26 / 04 / 2024

 kadıköy restorasyon 

 kadıköy restorasyon 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy Hasanpaşa'daki Gazhane Binaları'nda yapılan restorasyon alanını ziyaret etti.

Kadıköy Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu restore edildi!

Şehit piyade binbaşının adını taşıyan Kadıköy Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu’nun restorasyon çalışmaları tamamlandı. Restore çalışmaları dahilinde okulun bahçesine 100 metrekarelik arsa dahil edildi.

Kadıköy'deki Gazhane Binaları'nın restorasyonunda son durum ne?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy Hasanpaşa'daki Gazhane Binaları'nda yapılan restorasyon alanını ziyaret etti.

Öğretmenlerden Kadıköy Belediyesi ve İBB’ye restorasyon çağrısı!

İstanbul Bölge İdare Mahkemesi, Kadıköy Kızıltoprak’ta Türkiye Emekli Öğretmenler Derneği’nin kullandığı fakat mülkiyeti Sultan Selim Hanı Kadim Vakfı’na verilen “bahçeli köşkten” öğretmenlerin tahliyesine ilişkin durdurma kararına itirazları reddetti.

Kadıköy İskelesi’nde başlayan restorasyon için izin alınmamış!

1926 yılında Kadıköy Meydanı’nda inşa edilen ve yıllar içinde yapılan yanlış müdahalelerle orijinal neo-klasik görüntüsünden uzaklaşan Kadıköy İskelesi’nde son başlayan restorasyon için Koruma Kurulu’ndan izin alınmamış...

Kadıköy Gazhane Binaları'nın restorasyon süreci uzadı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hasanpaşa Kapalı Pazar Alanı, restorasyonu devam eden Kadıköy Gazhane Binaları ve Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmalarını denetledi.

İlte Ahşap Yapı Restorasyon Mimarlık Tas.Danış.İnş.Teks.San.Ve Tic.Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

İlte Ahşap Yapı Restorasyon Mimarlık Tas.Danış.İnş.Teks.San.Ve Tic.Limited Şirketi Kadıköy Şubesi 650 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Kadıköy'de açıldı.

Kadıköy'ün tartışmalı projelerinde son durum ne?

Fikirtepe’de uzadıkça uzayan kentsel dönüşüm, yanan Haydarpaşa Garı’nın restorasyon muamması, AVM projesiyle gündeme gelen Kuşdili Çayırı, bir türlü ıslah olmayan Kurbağalıdere... Kadıköy’ü gelecekte ne bekliyor?

Koruma Kurulu, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu'ndan şikayetçi olacak!

Kadıköy Belediyesi ile TCDD ve İstanbul 5 Numaralı Koruma Kurulu arasındaki kavga mahkemeye taşınıyor. 5 No'lu Kurul, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ve restorasyon projesine onay vermeyen yetkililer hakkında dava açmaya hazırlanıyor...

Kadıköy Belediyesi Haydarpaşa restorasyon projesini reddetti!

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, tarihi Haydarpaşa Garı'nın restorasyonuna ilişkin, "Yasal olarak plan süreçleri tamamlanmayan ve eski eser binaya ilave yapılaşma getiren restorasyon projesine onay vermemiz mümkün değildir" dedi.

Kadıköy Göztepe Parkı'na cami projesi yeniden gündemde!

Kadıköy Göztepe Parkı'nda yedi yıl önce mahkeme kararı ile yapımı durdurulan cami projesi Danıştay'ın bozma kararı ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nin gündemine yeniden geldi

Kadıköy'de risk altındaki 15 bin bina kentsel dönüşümü bekliyor!

İstanbul depremine hazırlık için, Kadıköy'deki binaların yenilenmesi gerektiğine dikkat çeken Kadıköy Belediyesi, hazırladığı imar artışlarını içeren yeni imar planlarını, Kadıköy Belediye Meclisi'ne sundu

Kadıköy Altıner Residence'ta metrekaresi 5 bin TL'ye!

Altıner Residence, eski bir Çin öğretisi olan Feng Shui'den ilham alınarak tasarlandı. Kadıköy Feneryolu'nda yükselen Altıner Residence, Bağdat Caddesi'ne yakın konumuyla ön plana çıkıyor

Kadıköy'de icradan 900 bin TL'ye satılık konut!

Kadıköy 3. İcra Müdürlüğü, İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Bostancı Mahallesi, Yazmacı Tahi Mevkii, 317 ada, 21 parselde yer alan 1.118 metrekare alanlı apartmanda 2. kat 8 nolu daireyi satışa sunuyor

 kadıköy restorasyon  Haberi

 kadıköy restorasyon 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy Hasanpaşa’daki Gazhane Binaları’nın kültür ve iklim değişikliği iletişim merkezine dönüştürülmesi için yapılan restorasyon alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Kılıçdaroğlu'na ziyareti sırasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ve bürokratlar eşlik etti.

Kadıköy'ün büyük kültür hafızası olacak 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Hasanpaşa’da yenileme çalışmaları devam eden tarihi Hasanpaşa Gazhanesi’nde incelemelerde bulunarak; iklim müzesi, tiyatro alanları, atölyeler, kütüphane, kafe ve sosyal alanların bulunduğu ve son aşamaya gelen projeyle ilgili yetkililerden bilgi aldı. Kılıçdaroğlu “Kadıköy için büyük bir kültür hafızası olacak” dediği Gazhane projesi için: “Umarım İstanbul’un her tarafında buna benzer kültür merkezleri hayata geçer. Eminim İstanbullular, Kadıköylüler bu alandan büyük keyif alacak.” dedi.

Kemal...