29 / 03 / 2024

Kadir Topbaşın istiklal caddesi açıklaması

Kadir Topbaşın istiklal caddesi açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bağcılar da düzenlenen kentsel dönüşüm töreninde konuştu. Topbaş, "Bir yağışla 15 dakikada 25 litre, yani kovaları boşaltıyorsunuz gibi bir yağış var" dedi.

Kadir Topbaş hayatını kaybetti!

Türk mimar, iş adamı, siyasetçi ve Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kadir Topbaş'ın Yeşilköy Sahil Projesi iptal edildi!

Kadir Topbaş'ın Yeşilköy Sahil Projesi iptal edildi. Projenin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, tarafından geçen ay iptal edildiği ortaya çıktı.

Kadir Topbaş'ın yerine kim gelecek?

Başbakan Binali Yıldırım, istifa eden İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın yerine ilçe belediye başkanlarından birinin geleceğini açıkladı.

Kadir Topbaş'ın istifasının Ömer Faruk Kavurmacı'yla ilgisi var mı?

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Ahmet Hakan bugün köşesinde yer verdiği yazısında İBB eski başkanı Kadir Topbaş'a gönderme yaptı. Hakan yazısında, Topbaş'ın istifa kararıyla ilgili "Konunun FETÖ'den içeri düşüp çıkan damadınla bir ilgisi var mı?" ifadelerini kullandı.

Kadir Topbaş’ın veto ettiği 5 imar değişikliği kabul edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’ın, tekrar görüşülmek üzere meclise iade ederek veto ettiği 5 imar değişikliği dosyası aynen kabul edildi.

Kadir Topbaş 3. Havalimanı'nın inşaat alanını gezdi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, inşaatı devam eden 3. Havalimanı'nda büyükelçilerle buluştu. Topbaş, bölgede gerçekleşen toplantının ardından 3. Havalimanı şantiye alanını gezdi.

İşte Kadir Topbaş'ın İstanbul'a yapacağı 11 ulaşım projesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) 2017 bütçesinin oylandığı toplantıda konuşan İBB Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’un plan bütünlüğüne dikkat çekip, “Bakanların plan yapma yetkisi olmamalı” diye konuştu.

Kadir Topbaş ile Ömer Faruk Kavurmacı ilişkisi!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan bugün köşesinde " Kadir Topbaş'ın damadı meselesi " başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Kadir Topbaş'ın Sivriada projesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sivriada'ya 110 metre yüksekliğinde semazen heykeli dikileceğini açıklamış. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o haber...

Kadir Topbaş Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe metrosu inşaatını inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, inşaatı devam eden ÜsküdarÜmraniye- Çekmeköy-Sancaktepe metrosunda incelemelerde bulundu. Topbaş, çalışmaların yüzde 80'inin tamamlandığını söyledi..

Kadir Topbaş ihalesiz metro ihalesi davasından beraat etti!

Bağcılar-Başakşehir metro hattının mevzuata aykırı olarak ihalesiz verildiği iddiasıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da aralarında bulunduğu 15 sanık hakkında açılan davada, tüm sanıkların beraatine karar verildi.

İstanbul'daki su kesintisi Kadir Topbaş’ın talimatıyla durdu!

İSKİ'nin açıkladığı ve İstanbul'un Anadolu Yakası'nda 4 gün su kesintisine yol açacağı belirtilen Ömerli İçmesuyu Arıtma Tesisleri Trafo Merkezi'ndeki çalışma İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla durduruldu.

Kadir Topbaş: Doğru kentsel dönüşüm için TOKİ model yaratmalı!

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Doğru bir kentsel dönüşüm için TOKİ bir model yaratmalı. Modelsiz dönüşüm şehirlerde vahşi bir görüntü ortaya çıkarır” dedi...

Kadir Topbaşın istiklal caddesi açıklaması Haberi

Kadir Topbaşın istiklal caddesi açıklaması


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bağcılar da düzenlenen kentsel dönüşüm töreninde konuştu. 

Yoğun yağışların ardından İstiklal Caddesi'nde yaşanan su baskınlarına değinen Topbaş, "Bir yağışla 15 dakikada 25 litre, yani kovaları boşaltıyorsunuz gibi bir yağış var" dedi. 


'CADDENİN ALTINDA 100 YIL ÖNCE YAPILAN KANAL VAR' İstiklal Caddesi'nin altında yüz yıl önce yapılan bir kanal olduğunu söyleyen Topbaş sözlerini şöyle sürdürdü: "Mazgallara, su kanallarına hiç dokunmamamıza rağmen yıllardan beri, çocukluğu Beyoğlu'nda geçmiş biri olarak böyle bir olayı görmediğimiz bir yerde, fiziksel hiçbir müdahale etmediğimiz yerde, bu su birikintisini nasıl görüyoruz? 


'DÜNYA BİR TAKIM SİNYALLER VERİYOR' 

Alttaki kanalı rehabilite etmemize rağmen bunu görüyorsak, Londra'da metroyu su basıyorsa ve dünyanın birçok yerinde bu tufanları şehirlerde görüyorsak, dünya bir takım sinyaller veriyor demektir!' 


'TOPLU TAŞIMADA REHABİLİTE GEREKİYOR' 

Son dönemde...