19 / 04 / 2024

Kadıköy tarihi istasyonlar ne olacak

Kadıköy tarihi istasyonlar ne olacak

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, ilçede atıl kalan tarihi istasyon binalarının Kadıköylülerin görüşünü alarak müze, kütüphane, kültür ve sosyal yaşam merkezine çevirmek amacıyla çağrıda bulunmuştu. Çağrısına yanıt alamayan Odabaşı, yeni açıklamalarda bulundu.

Kadıköy'deki o inşaat için koruma amaçlı imar planı hazırlandı! İBB, 'kurul kararına aykırı' dedi.

İstanbul Kadıköy’de bulunan tescilli tarihi eser Sokullu Konağı ve arkasında yer alan 2 bloklu sitenin iskan ruhsatını alabilmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koruma amaçlı imar planı hazırladı... İşte detaylar...

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

Kadıköy’deki icradan satılık ‘Perili Köşk’ havadan görüntülendi!

Kadıköy Caddebostan'da yer alan 'Küçük Dolmabahçe', 'Saray Yavrusu' ve 'Perili Köşk' gibi adlarla da anılan tarihi Ragıp Paşa Köşkü, icradan satışa çıkarıldı.

Kadıköy'deki 'Perili Köşk' icradan satılık!

Kadıköy Caddebostan'da bulunan, tarihi Ragıp Paşa Köşkü diğer adıyla "Perili Köşk" olarak ta bilinen bina icradan satışa çıkarıldı...

Kadıköy'de otel inşaatında tarihi kalıntılar bulundu!

Kadıköy'de 21 katlı bir otel inşaatının temel kazısı sırasında tarihi kalıntılar bulundu. Zeminin hemen birkaç metre altında bulunan kalıntıların 2 bin yıllık olduğu düşünülüyor.

Kadıköy'deki tarihi bina sabaha karşı çöktü!

İstanbul Kadıköy’de 200 yıldan fazla süredir ayakta olan dört katlı ve restorasyonu beklenen tarihi bina sabaha karşı çöktü.

Kadıköy'de 3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Kadıköy İlçesi Eğitim Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay caddesi üzerinde yer alan gayrimenkul 3 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 28 Şubat 2018 tarihi olarak belirlendi.

Uplife Kadıköy Teknik Yapı teslim tarihi!

Uplife Kadıköy projesi 22-23 katlı dört blok olarak hayata geçirildi. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilmekte olan proje İstanbul'un Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yükseliyor...

Kadıköy'deki tarihi köşk yeniden inşa edilecek!

Osmanağa Mahallesi’nde bulunan bir arsayı satın alan Kadıköy Belediyesi, bir dönem arazide yer alan tarihi köşkü yeniden inşa edecek.

Kadıköy'deki tarihi köşk yeniden hizmete açılacak!

Kadıköy Belediyesi, Kadıköy Osmanağa Mahallesi’nde yer alan arsayı satın aldı. Belediye, arsanın üzerindeki tarihi köşkü yeniden hizmete açacak.

Mina Towers Kadıköy teslim tarihi!

Toplam 1.500 konut ve 95 ticari üniteden oluşan Mina Towers Kadıköy teslim tarihi Aralık 2018 olarak belirtiliyor. Projede konut fiyatları 520 bin TL'den başlıyor.

Teknik Yapı Uplife Kadıköy güncel fiyat 2017!

Teslim tarihi 2019 sonu olarak belirlenen Teknik Yapı Uplife Kadıköy projesinde yüzde 20 peşinatla 0,37 faizle 60 ay, 0,57 faizle 120 ay, 0,79 faizle 240 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Uplife Kadıköy teslim tarihi!

Toplam 650 konut ve 25 dükkan meydana gelen Uplife Kadıköy projesi İstanbul Kadıköy-Fikirtepe bölgesinde kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. İşte Uplife Kadıköy teslim tarihi...

Kadıköy tarihi istasyonlar ne olacak Haberi

Kadıköy tarihi istasyonlar ne olacak

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, ilçede atıl kalan tarihi istasyon binalarının Kadıköylülerin görüşünü alarak müze, kütüphane, kültür ve sosyal yaşam merkezine çevirmek amacıyla belediyeye tahsis edilmesi için çağrı yapmıştı. Çağrısına şu ana kadar yanıt alamayan Odabaşı'ndan konuya ilişkin 6 yeni soru geldi. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; tarihi tren istasyonlarının Kadıköy Belediyesi’ne verilmesi çağrısını yenileyen Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, “Bu istasyonları ne olarak kullanmayı planlıyorsunuz? İşletmeye vermek için düşündüğünüz vakıf ya da dernek var mı? Kiralama yöntemi olarak neyi yöntem seçtiniz; Tahsis mi, ihale mi? Daha ne kadar susacaksınız?” sorularını sordu. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve TCDD’nin sessizliği sebebiyle eleştiriler yapan Odabaşı, “Sonuç alana kadar devam edeceğiz. Onlar sessizliklerini korusa da mücadelenin ilk ayağını kazandığımızı düşünüyoruz....