29 / 03 / 2024

Kadıköy Brooklyn Life iletişim

Kadıköy Brooklyn Life iletişim

Daire alanlarının 60 metrekareden başladığı projede 431 tane konut ve 14 tane ticari birim yer alıyor. Kadıköy Brooklyn Life iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 80 11 olarak belirlendi.

Kadıköy Brooklyn Life satış ofisi!

Toplam 72 bin metrekare inşaat alanından meydana gelecek olan proje 431 adet daire 14 adet ticari ünite bulunuyor. Kadıköy Brooklyn Life satış ofisi telefon numarası 444 80 11 olarak belirlendi.

Kadıköy Life Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Life Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Varol ve Uğur Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Up Life Kadıköy ev fiyatları ne kadar?

Toplam 650 daire ve 25 mağazadan meydana gelen Up Life Kadıköy projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Peki Up Life Kadıköy ev fiyatları ne kadar?

Brooklyn Dream Kadıköy konut fiyatları!

İstanbul'un Anadolu Yakasında Kadıköy-Fikirtepe bölgesinde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Brooklyn Dream projesinde fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor. Projede Pana Yapı imzası bulunuyor...

Brooklyn Dream Kadıköy'de lansman fırsatını kaçırmayın!

İstanbul Kadıköy-Fikirtepe bölgesinde inşa edilen Brooklyn Dream projesi 17 Mayıs'ta basına tanıtılacak. Projede daire fiyatları 315 bin TL'den başlıyor. Brooklyn Dream Kadıköy'de lansman fırsatını kaçırmayın.

Kadıköy Brooklyn Dream daire fiyatları!

Pana Yapı tarafından hayata geçirilen Kadıköy Brooklyn Dream daire fiyatları 315 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 650 bağımsız üniteden oluşuyor.

Kadıköy Brooklyn Dream Evleri'nin lansmanı 17 Mayıs'ta!

Brooklyn Dream projesi 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri ile İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçiriliyor. Projenin lansmanı 17 Mayıs'ta gerçekleşecek...

Up Life Kadıköy fiyatları!

Up Life Kadıköy fiyatları 484 bin TL'den başlayarak değişiyor. Up Life Kadıköy projesinde teslimler 2019'un sonunda yapılıyor...

Kadıköy Brooklyn Life daire fiyatları!

Kadıköy Brooklyn Life daire fiyatları 497 bin 484 TL'den başlangıç gösteriliyor. Brooklyn Life projesi Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Brooklyn Park Kadıköy ödeme koşulları!

Brooklyn Park Kadıköy ödeme koşulları kapsamında 0,70 faizle 120 aylık taksitli ödemeler yapılıyor...

Brooklyn Life Kadıköy teslim tarihi!

Brooklyn Life Kadıköy projesinde fiyatlar 403 bin 300 TL'den başlayarak değişiyor. Brooklyn Life Kadıköy projesinde konut ve ticaret birimleri yer alıyor...

Kadıköy Brooklyn Life fiyatları!

Kadıköy Brooklyn Life fiyatları 403 bin 300 liradan başlayarak değişiyor. Brooklyn Life Kadıköy projesinde teslimler 2017 yılı sonunda yapılıyor...

Kadıköy Brooklyn Life Rezidans!

Kadıköy Brooklyn Life Rezidans projesinde 431 adet daire ve 14 adet ticari birim yer alıyor. Kadıköy Brooklyn Life Rezidans projesi Haziran 2017 yılında tamamlanıyor...

Kadıköy Brooklyn Life iletişim!

Daire alanlarının 60 metrekareden başladığı projede 431 tane konut ve 14 tane ticari birim yer alıyor. Kadıköy Brooklyn Life iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 80 11 olarak belirlendi.

Kadıköy Brooklyn Life iletişim Haberi

Kadıköy Brooklyn Life iletişim

İnşaat çalışmalarına yakın zamanda başlanacak olan projede dairelerin alanları 60 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor.  


Toplam 431 tane konut ve 14 tane ticari birimden meydana gelen projede fiyat listesi ve ödeme koşulları henüz netleşmedi. 


Daire teslimlerinin 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlandığı proje toplam 8 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselecek.


Sosyal seçenekleri arasında yürüyüş parkuru, spor salonları, kafe ve toplantı odası, çocuk kulübü, açık ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor.


Kadıköy Brooklyn Life iletişim!

http://panayapi.com/

Telefon: 444 80 11

Tülay...