll Avi Alkaş

jll Avi Alkaş

Alkaş ile ilgili çok önemli iddialar gelmeye başladı. İddialar oldukça ilginç. Para Dergisi'ne gelen bilgilere göre Alkaş, bu yılsonu itibariyle JLL Türkiye’nin yönetiminden ayrılıyormuş. Peki Avi Alkaş gerçekten JLL'den ayrılıyor mu?

Alka Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alka Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 350 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Albayrak tarafından kuruldu.

AVM'lerin en önemli problemi elektrik maliyetleri!

Alkaş ve Han Spaces CEO'su Avi Alkaş, alışveriş merkezlerinde en önemli konulardan birinin elektrik faturası olduğunu açıkladı. 

Alka Miros Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Alka Miros Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Altuntaş tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörü 2022'yi nasıl geçirecek?

Alkaş Yönetim Kurulu Kurulu Başkanı Avi Alkaş 'Han'lardan hanelere geçiş süreciyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Alkaş, "65 yaşını aşmış insanlara şehirlerin çeperlerinde özel köyler kuracağız. İzmir yakınında, Kocaeli sınırında ve Silivri'de çalışmalar başlıyor" diye konuştu. 

Digital Network Alkaş DNA ile gayrimenkul sektörü yeni bir soluk kazanacak!

Avi Alkaş ve Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk kazandıracak olan DNA platformunu anlattı. İşte platforma ilişkin bilgiler...

Plaza ve AVM'lerde Kovid-19 dönüşümü!

Evden çalışmanın kalıcı hale gelmesiyle birer birer terk edilen plazalar köklü bir dönüşümün arifesinde. Plazaların yerlerini hanların alacağını belirten Avi Alkaş, “Plazaların üst katları çalışan yurdu olacak” dedi.

Gayrimenkul sektöründeki büyük dönüşüm! Neler değişti?

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, Özellikle Ege kıyılarımızdan başlayarak Türkiye'de bu konuda değişik bir talep doğduğunu gözlemliyoruz. Geçtiğimiz yıl kıyı bölgelerindeki gayrimenkul ve bitmiş konutlarda fiyat artışları yaşandı" dedi.

Ofislerin yarısı han tipine dönecek!

Han Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, pandemiyle birlikte dönüşümün hızlanacağını ve mevcut ofislerin en az yarısının han tipine döneceğini söyledi.

AVM'ler eski hanlara dönüyor!

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, "Ofisler, bulundukları binaların alt katlarına inecek. Üst katlar lojmana dönüşecek. Evler de şehir dışına taşınacak" dedi, gayrimenkulde “Han” tipi paylaşımlı binaların, ofislerin yaygınlaşacağını söyledi.

İşte yeni ofis kültürü!

Jones Lang LaSalle (JLL) Türkiye Başkanı ve Han Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, "Evden çalışma uzaktan çalışmaya dönüşüyor. Artık paylaşımlı ofisler hayatımıza girecek. Yeni nesil iş hanı kuruyoruz. Göz göz odalar olacak" diye konuştu.

AVM'lerde davalık konu!

Jones Lang LaSalle (JLL) Türkiye Başkanı ve Han Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, Kovid-19'un AVM'lere etkisine ilişkin açıklamalar yaptı.

RE360 Gayrimenkul Konferansı'nın basın toplantısı 19 Kasım'da!

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ile Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer ev sahipliğinde Digital Network Alkaş platformu aracılığıyla yapılacak RE360 Gayrimenkul Konferansı 19 Kasım saat 10:30'da gerçekleştirilecek...

Artık AVM yapılmaz 'uydu ofis'ler geliyor!

Avi Alkaş, "Türkiye’de bu koşullarda artık kolay kolay AVM yapılamaz" diyor. Alkaş, ofis şirketlerinin ‘Benim 5-7 bin metrekare alanım var. Bunun yarısını kullanacağım. Önümüzdeki 6-8 ay siz bunun kalan yarısını işletir misiniz’ şeklinde taleplerinin olduğunu söylüyor...

jll Avi Alkaş Haberi

jll Avi Alkaş

Para Dergisi'nin bu haftaki sayısında Avi Alkaş ile ilgili ciddi bir iddia ortaya atıldı;

Avi Alkaş, Türkiye’de alışveriş merkezleri konusunda en uzman isimlerden biri. İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelindeki en prestijli AVM’lerin marka dağılımını belirleyen isimlerin başında geliyor. AVM’lerin içinde hangi marka olmalı, hangisi olmamalı sorusuna karar veren bir isim.

Jones Lang LaSalle (JLL) Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, AVM danışmanlığı işine Akmerkez’in yapımı döneminde girdi. Akmerkez’in ardından Carousel, İzmit’teki Outlet derken 1997’de Alkaş Danışmanlık’ı kurdu. 2007’de de dünyanın en büyük emlak satış ve pazarlama şirketlerinden biri olan Jones Lang LaSalle’i Türkiye’ye getirdi.  

Son yıllarda Alkaş Danışmanlık’ın işleri JLL’ye devredildi. JLL, endüstriyel, ticari, perakende, konut ve otel gayrimenkulleri dahil olmak üzere farklı varlıkları satın alıyor, inşa ediyor, kiralıyor ve...