29 / 03 / 2024

Kadir Tümen izmir piyasası

Kadir Tümen izmir piyasası

İzmir'de emlak piyasasına ilişkin yapılan araştırmaya göre, kentte son 10 yılda konut satın alma endeksi yüzde 150 oranında artış gösterdi...

Araç ve ehliyet sahipleri dikkat! Ehliyete el koyma trafikten men para cezası 20.342 Türk Lirası

Araç ve ehliyet sahipleri dikkatli olması gerekn bir karar açıklandı. Trafikte bunu yapan çok dikkali olmalı ehliyete el koyma trafikten men 20.342 Türk Lirası para cezası uygulanıyor. İşte detaylar...

Kadir Kırhan Uluçay nereli? Hangi üniversitede okudu? Hangi ülkelerde çalıştı?

Kadir Kırhan Uluçay kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Kadir Kırhan Uluçay ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Türkiye'de göçmen sayısı 4 Milyon 893 bin 752'ye ulaştı: Göç İdaresi Başkanlığı açıkladı!

Göç İdaresi Başkanlığı'na göre Türkiye'deki göçmen sayısı 4 milyon 893 bin 752'ye ulaştı. 1169 mahalle yeni yabancı kaydına kapatılırken, İstanbul'da 54 kapalı mahalle bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Ekonomimiz tüm olumsuzluklara rağmen 2022'de yüzde 5,6 büyüdü!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulundu. Yılmaz, 2022 yılını etkisi altına alan savaşın tüm olumsuzluklarına rağmen ekonominin yüzde 5,6 oranında büyümeyi başardığını belirtti.

Sanayici şikayetçi! Nakit sıkıntısı büyüyor! Faizler yüzde 35’e tırmanmasına rağmen bankalar kredileri kesti!

Reel sektör nakit darboğazı yaşıyor. Yüzde 35’lere tırmanan kredi faizlerine rağmen krediye erişimde zorlanan işletmeler, şartların böyle devam etmesi halinde pek çok şirketin oyun dışı kalacağına dikkat çekiyor.

Doğalgaz fiyatı yüzde 90 düşmesine rağmen Türkiye'de hala indirim yok! 

Rusya-Ukrayna savaşının etkileri azalırken, Avrupa’da gaz fiyatları yüzde 90 geriledi. Ancak Enerji Bakanı Fatih Dönmez’in açıklamasına rağmen Türkiye’de doğalgaz fiyatları gerilemeyerek sabit kaldı. Peki neden?

Fiyat artışlarına rağmen en ucuz çimento Türkiye'de!

Dünya ÇimenTO Birliği'ne göre; 2023 senesinde çimentoda küresel talep çoğalmayacak, fakat maliyet yükselişleri nedeni ile çimento fiyatları çift haneli artmayı sürdürecek. Dünya Çimento Birliği (WCA) Direktörü Emir Adıgüzel, artan fiyatlara rağmen en ucuz çimentonun Türkiye’de olduğunu belirtti.

Meka Norm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meka Norm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Türkoğlu ve Mehmet Maşalacı ortaklığında kuruldu.

Koronavirüse rağmen 2020'de Türkiye'nin ABD ve Çin'e ihracatı arttı!

Türkiye'nin ABD ve Çin'e ihracatı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen 2020 yılında artış gösterdi.

Crakers Pizza pandemiye rağmen beş yeni şube açtı!

Koronavirüs salgınıyla birlikte başlayan ekonomik krize rağmen, gıda sektöründe hedeflerini tutturan Crakers Pizza 5 yeni şube açtı.

Gayrimenkul satışları salgına rağmen 6 ayda 1 milyonu aştı!

Türkiye genelinde satılan gayrimenkul sayısı koronavirüs salgını ve yasaklara rağmen yılın ilk yarısında 1,1 milyon

İzmir'de 2 bin 118 Yapı Kayıt Belgesi iptal edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yapı Kayıt Belgesi iptal edilmiş olmasına rağmen yıkılmayan yapıların sorumluları hakkında işlem yapılacağını ve cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunulacağı bildirdi

İran'ın para birimi dolar karşısında yüzde 35 değer kaybetti!

İran'ın para birimi tümen, yıl başından bu yana dolar karşısında yüzde 35 değer kaybına uğradı.

Kadir Tümen izmir piyasası Haberi

Kadir Tümen izmir piyasası

İzmir'de metrekare bazında konut satış fiyatları ise yüzde 100 arttı. ERA Türkiye Franchising Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen, İzmir'in Ege Bölgesi'nin cazibe merkezi haline getirdiğini vurgulayarak, "Son 10 yılda İzmir'de konut satın alım endeksi 21.12'den 50'ye yükselerek yüzde 150'lik bir gelişim gösterdi. 2003'te satış metrekare fiyatları ortalamada 800 TL iken günümüzde bu bedel yüzde 100'ün üzerinde bir artış ile bin 667 TL'ye ulaştı."


KARLI BİR YATIRIM

Tümen sözlerini şöyle tamamladı, "Kiralamalardaki metrekare fiyatlarına baktığımızda ise yine 2003'te 3.54 TL olan metrekare kiralama fiyatının 2014'te 7.54' e çıkarak yüzde 100'ün üzerinde katlandığını görmekteyiz. İzmir'de gayrimenkul yatırımcılarının da yapmış oldukları yatırımların geri dönüş sürelerine bakıldığında karlı gözüküyor. Gayrimenkulun kira çarpanı düşünüldüğünde geri dönüş süresi 22,64 yıl iken 2014 sonunda bu rakam 18.54...