17 / 04 / 2024

kadıköy park residences cadde

kadıköy park residences cadde

Birleşik Gayrimenkul tarafından İstanbul Kadıköy Göztepe'de inşa edilen Park Residences Cadde projesi toplam 341 daireden oluşuyor. Projede fiyatlar 1 milyon 400 bin TL'den başlıyor...

Kadıköy Belediyesi'ne "Sağlıklı Şehir Planlaması" ödülü!

Kadıköy belediyesi, bu yıl Eğitim mahallesinde hizmete giren “Kemal Sunal Parkı ve Ekolojik Yaşam Merkezi” projesi ile Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin düzenlediği ‘2018 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama ödülleri’ yarışmasında ödüle layık görüldü..

Kadıköy Park Residences Cadde fiyat 2018!

1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Park Residences Cadde projesinde yüzde 30 peşinat sonrasında, kalan tutar 36 ay 0 faizle ödenebiliyor..

Kadıköy Park Residences Cadde'de 5 yıl vade farksız ödeme fırsatı!

Park Residences Cadde projesi Birleşik Gayrimenkul tarafından dört blok olarak hayata geçirildi. İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Göztepe'de yükselen projede beş yıl vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

Kadıköy'de samandan hizmet binası!

Kadıköy Belediyesi, 40’a yakın gönüllü ile birlikte yığma saman balyasından Ekolojik Yaşam Parkı ve Kompost Eğitim Merkezi inşa ediyor. Bu bina Türkiye'de ilk olarak imece usulü yapılıyor.

Kadıköy'de samandan bina inşa ediliyor!

Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren Kadıköy Belediyesi, 40’a yakın gönüllü ile birlikte yığma saman balyasından Ekolojik Yaşam Parkı ve Kompost Eğitim Merkezi inşa ediyor

Kadıköy'e Ekolojik Yaşam Parkı kurulacak!

Kadıköy Belediyesi, Eğitim Mahallesi'nde bulunan Kemal Sunal Parkı'na Ekolojik Yaşam Parkı kuracak. Parka, 60 metrekarelik Kompost Eğitim Merkezi inşa edilecek.

Kadıköy Park Residences Cadde ödeme şekli!

Birleşik Gayrimenkul tarafından İstanbul Kadıköy Göztepe'de inşa edilen Park Residences Cadde projesi toplam 341 daireden oluşuyor. Projede fiyatlar 1 milyon 400 bin TL'den başlıyor...

Park Residences Cadde Kadıköy fiyat!

İstanbul Kadıköy Göztepe'de yükselen Park Residences Cadde projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. Projede yüzde 20 peşinat verildiğinde 5 yıl sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Kadıköy Park Residences Cadde fiyat 2017!

Kadıköy Park Residences Cadde fiyat listesi 1 milyon 400 bin TL'den başlıyor. Park Residences Cadde'de sıfır faizle 60 ay taksit imkanı sunuluyor...

Kadıköy Acıbadem park alanı imar planı askıda!

İstanbul Kadıköy'e bağlı Acıbadem Mahallesi'nde tescil dışı alan için park alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Kadıköy'ün parkları yenileniyor!

Kadıköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçedeki parklarda bir süredir devam eden yenileme çalışmalarını tamamlayarak Kadıköylülerin hizmetine sundu.

Kadıköy Park Residences Cadde ev fiyatları!

Toplam 341 konuttan meydana gelen Kadıköy Park Residences Cadde ev fiyatları 498 bin dolardan başlayarak değişiyor. Proje 44 bin metrekare arsa alanına sahip.

Park Residences Cadde Kadıköy ödeme koşulları!

Park Residences Cadde Kadıköy ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 peşinatla, 150 ay vade imkanı sunuluyor...

kadıköy park residences cadde Haberi

kadıköy park residences cadde

Park Residences Göztepe projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer verilen Park Residences Cadde projesi Birleşik Gayrimenkul imzası taşıyor. Projede toplam 341 daire bulunuyor.


İstanbul Kadıköy Göztepe'de yükselen Park Residences Cadde projesi 44 bin metrekare alana sahip. Proje dört bloktan oluşuyor. 


Park Rezidans Cadde daire büyüklükleri 102 metrekare ile 690 metrekare arasında değişiyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor. 


Göztepe Park Rezidans fiyatlar!

Göztepe Park Rezidans fiyatları1 milyon 400 bin TL'den başlıyor. Park Residences Cadde projesinde, spor alanı, çocuk oyun alanları, sauna, fitness, yüzme havuzu, otopark gibi özellikler de yer alıyor. . 


Kadıköy Park Residences Cadde ödeme şekli!

Park Residences Cadde projesi ödeme planı kapsamında yüzde 20 peşinat verildiğinde kalan kısım 5 yıl sıfır faizle ödenebiliyor. 


Adres: Göztepe Mah. Mehmet Şeyda Sok. No: 2/1 Kadıköy...