25 / 04 / 2024

kadıköy koztayağında kiralık işyeri

kadıköy koztayağında kiralık işyeri

İstanbul İl Özel İdaresi Kadıköy İlçesi, Kozyatağı Mahallesi Ayçil Sokak'ta Kain 24 no'lu binanın zemin katında bulunan 2 no'lu 60 metrekare alanlı dükkanı aylık 700 YTL bedel üzerinden açık teklif usulü ile kiraya verecek.

Rekor İstanbul’da! O ilçede 6 bin liranın altında kiralık daire kalmadı!

Geçinemiyoruz Platformu, geçtiğimiz eylül ayı konut raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre, İstanbul Kadıköy'de 6 bin lira altında kiralık daire kalmadı. İşte detaylar…

Kadıköy'de otel inşaatında tarihi kalıntılar bulundu!

Kadıköy'de 21 katlı bir otel inşaatının temel kazısı sırasında tarihi kalıntılar bulundu. Zeminin hemen birkaç metre altında bulunan kalıntıların 2 bin yıllık olduğu düşünülüyor.

Kadıköy’de kiralık daire araması yüzde 12 yükseldi!

Kadıköy’de, yılın ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre kiralık daire aramasında yüzde 12 yükseliş var. Kadıköy’ü konutta en çok arayan yaş grubu ise hem 55 yaş ve üstü, hem de 25-34 yaş aralığı...

Kadıköy’de kiralık potansiyeli yükseldi!

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet’in verilerine göre, Kadıköy’de, yılın ilk 6 ayında geçen yılın aynı dönemine göre kiralık daire aramasında yüzde 12 yükseliş gösterdi.

Akiş GYO Kadıköy projesi davasında son durum!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kadıköy projesi için açmış olduğu dava hakkında KAP'ta güncelleme yaptı.

Kadıköy’de konut fiyatları artıyor!

sahibinden.com Kadıköy’ün kentsel dönüşüme giren mahallelerinin emlak fiyatlarındaki değişimi açıkladı. İstanbul Kadıköy ilçesinde kentsel dönüşüme giren mahalleler arasında satılık ve kiralık konut fiyatlarının en çok arttığı mahalle Fikirtepe oldu.

İş GYO'dan Kadıköy arsası satın alma bedeli hakkında açıklama!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı , Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Mahallesi, Dinlenç Caddesi'nde bulunan arsanın yüzde 45 hissesinin satın alma değeri hakkında Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı.

Kadıköy hafriyat kamyonu istilası altında!

Bağdat Caddesi'nde inşaatlar nedeniyle Kadıköy adeta hafriyat kamyonu istilası altında! Park halindeki araçları çizen kamyon şoförleri, bununla da yetinmeyip araç sahipleriyle kavga ediyor.

Kadıköy Çarşısı'nda kiralar 30 bin TL'yi buldu!

İstanbul’un en eski alışveriş mekânlarından Tarihi Kadıköy Çarşısı’nda kiraların 30 bin TL’yi bulması esnafı zorluyor. Çarşıda sadece içkili restoranların kalacağını belirten esnaf, çarşının dokusunun yok olduğunu söylüyor...

Kadıköy-Kartal Metro hattında konut fiyatları yükselişte!

İstanbul'da gayrimenkul fiyatları Avrupa Yakası'nda her dönem Anadolu Yakası'na göre yüksek oldu. Ancak bu ezber Kartal-Kadıköy metrosunun 2012'de açılmasıyla bozuldu. Metronun açılmasından sonra Kartal ile Kadıköy arasında konut fiyatları yükselişe geçti

Kadıköy - Kartal Metro hattında konut fiyatları hareketlenecek!

Kentsel dönüşüm ve Kadıköy - Kartal Metro hattının itici gücüyle fiyatları son 3 yılda yüzde 250 primlenen Kartal'ın gayrimenkul pazarı, 2016 yılında yeni bir yükseliş ivmesine sahne olacak.

Nuhoğlu Yenitepe Kadıköy ilk etap satışlarında sona gelindi!

Kadıköy Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinde ruhsat alıp satışlara hızlı bir şekilde başlayan Nuhoğlu İnşaat ile ilgili basında çıkan haberlere göre, ilk etapta satışlar neredeyse sona yaklaşmış bulunmakta.

Yenitepe Kadıköy'ün birinci ada satışlarında sona gelindi!

Türkiye’nin sembol yapıları niteliğindeki çalışmalarıyla gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından olan Nuhoğlu İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’deki projesi ‘Yenitepe'nin 1. adasındaki satışlarında sona yaklaştı.

kadıköy koztayağında kiralık işyeri Haberi

kadıköy koztayağında kiralık işyeri

Geçici idari teminat bedeli bin 932 YTL olan ihale 12 Mart 2008 saat 14.00'te Yerebatan Caddesi No: 31/A Sultanahmet adresinde "açık teklif usulü" ile gerçekleştirilecek.

 

Tel: 0 212 455 40 00  Fax:0 212 511 00...