23 / 04 / 2024

kaç turizm şirketi vergi istinası aldı

kaç turizm şirketi vergi istinası aldı

Döviz kazandırıcı faaliyetlerinden dolayı 2014 yılının ilk 6 ayında 49 turizm şirketi, Ekonomi Bakanlığından vergi, resim ve harç istisnası alma hakkı elde etti. İstisna alan 49 şirketin 35'inin merkezi Antalya'da bulunuyor.

İka Turizm Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İka Turizm Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Cudi tarafından kuruldu.

Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Quartz Ka Turizm İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Quartz Ka Turizm İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Leyli Palvanova tarafından kuruldu.

Kaıfa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kaıfa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Naif Söylemez tarafından kuruldu.

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi açıldı!

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Büyükışık tarafından açıldı.

Tekfen Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi Kağıthane Ofispark Şubesi açıldı!

Tekfen Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi Kağıthane Ofispark Şubesi Kağıthane’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Lütfü Güvenilir tarafından açıldı.

Yy Yavuz Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Şirketi kuruldu!

Yy Yavuz Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Limited Şirketi  Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Yavuz , Bayram Yavuz tarafından kuruldu.

Kaşif Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaşif Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Burak Aşcı ve  Özgür Gülün tarafından kuruldu.

Dornıka Turkısh Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dornıka Turkısh Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli  ile Babak Ahmadkhanlou ve  Alı Hajıalıakbaralaghe  tarafından kuruldu.

Ay Ka Dekorasyon İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Ka Dekorasyon İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Serhildan Kurt tarafından kuruldu.

Kaş Global Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kaş Global Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Çelik tarafından açıldı.

Ali Ağaoğlu yeni turizm şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Kağanarslan Turizm İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kağanarslan Turizm İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Kağanarslan ve Ali İhsan Kağanarslan ortaklığında kuruldu.

kaç turizm şirketi vergi istinası aldı Haberi

kaç turizm şirketi vergi istinası aldı

Döviz kazandırıcı faaliyetlerinden dolayı 2014 yılının ilk 6 ayında 49 turizm şirketi, Ekonomi Bakanlığından vergi, resim ve harç istisnası alma hakkı elde etti. 


Döviz kazandırıcı faaliyetlerinden dolayı 2014 yılının ilk 6 aynıda 49 turizm şirketi vergi, resim ve harç istisnası aldı. Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği verilerinden yapılan derlemeye göre, yılın ilk yarısında 49 turizm şirketi elde edecekleri döviz gelirini beyan ederek, Ekonomi Bakanlığından 228 milyon 842 bin dolarlık gelire karşılık istisna talebinde bulundu.2013 yılının aynı döneminde 41 turizm şirketi 381 milyon dolar gelire karşılık vergi, resim ve harç istisnası alabilmişti. 


İstisna alan 49 şirketin 35'inin merkezi Antalya'da bulunuyor.İstanbul'dan 5, Ankara'dan da 3 şirket istisna hakka elde etti.Şirket bazında en yüksek gelir beyan eden turizm grupları arasında OTI Grup, Tantur...