25 / 04 / 2024

kadir topbaş beylikdüzü projeleri

kadir topbaş beylikdüzü projeleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beylikdüzü‘ne Yapılan Yatırım ve Hizmetlerin Açılış ve Toplu Tanıtım Töreni’ne katıldı. Topbaş yaptığı konuşmada Haramidere’den Beylikdüzü’ne transit tünel düşündüklerini ifade etti...

Yolal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Yolal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon 278 bin TL sermaye bedeli ile Soner Yolal ve Kadir Berkay Yolal ortaklığında açıldı.

Kadir Topbaş'tan Ömer Faruk Kavurmacı'ya yönelik eleştirilere yanıt!

Kendisi ve ailesine yönelik eleştirilere yanıt veren İBB Başkanı Kadir Topbaş "Benim ailemle ilgili yargı süreci devam ediyor. Yargıya intikal etmiş konularda hassasiyet gösterip, bağımsız yargıya saygı göstermek lazım... " dedi.

Kadir Topbaş: Büyük ölçekteki projelerimiz bitmek üzere!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışını değerlendiren Kadir Topbaş, "Dünyada bazı özellikleriyle önde gelen 3. köprümüzün açılışını yaptık. Yine büyük ölçekte bitmek üzere olan projelerimiz var." dedi.

Kadir Topbaş: Yatırımlarımız yüzde 32 oranında artacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 2016 yılında ağırlığı ulaşım olmak 16 katrilyon yatırım yapacağız. Yatırımlarımız bu yıla oranla yüzde 32 oranında artacak.

Kadir Topbaş'tan Edirne'ye yatırım sözü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Edirne’nin ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Birlik ve kardeşlik mesajları veren Kadir Topbaş, ziyaret ettiği belediyelere yatırım sözü verdi ve bazı açılışlar yaptı.

Kadir Topbaş'tan Bahçelievler Belediyesi'ne ziyaret!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Bahçelievler’de güzel hizmetlere imza atan Osman Develioğlu kardeşimi ve ekibini kutluyorum. Hepimiz, İstanbul halkının mutluluğu için, gece gündüz çalışmaya azimle devam ediyoruz” dedi.

Bakırköy Beylikdüzü metro hattında son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş İstanbul Metrosu’na Bakırköy - Avcılar - Esenyurt - Beylikdüzü - Büyükçekmece (TÜYAP) Metro Hattı'nın ekleneceğini bildirmişti. Peki Bakırköy Beylikdüzü metro hattında son durum ne?

Kadir Topbaş: İstanbul'a özel yasa gerekli!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “15 milyonluk İstanbul’un biraz daha farklı bir yasal düzenlemeyle diğer büyükşehirlerden ayrıştırılmasını arzu ediyoruz. Başbakanımız da buna sıcak bakıyor” dedi.

Kadir Topbaş: İstanbul'un ekonomisi 127 ülkeden büyük!

“Şehrin Geleceği, Geleceğin Şehri” zirvesine Katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kararlılık içerisinde geleceğin şehirlerini oluşturmak için kentsel dönüşüme hız kesmeden devam ettiklerini söyledi...

Kadir Topbaş: Dönüşüm ile geleceğin şehirlerini oluşturacağız!

“Şehrin Geleceği, Geleceğin Şehri” zirvesine Katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kararlılık içerisinde geleceğin şehirlerini oluşturmak için kentsel dönüşüme hız kesmeden devam ettiklerini söyledi...

Kadir Topbaş: Kentsel dönüşüm ile geleceğin şehirlerin oluşturacağız!

Şehrin Geleceği Geleceğin Şehri zirvesinde konuşan İBB Başkanı Kadir Topbaş, geleceğin şehirlerini oluşturmak için kentsel dönüşüme hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım da şehirleri markalaştırma çalışmalarını anlattı

Ali Kılıç, Kadir Topbaş, Handan Toprak ve Altınok Öz'e meydan okudu!

ALS hastalığına dikkat çekmek için Bir Kova Buz kampanyasına katılan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak ve Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'e meydan okudu.

Kadir Topbaş: İstanbul'da çarpık bir kentleşme yaşanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bağcılar'da kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 18 bina 184 bağımsız birimin yıkım törenine katıldı. Topbaş, İstanbul'un aşırı göçten dolayı çarpık bir kentleşme yaşadığı belirtti.

kadir topbaş beylikdüzü projeleri Haberi

kadir topbaş beylikdüzü projeleri


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beylikdüzü‘ne Yapılan Yatırım ve Hizmetlerin Açılış ve Toplu Tanıtım Töreni’ne katıldı. 450 bin metrekarelik Yeşil Vadi Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Osmanlı Bahçesi’nin açılışını gerçekleştiren Başkan Topbaş, Beylikdüzü'ne yapılacak yatırımları anlattı.


Haramidere’den Beylikdüzü’ne bir tünel çalışması düşündüklerini de dile getiren Başkan Topbaş, “Arkadaşlarımıza bir talimat verdik. Ne kadar müsaitse Haramidere’den Beylikdüzü’ne bir tünel çalışması yapılmasını istedim. Yani direk geçecek insan neden oralarda trafikte kalsın. Tünelden direk transitle geçsin. Ayrıca Beylikdüzü’nde bir balık hali yapıyoruz. Bu bir iskele demek bir rıhtım demek. Yani ekonomi demek, istihdam demek. Bizim yaptığımız çevre yatırımlarını kimse yapmadı. İstanbul’u evlerinin bahçelerinden daha çok yeşillendirdik. Dereleri, denizleri ıslah ettik. Haliç’in yanından geçilmezdi şimdi balık tutuyorlar. Kirli su bırakmamak üzere çalışıyoruz. Bu güzel...