20 / 04 / 2024

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül vakıf kuracak!

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül vakıf kuracak!

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çocuklar ve yardıma muhtaç kişiler için bir vakıf kuracak. Doğulu, bunun için bakanlıklarla iletişim halinde olduklarını söyledi.



Oyuncu Kadir Doğulu ve eşi Neslihan Atagül ile çocuklar ve yardıma muhtaç kişiler için bir vakıf kuracaklarını açıkladı. Akşam Gazetesi'nden Recep Aslan'ın haberine göre; Doğulu, bunun için bakanlıklarla iletişim kurduklarını söyledi.

TRT 1’de ekrana gelen 'Vuslat’ dizisinde oynayan Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül ile anlamlı bir işe imza atacak. Çift, yardıma muhtaç kişilere el uzatacak. Akmerkez’de gerçekleştirilecek bir etkinlikte konuşan Doğulu, Atagül ile bir vakıf kuracaklarını söyledi. 

Doğulu, “Biz aslında bir sene evvel böyle bir şey kurmak istedik fakat çeşitli nedenlerden dolayı olmadı. Bakanlıklarımız ile iletişime geçtik. Çocuklarımız ve yardıma muhtaç insanlar için bir vakıf kuracağız“ dedi. Ünlü isim, eşiyle birlikte bir belgesel çekimi de yapacaklarının altını çizdi.

BELGESEL GELİYOR 

Her sene karavanla Türkiye’yi karış karış gezen Doğulu çifti, bu sene İç Anadolu Bölgesi'ne seyahat edeceklerini belirten oyuncu, “Küçük ziyaretler gerçekleştirdik fakat önümüzdeki dönem karavanımızla İç Anadolu bölgemizi gezerek belgeseller çekmeyi düşünüyoruz“ diye konuştu.


Geri Dön