27 / 04 / 2024

jnr fuarcılık Yalova Gayrimenkul Fuarı

jnr fuarcılık Yalova Gayrimenkul Fuarı

JNR Fuarcılık tarafından yapılacak gayrimenkul sektörünün temsilcilerini ve alıcılarını bir araya getiren Yalova Gayrimenkul Fuarı 14-16 Ağustos tarihlerinde Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecek.

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi Maltepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Necat Doğacan Işıkhan, Selimcan Erkan ve Taylan Özgür Topal ortaklığında kuruldu.

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!

Yalova bölgesinden bir çok tarım üreticisi Gönen'in çevre köylerine gelerek meyve fidancılık işi için yer almaya ya da kiralamaya başladılar. Artan talepler doğrultusunda kivi ekili bu bölgelerdeki satılık tarla fiyatları yükseldi. 

ÇATIDER ve Demos Fuarcılık bir ilke imza atıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇATIDER ve Demos Fuarcılık ‘Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nı hayata geçirecek. 

PennWell International ile Sektörel Fuarcılık'tan işbirliği!

Dünya çapında faaliyet gösteren medya, konferans ve fuar şirketi PennWell International ile Türkiye'nin en önemli enerji fuarı ve konferansı ICCI'ın organizatörü Sektörel Fuarcılık, enerji sektörü adına önemli bir güç birliğine imza attı.

Evreka Yatırım, Edremit körfezini Arap yatırımcılara tanıttı!

JNR Fuarcılık tarafından düzenlenen 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi, Türkiye için önemli iş bağlantılarının kurulduğu bir yatırım şovuna dönüştü.

Türk ve Arap şirketleri 900 milyon TL’lik yatırım sözleşmesi imzaladı!

JNR Fuarcılık tarafından ana sponsor Ağaoğlu Şirketler Grubu ve Suudi Arabistan’dan Daleel Group ile ortaklaşa düzenlenen 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi, Türkiye için önemli iş bağlantılarına tanıklık ederken bir yatırım şovuna dönüştü.

10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Nisan'da!

JNR Fuarcılık tarafından ana sponsor Ağaoğlu Şirketler Grubu ve Suudi Arabistan’dan Daleel Group ile ortaklaşa düzenlenen 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi, 23-24 Nisan tarihlerinde bir yatırım şovuna dönüşecek.

10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Nisan'da!

10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23 - 24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. JNR Fuarcılık ve Suudi Arabistan’dan Daleel Group tarafından 10 yıldan bu yana düzenlenen fuara 52’nin üzerinde yerli - yabancı firma katılıyor.

Mimarlar Odası ve Frig Fuarcılık, Kütahya Yapı Fuarı için anlaştı!

Mimarlar Odası ve Frig Fuarcılık Kütahya Yapı Fuarı için anlaştı. Fuar için Frig Fuarcılık Mimarlar Odası ile iş birliği içinde Mimarlar Odası ile yapılan anlaşmada fuarı ziyaret edecekler.

TOKİ Yalova Armutlu Evleri satılık!

TOKİ Yalova Armutlu Evleri satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen proje talep örgütlemesi yöntemiyle geliştiriliyor.

Yalova'da satılık ev ilanları Arapça!

Yabancılara konut satışını düzenleyen yasanın ardından özellikle Arap kökenli vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Yalova'da bolca Arapça satılık kiralık ilanları görmek hiç de şaşırtıcı değil.

Adana'da Gayrimenkul Yatırım Fuarı 4 Aralık'ta açılıyor!

ELKA Fuarcılık tarafından 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında Gayrimenkul Yatırım Fuarı Adana Hilton'da gerçekleştirilecek. Organizasyon, gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen yüzlerce ziyaretçiyi buluşturacak.

jnr fuarcılık Yalova Gayrimenkul Fuarı Haberi

jnr fuarcılık Yalova Gayrimenkul Fuarı

Başta Türkiye'den olmak üzere AbuDabi, Dubai, Kuveyt,Katar,Bahreyn, Umman, Ürdün, Suudi Arabistan, Azerbeycan,Fas, Mısır,İran ve Irak'dan gelecek bireysel alıcı, yatırımcı ve acentelerle alım heyetleri ile sizleri buluşturuyor.


Fuar kapsamında düzenlenecek Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesinde, Türkiye, Arap Coğrafyası ve Dünyadaki gayrimenkul sektörüne genel bakış, fırsatlar ve sektörün geleceğini tartışacak. Yalova Gayrimenkul Fuarı 14-16 Ağustos 2015 tarihlerinde Cumhuriyet Meydanı'nda...