26 / 04 / 2024

Jumeirah Group ikinci otelini açtı

Jumeirah Group ikinci otelini açtı

Dubai Holding’in lüks otelmarkası Jumeirah Group, Pera Palace Hotel Jumeirah’tan sonra Türkiye’deki ikinci otelini Bodrum’da hizmete aldı otel markası aldı.

Shimao Group'un 1.4 milyar dolarlık Shenzhen arazisi yine satılamadı! İşte nedeni...

Shimao Group'a ait Shenzhen'deki büyük ticari arsaların açık arttırmayla satılmasına yönelik ikinci girişimde teklif verenin olmaması nedeniyle bugün başarısızlıkla sonuçlandı. Bu olay, Çin'in emlak piyasasında devam eden zayıf talebin etkisini bir kez daha göstermiş oldu.

Ülkenin en büyük ikinci bankası 3 bin kişiyi işten çıkaracak!

UBS Group, İsviçre’nin en büyük ikinci bankası olan Credit Suisse'i devralmasının ardından 3 bin kişilik işten çıkarmayı kapsayan tasarruf planını devreye soktu.

İkinci el araç alamıyorum diye üzülenler dikkat! Fransız otomobil devi Renault Türkiye için müjdesini açıkladı

Renault Group Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Doğu, Türkiye’de ikinci el araç için yeni bir proje hazırladıklarını açıkladı.

Radisson Hotel Group'tan yatırım atağı! Türkiye'de 5 yılda 50 otele ulaşacak!

Dünyanın en iyi üç otel markasından biri olma hedefiyle yatırımlarını sürdüren Radisson Hotel Group, bugün 120 ülkede faaliyet gösteriyor. 2020'nin ikinci çeyreğinde EMEA bölgesine yönelik 15 yeni otel anlaşmasını duyuran Radisson Hotel Group, İstanbul'da da iki yeni otel açacak.

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

Sera Group'tan Bodrum'a 100 milyon dolarlık yatırım!

Sera Group, Bodrum'daki gayrimenkul yatırımlarını sürdürüyor. Yalıçiftlik Barbaros Koyu'nda devre tatil modeliyle satışa sunduğu projeyi 1 Temmuz itibariyle hizmete açacak olan Sera, ikinci projenin de kaba inşaatını tamamladı.İki projenin tamamlanmasıyla yatırım 100 milyon dolara çıkacak. 

Ariva Group'tan Bodrum'a yeni proje!

İlk projesi ArivaYaka ile kalitesini ispatlayan Ariva Group, Yakaköy'de sona yaklaştığı ikinci projesi 'ArivaYaka II' ile farkını yine gösterdi. Firma şimdi Bodrum'da yeni projeye hazırlanıyor.

Kuzu Grup yeni projeler peşinde!

Jumeirah Group ile İstanbul'da 450 milyon dolarlık SeaPearl yatırımına başlayan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, ''Yabancı kaçıyor, turizm batıyor denen bir zamanda bu adım önemli. Turizm kentlerinde yeni projeler yapacağız'' diyor.

Sea Pearl projesinin otel ve rezidans birimini Jumeirah işletecek!

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy’de yer alan 202 odalı otel ve 62 özel rezidansı işletmesi için birçok markalı otel zinciri ile görüştükten sonra Dubai Holding'in üyesi Jumeirah Group ile el sıkıştı.

Jumeirah Group ikinci oteli için Bodrum'u seçti!

Dubai Holding’in lüks otelmarkası Jumeirah Group, Pera Palace Hotel Jumeirah’tan sonra Türkiye’deki ikinci otelini Bodrum’da hizmete aldı otel markası aldı.

Jumeirah Group 2'nci otelini Bodrum'da açtı!

Jumeirah Group, Türkiye'de büyüme planları yapıyor. İkinci otelini Bodrum'da açan Grubun CEO'su Lawless, 'Farklı Kal' sloganlarına sadık kalarak Türkiye'de fark yaratacaklarını söyledi.

Jumeirah Bodrum Palace hizmete açıldı!

Bodrum'da geleneksel saray mimarisi konseptiyle tasarlanan Jumeirah Bodrum Palace, misafirlerini ağırlamaya başladı. Dubai merkezli Jumeirah Group tarafından yapımı tamamlanan lüks otel yoğun ilgi gördü.

Yalçınlar Group, ikinci villa projesine başlıyor!

İnşaat sektörüne İstanbul Büyükçekmece’de hayata geçirdiği GölMahal Villaları’yla adım atan Yalçınlar Group, bölgede ikinci projeye başladı. Fiyatları 890 bin dolardan başlayan 150 villa yer alacak.

Jumeirah Group ikinci otelini açtı Haberi

Jumeirah Group ikinci otelini açtı

Dubai Holding’in lüks otel firması Jumeirah Grup, Pera Palace Hotel Jumeirah’tan sonra Türkiye’deki ikinci otelini Bodrum Zeytinlikahve’de açtı. 110 bin metrekarelik alana kurulan otelde geleneksel saray mimarisi konseptiyle tasarlanan 135 oda ve 57 adet lüks villa yer alıyor. Altın varaklı kubbeye sahip ana binada 56 grand ve premium suit bulunuyor. 110 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulan Jumeirah Bodrum Palace, çeşitli restoranlar, salonlar ve barlar, 12 bakım odası bulunan Talise Spa, lüks hamam, tam donanımlı bir fitness merkezi, Kids Castle oyun merkezi, dünyanın önde gelen markalarının mağazaları mevcut. Jumeirah Bodrum Palace’ın en ilgi çekici bölümlerinden biri ise deniz görüntüsü ile 2 bin metrekarelik alana yayılan “Saray” ve her biri bir ensuite ve jakuzi içeren 6 gösterişli yatak odası. Ayrıca...