16 / 04 / 2024

Kadir Doğulu vakıf

Kadir Doğulu vakıf

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çocuklar ve yardıma muhtaç kişiler için bir vakıf kuracak. Doğulu, bunun için bakanlıklarla iletişim halinde olduklarını söyledi.

Korhan Turgut ne zaman müdür oldu? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Korhan Turgut, kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Vakıf GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Korhan Turgut’un hayatı...

Kadir Karataş, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Karataş görevinden istifaen ayrıldı ve istifası onaylandı.

Vakıf GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Vakıf GYO'nun Denetim Komitesi Başkanlığına Hakan Taşçı, üyeliğine Rifat Demirbaş, Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanlığına Hakan Taşçı, üyeliğine Kadir Karataş Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanlığına Hakan Taşçı üyeliğine Ahmet Yılmaz seçildi.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül vakıf kuracak!

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çocuklar ve yardıma muhtaç kişiler için bir vakıf kuracak. Doğulu, bunun için bakanlıklarla iletişim halinde olduklarını söyledi.

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül Kaz Dağları’nda arsa alıyor!

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül Kaz Dağları'ndan arsa almak için kolları sıvadı. Doğlu, bölgede35 dönümlük bir arsa beğendi...

Vakıf eserleri Suriçi İstanbul mahallelerinin oluşumunda etkili!

'Suriçi İstanbul mahallelerinin oluşumunda vakıf eserlerinin rolü' başlıklı konferansında Yrd. Doç. Dr. Köse İstanbul'un fethinden sonra şehrin vakıf eserleriyle yeniden imar edildiğini ifade etti. 

Vakıf GYO Ataşehir Belediyesi davasında ne durumda?

Ataşehir Belediyesi tarafından Vakıf GYO'dan talep edilen emlak vergisinin iptali için açılan davaya ilişkin, bozma kararı doğrultusunda yeni bir karar oluşturularak tebliğ edildi ancak temyiz yoluna gidilmedi.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Zekeriyaköy'den ev kiraladı!

8 Temmuz 2016 tarihinde dünya evine giren Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çifti Zekeriyaköy'den 8 bin TL'ye ev kiraladı.

Kadir-Neslihan Doğulu çifti 4 milyon TL'ye ev aldı!

8 Temmuzda evlenen Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çifti dekore ettikleri evlerine yerleşti. Alınan bilgilere göre ikili oturdukları evi 4 milyon TL'ye satın aldı.

Bendevi Palandöken: Vakıf kiraları soyguna dönmemeli!

Bendevi Palandöken, " Her yıl vakıf gayrimenkullerinde ÜFE'ye göre yapılan kira artışları -bu sene rayiç bedellere göre yapıyoruzdenilerek esnafın kirasını ödeyemeyeceği miktarlara çıkardılar " dedi

Vakıf Gayrimenkul vergi ihbarı cezasının iptali için dava açtı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vakıf Gayrimenkul yatırım Ortaklığı vergi ihbarı cezasının iptali için dava açtı...

Vakıf GYO esas sözlemesinin tadili için gerekli izni aldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, şirketin esas sözleşmesinin 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanununa uyumunu sağlamak amacıyla, T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na yapılan başvuru sonucu gerekli iznin alındığını duyurdu...

Kepez'deki vakıf zeytinlikleri ne olacak?

Kepez Belediye Meclisi' nde, Vakıf Zeytinliğinin durumu konuşuldu. Bölgenin halkın kullanımına açılamadığı yönünde endişelerini belirten meclis üyeleri, bir an önce bu işin çözüme ulaştırılmasını istedi...

Kadir Doğulu vakıf Haberi

Kadir Doğulu vakıf

Oyuncu Kadir Doğulu ve eşi Neslihan Atagül ile çocuklar ve yardıma muhtaç kişiler için bir vakıf kuracaklarını açıkladı. Akşam Gazetesi'nden Recep Aslan'ın haberine göre; Doğulu, bunun için bakanlıklarla iletişim kurduklarını söyledi.

TRT 1’de ekrana gelen 'Vuslat’ dizisinde oynayan Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül ile anlamlı bir işe imza atacak. Çift, yardıma muhtaç kişilere el uzatacak. Akmerkez’de gerçekleştirilecek bir etkinlikte konuşan Doğulu, Atagül ile bir vakıf kuracaklarını söyledi. 

Doğulu, “Biz aslında bir sene evvel böyle bir şey kurmak istedik fakat çeşitli nedenlerden dolayı olmadı. Bakanlıklarımız ile iletişime geçtik. Çocuklarımız ve yardıma muhtaç insanlar için bir vakıf kuracağız“ dedi. Ünlü isim, eşiyle birlikte bir belgesel çekimi de yapacaklarının altını çizdi.

BELGESEL GELİYOR 

Her sene karavanla Türkiye’yi karış karış gezen Doğulu çifti, bu sene İç Anadolu...