24 / 04 / 2024

kadıköy belediye meclisi göztepe mahallesi

kadıköy belediye meclisi göztepe mahallesi

Kadıköy Belediye Meclisi, Temmuz ayı toplantılarının ilk birleşiminde Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün Göztepe Mahallesi'ndeki iki ayrı parseldeki alanın trampa edilmesi teklifini oylayacak. İşte Kadıköy Belediyesi'nin trampa edeceği o alanlar...

Kadıköy'de devrim niteliğinde bir adım: Dijital kentsel dönüşüm başlayacak!

CHP Kadıköy Belediye Başkanı Adayı Mesut Kösedağı, Mikro-mobilite gibi akıllı şehir uygulamalarından dijital demokrasi uygulamalarına kadar geniş bir yelpazede bilimin, verinin bizi yönlendireceği bir yönetim sunarak, dijital devrimi Kadıköy’den başlatacağız” dedi.

Kadıköy Belediyesi, Yalova'da arsa satacak!

Yalova İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Yalova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 1 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kadıköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları kiraya verilecek!

İstanbul İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Caddebostan Kültür Merkezi'nin 1. ve 2. katında yer alan 7 adet sinema salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kadıköy Belediyesi'nden Kalamış Yat Limanı ihalesi için karar!

Kadıköy'de bulunan Kalamış Yat Limanı ihalesi için tam yetki Kadıköy Belediye Başkanı Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'na verildi.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Yenice’deki arazinin statüsünü değiştirdi!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, Yenice Cemevi’nin olduğu arazinin imar planlarına ibadethane olarak işaretlenmesini oy çokluğuyla onayladı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, şehir hastanesinin imarı için toplanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, inşa edilecek olan bin yataklı şehir hastanesine yönelik imar planlarında değişiklik için toplanıyor.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu...

Kadıköy Belediyesi'nin eski binası yıkılacak, yeşil alana dönüşecek!

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, belediye binasının yıkılıp bu bölgeyi yeşil alana ve deprem toplanma alanına dönüştüreceklerini söyledi.

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları 5 yıllığına kiraya verilecek!   

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kira ihalesi gerginliği!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Tanıtım Şube Müdürlüğü'ne ait tanıtım alanlarının gelir getirmesi amacıyla 3 yıl süreyle ihaleye çıkarılması ihaleye çıkılması tartışmalara neden oldu…

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı Meclisi'nde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları kiraya verilecek!    

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’ne imar planı çağrısı!

Ankara Boztepe Mahalle muhtarı Ali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde reddedilen imar planı için çağrıda bulundu. Muhtar Yıldırım; “Bizi bu manzaradan kurtarın” dedi.

kadıköy belediye meclisi göztepe mahallesi Haberi

kadıköy belediye meclisi göztepe mahallesi


Kadıköy Belediye Meclisi'nin 7. Seçim Dönemi, 1. Toplantı Yılında yapacağı Temmuz ayı toplantıları 7 Temmuz 2014 Pazartesi ile 11 Temmuz 2014 Cuma tarihleri arasında yapılacak. 


Kadıköy Belediyesi, Göztepe Mahallesi'nde 504 pafta 5 parseldeki 7,50 metrekare alan ile yine aynı mahallede 504 ada 4 parselin trampa edilmesine karar verecek. İşte Kadıköy Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı gündemi;


GÜNDEM: 


"1.  Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün, Göztepe Mah. 504 pafta, 5 parsel 7,50 m2 alanlı taşınmaz ile Göztepe Mah. 504 ada, 4 parselin imar planında yolda kalan 44,73 m2’lik alanının trampa edilmesi için 5393 sayılı Belediye Kanununun 18.maddesinin (e) fıkrasına göre değerlendirilmesi ile ilgili karar alınması ve işlemlerin gerçekleştirilmesi için Kadıköy Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili teklifi. 


2.  Destek Hizmetleri Müdürlüğünün, Belediyemiz sınırları içerisinde bulunan 87 tane...