19 / 04 / 2024

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çocuklar ve yardıma muhtaç kişiler için bir vakıf kuracak. Doğulu, bunun için bakanlıklarla iletişim halinde olduklarını söyledi.

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi kuruldu!

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dağ, Mustafa Akış, Adem Tarık Gürleyen, Latif Ulu, Kadir Has Üniversitesi, Silivri Belediyesi ve Kadir Has Vakfı ortaklığında kuruldu.

Kenan Doğulu ve Beren Saat Zekeriyaköy’den ev bakıyor!

Uzun yıllar boyunca Acarkent’te yaşayan Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinin Zekeriyaköy’den ev baktığı, çiftin Avrupa Yakası'na taşınmayı planladığı öğrenildi.

Beren Saat ve Kenan Doğulu yeni ev arıyor!

Boşanma dedikodularıyla sık sık gündeme gelen Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti yeni ev arıyor...

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül vakıf kuracak!

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çocuklar ve yardıma muhtaç kişiler için bir vakıf kuracak. Doğulu, bunun için bakanlıklarla iletişim halinde olduklarını söyledi.

Kenan Doğulu ve Beren Saat ayrı eve mi taşındı?

Beş yıl önce Amerika’da evlenen Kenan Doğulu ile Beren Saat’in evliliğin kriz olduğu iddia edilmişti. Şimdi de çiftin ayrı evlerde yaşadığı söyleniyor.

Beren Saat ve Kenan Doğulu Los Angeles’tan lüks ev aldı!

Beren Saat-Kenan Doğulu, Los Angeles’ta değeri 1 milyon 200 bin dolar olan lüks bir müstakil ev satın aldı. Çift, dekorasyon için de 50 bin dolar masraf ettiler. 

Doğu ve Güneydoğu'ya 176,36 milyar TL'lik yatırım yapıldı!

Yurtiçi ve sınır ötesi operasyonlarla terörü bitme noktasına getiren Hükümet, terör örgütünün Doğu ve Güneydoğu Bölgeleri’ndeki tahribatlarını da, rekor yatırımlarla onardı. 

Ozan Doğulu Miami Okan Tower'dan daire aldı!

Müzisyen Ozan Doğulu Amerika Miami'de yapımına yeni başlanan Okan Tower'ın 66. katından daire satın aldı.

Ajda Pekkan ve Kenan Doğulu İstmarina AVM sahnesinde buluşuyor!

Türkiye’nin Süperstar’ı Ajda Pekkan ile albümleri, single çalışmaları ve enerjisiyle Türk Pop Müziğinin yıldız isimleri arasında sayılan Kenan Doğulu, İstMarina AVM’de düzenlenecek konserle sevenleri ile buluşacaklar. 

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül Kaz Dağları’nda arsa alıyor!

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül Kaz Dağları'ndan arsa almak için kolları sıvadı. Doğlu, bölgede35 dönümlük bir arsa beğendi...

Kenan Doğulu, Mina Başaran'ın düğün kaporasını iade etmedi mi?

Jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın düğünü 14 Nisan'da yapılacaktı. Başaran'ın düğününde Kenan Doğulu da sahne alacaktı...

Doğu ve Güneydoğu'daki 9 stadyumun 4'ü tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde 7 yılda planlanan 675 spor tesisinden bakım, onarımlar da dahil 419'u, 9 stadyumdan da 4'ü tamamlandı

Doğu ve Güneydoğu’ya 24 bin yeni konut!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ Haber Dergisi’nin Şubat sayısında Doğu ve Güneydoğu’daki projelerine ilişkin konuştu. 

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül Haberi

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül

Oyuncu Kadir Doğulu ve eşi Neslihan Atagül ile çocuklar ve yardıma muhtaç kişiler için bir vakıf kuracaklarını açıkladı. Akşam Gazetesi'nden Recep Aslan'ın haberine göre; Doğulu, bunun için bakanlıklarla iletişim kurduklarını söyledi.

TRT 1’de ekrana gelen 'Vuslat’ dizisinde oynayan Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül ile anlamlı bir işe imza atacak. Çift, yardıma muhtaç kişilere el uzatacak. Akmerkez’de gerçekleştirilecek bir etkinlikte konuşan Doğulu, Atagül ile bir vakıf kuracaklarını söyledi. 

Doğulu, “Biz aslında bir sene evvel böyle bir şey kurmak istedik fakat çeşitli nedenlerden dolayı olmadı. Bakanlıklarımız ile iletişime geçtik. Çocuklarımız ve yardıma muhtaç insanlar için bir vakıf kuracağız“ dedi. Ünlü isim, eşiyle birlikte bir belgesel çekimi de yapacaklarının altını çizdi.

BELGESEL GELİYOR 

Her sene karavanla Türkiye’yi karış karış gezen Doğulu çifti, bu sene İç Anadolu...