29 / 03 / 2024

Justin Bieberın malikanesi

Justin Bieberın malikanesi

Justin Bieber, Hollywood'da aylık 29 bin 500 dolara süper lüks bir malikane kiraladı. Bieber, içinde gece kulübü bulunan 10 odalı evde çılgın partiler vermeye hazırlanıyor.

Robin Williams’ın San Francisco'daki ikonik malikanesi 703 milyon TL'ye satılıyor! 

Merhum aktör Robin Williams'ın, ABD'nin San Francisco şehrinde yer alan ikonik malikanesi 703 milyon TL'lik (25 milyon dolar) bir fiyatla satışa sunuluyor. İşte detaylar...

Justin Bieber X Vespa'ya 3 bin TL zam geldi! İşte Justin Bieber X Vespa 2 Aralık 2022 fiyat listesi!

Justin Bieber X Vespa'nın Aralık ayı fiyatları belli oldu. Justin Bieber X Vespa'ya 3 bin TL zam geldi! İşte Justin Bieber X Vespa 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

Justin Bieber X Vespa'ya 8 bin TL zam geldi! İşte Justin Bieber X Vespa 2 Kasım 2022 fiyat listesi!

Justin Bieber X Vespa'ya Kasım ayında tam 8 bin TL zam geldi! Peki Justin Bieber X Vespa'nın Kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte Justin Bieber X Vespa 2 Kasım 2022 fiyat listesi...

Justin Bieber X Vespa'nın güncel fiyatları ne kadar? İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi!

Justin Bieber X Vespa'nın güncel fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Justin Bieber X Vespa'nın güncel fiyatları ne kadar? İşte Justin Bieber X Vespa 4 Ekim 2022 fiyat listesi...

Kanada'da konut fiyatları yüzde 20'den fazla arttı! Hükümet yabancıya konut satışını yasaklamaya hazırlanıyor! 

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, ülkede rekor düzeyde artış gösteren emlak fiyatları sebebiyle yabancılara konut satışının iki sene süreyle yasaklanmasını önerdi. 

Justin Timberlake New York’taki çatı katını sattı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Timberlake, 2017 yılında 20,2 milyon dolara satın aldığı çatı katını 29 milyon dolara sattı.

Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolara satışa sunuldu!

Coldwell Banker Realty'nin acentelerinden biri olan Jade Mills, şimdilerde Charles Fries'ın ailesinin olan evin, bir zamanlar Paramount Pictures'a ait olduğunu duyurdu. Eğlence sektörünün tarihine tanık olan Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolar bedelle satışa sunuldu.

Justin Trudeau: Yabancılara ev satışını yasaklayacağım!

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, seçimlerde yeniden göreve gelmesi durumunda emlak piyasasında atacağı adımı duyurdu. Justin Trudeau, yeniden seçilirse yabancılara ev satışını yasaklayacağını belirtti.

Elon Musk'ın California Bay Area malikanesi satışa çıkarıldı!

Geçtiğimiz senenin Mayıs ayında herhangi bir şeye sahip olmadığını açıklayan ve bütün konutlarını satacağını duyuran dünyanın en zengin insanlarından olan milyarder Elon Musk, bugüne kadar Kaliforniya'daki 6 gayrimenkulünü sattı. 

The Godfather'ın çekildiği Hearst Estate malikanesi satışa sunuldu!

Sinema dünyasının kült filmlerinden biri olan The Godfather (Baba) filminin çekildiği malikane 89 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Adnan Şen'in 75 milyon dolarlık malikanesi için Amerikan basınından eleştiri!

Ünlü iş adamı Adnan Şen, Los Angeles’ta bulunan malikanesini geçtiğimiz yıl 75 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Hiç kimsenin alıcı olmadığı lüks villa içni Amerikan basını ‘En fazla 50 eder’ diyerek eleştirdi..

FETÖ'nün Ankara'daki 61.5 milyon TL'lik ultra lüks malikanesi!

FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen için Ankara'da inşaa edilen lüks malikane görüntülendi. İşte Çankaya'ya 15 dakika mesafede bulunan ve FETÖ firarisi Akın İpek tarafından yaptırılan devasa malikane...

Acun Ilıcalı'nın Çeşme'deki evi sosyal medyayı salladı!

Çağla Ayça Altunkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Acun Ilıcalı'nın Çeşme'deki 20 milyon liralık malikanesi sosyal medyayı salladı.

Justin Bieberın malikanesi Haberi

Justin Bieberın malikanesi

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, parti yapmaya doyamıyor! Yazı Ibiza'da demirlediği lüks yatında Michelle Rodriguez ve Shanina Shayk'ın da aralarında bulunduğu arkadaş grubuyla parti yaparak geçiren Bieber, şimdi de Hollywood'da içinde gece kulübü bulunan bir malikane kiraladı. Bieber, bin 486 metrekare büyüklüğündeki üç katlı malikane için aylık 29 bin 500 dolar kira ödeyecek. Hollywood'u tepeden gören muhteşem bir manzaraya sahip olan 10 odalı evin tamamı lüks eşyalarla döşenmiş. Yanıbaşında 'Hollywood' yazısı bulunan bir havuza da sahip olan malikanede yer alan gece kulübü ise; asansörle ulaşılan girişi, barı ve lounge alanıyla popüler kulüplerle yarışır nitelikte. 20 yaşındaki şarkıcının, yeni evinde vereceği partiler önümüzdeki günlerde çok konuşulacağa...