29 / 03 / 2024

Kadıköy Vodafone baz istasyonu

Kadıköy Vodafone baz istasyonu

Kadıköy Belediyesi, elektronik haberleşme cihazlarından (baz istasyonları) kaynaklanan elektromanyetik alan ölçümlerini gerçekleştirebilmek amacıyla Ölçüm Yetki Belgesi almaya hak kazanarak yerel yönetim olarak bir ilke daha imza attı.

Kadıköy Osmanağa Mahallesi imar planı askıda!

Kadıköy Osmanağa Mahallesi'ndeki bazı parseller ve kadastral boşluğa ilişkin imar planı 21 Mayıs'ta askıya çıktı..

Kadıköy Sahrayıcedit 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi'ne bağlı Sahrayıcedit Mahallesi sınırları içerisinde kalan bazı parsellerin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı.. 

Kadıköy İbrahimağa Mahallesi imar planı değişikliği askıda!

Kadıköy İbrahimağa Mahallesi'ndeki bazı parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Toplam 67 adet daireden meydana gelen Büyük Konak Residence projesinde fiyatlar metrekare bazında 6 bin dolardan başlıyor. Peki Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Kadıköy'ün binaları renkleniyor!

Bu yıl beşincisi düzenlenen Mural İstanbul Festivali kapsamında Kadıköy'deki boş bina cephelerine resimler yapılacak. Festival kapsamında yapılan bazı eserler geçtiğimiz yıllarda Dünya çapında en iyi mural eserleri listesinde yer aldı.

Kadıköy Belediyesi kentsel dönüşümde özverili!

Doğa Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Eyikudamacı, "Kadıköy belediyesi kentsel dönüşüm konusunda çok özverili çalışıyor fakat bölgemizde yapılan proje sayısı çok fazla olduğu için ruhsat işlemleri gibi bazı aşamalar uzun sürebiliyor." dedi.

Kadıköy Altıyol'daki kafeler yıkıldı!

İstanbul'un Kadıköy ilçesi Altıyol meydanındaki bazı kafeler sabah saatlerinde Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından yıkıldı. Ünlü markaların bulunduğu arsanın yeşil alan olarak düzenleneceği belirtildi.

Kadıköy'de kentsel dönüşüm kiracılarına baskı mı yapılıyor?

Kadıköy'de, kentsel dönüşüm kapsamında yıkımına karar verilen 5 katlı binadaki bazı kiracıların daireleri hemen boşaltmaları için psikolojik baskıya maruz bırakıldığı iddia edildi.

Kadıköy'de inşaat faaliyetleri arttı!

İstanbul Kadıköy’de 6306 sayılı ‘Afet Yasası’ kapsamında bina bazında yapılan kentsel dönüşüm bölgenin rantı yüksek semtlerinde inşaat furyası başlattı.

Kadıköy'de emsal artışı ne kadar?

Kentsel dönüşüm projeleriyle sık sık gündeme gelen Kadıköy'de emsal 2.07 olarak uygulanıyor. Emsal artışı bazı durumlarda yüzde 20 bazı durumlarda ise yüzde 25 olarak hesaplanıyor...

Tuzla ve Kadıköy'de elektrik kesintisi!

İstanbul'da Tuzla'da ve Kadıköy'de bazı mahallelerde yarın elektrik kesintisi uygulanacak. Tuzla ve Kadıköy'ün bazı kesimlerine yarın elektrik verilemeyecek.

Kadıköy Belediyesi, baz istasyonlarına elekromanyetik ölçüm yapabilecek!

Kadıköy Belediyesi, elektronik haberleşme cihazlarından (baz istasyonları) kaynaklanan elektromanyetik alan ölçümlerini gerçekleştirebilmek amacıyla Ölçüm Yetki Belgesi almaya hak kazanarak yerel yönetim olarak bir ilke daha imza attı.

Kadıköy su kesintisi 12 Aralık 2014 saatleri!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy ilçesinin bazı mahallelerinde şebeke hattı arızası nedeni ile 12 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Kadıköy Vodafone baz istasyonu Haberi

Kadıköy Vodafone baz istasyonu

Bu doğrultuda, Kadıköy İlçe sınırlarında 680 MHz - 3 GHz frekans aralığında yayın yapan GSM operatörlerine (Turkcell, Avea, Vodafone) ait baz istasyonlarından kaynaklı şikayetlere bağlı ölçüm talepleri ücretsiz olarak değerlendirilecek.


Kadıköy Belediyesi'nden yapılan açıklama şöyle; 


"Teknik personellerimizce yapılacak ölçümlerde, sınır değerlerin üzerinde radyasyon yayan baz istasyonları tespiti halinde ise yetkili kurum olan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ilgili mevzuatlar kapsamında yasal işlemleri başlatılacaktır.


Ölçüm Yetki Belgesi kapsamında;


GSM operatörlerince Güvenlik Sertifikası alınmış ve faaliyete geçmiş olan baz istasyonlarına ait ölçüm raporu talepleri, 


İlçemiz dışında, kişi, kurum veya kuruluşlarca baz istasyonlarından kaynaklı şikayetlere bağlı olarak gelebilecek ölçüm talepleri,


Mahkemeye intikal etmiş konuyla ilgili davalarda bilirkişilerce talep edilebilecek ölçüm talepleri,


Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunca belirlenmiş ücret tarifesi üzerinden tarafımızca gerçekleştirilebilmektedir.


Ayrıca Belediyemiz bu yetki belgesi ile 5393 sayılı...