29 / 03 / 2024

Kağıthane 2017 konut projeleri

Kağıthane 2017 konut projeleri

Kağıthane; merkezi konumu, ulaşım rahatlığı, çevresinin yüksek ticari potansiyeli ve yeni gayrimenkul projeleri ile çalışan nüfusun yeni odağı haline geldi. Bu kapsamda Kağıthane konut fiyatları yükselişe geçti.

Dora Vadi Kağıthane'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Kağıthane'de inşa edilen Dora Vadi projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Dora Vadi Kağıthane'de konut  fiyatları ne kadar?

İBB, Kağıthane'de konut imarlı arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kağıthane'de yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Kağıthane'de yer alan arsanın büyüklüğü kaç metrekare? Fiyatı ne kadar? 

İBB, Kağıthane'de konut imarlı arsa satacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Kağıthane Merkez'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 kasım 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Kağıthane'ye 300 yeni konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'den Kağıthane'ye 694 yeni konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi projesi için start verdi.

Coşkun Sucuk Kağıthane fabrikası konut oluyor!

Coşkun Sucuk Kağıthane fabrikasının bulunduğu alan 12 bin metrekare büyüklüğünde. Bu alanın konut markalarının yakın takibinde olduğunu, konut ve rezidans projesi olarak değerlendirileceğini söyleniyor...

İBB Kağıthane'deki toplu konut imarlı arsayı satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kağıthane Merkez'deki 256 metrekare büyüklüğündeki toplu konut imarlı arsayı satıyor...

Kağıthane'deki 12 markalı konut projesi! 

Kağıthane-Cendere Caddesi hattında son 5 yılda konut ve ofis projeleri artış gösterdi. Büyük küçük birçok firma bölgede proje üretmeye devam ediyor..

Kağıthane'de konut fiyatları son 5 yılda yüzde 65 arttı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa'nın verilerine göre Kağıthane‘de konut fiyatları son 5 yılda yüzde 65 artış gösterdi. 

Seba Suites Kağıthane konut fiyatları!

Seba Suites projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon seçeneklerinde konutlara yer veriliyor. Seba Suites Kağıthane konut fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor...

Porta Vadi Kağıthane proje fiyatları 2017!

Porta Vadi Kağıthane proje fiyatları 2017 güncel listeye göre en düşük fiyatlar 1+1'lerde 904 bin TL'den başlıyor. Porta Vadi projesi rezidans daire, ofis ve mağazalardan oluşuyor...

Kağıthane Ofispark projesinin 2017 değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO portföyünde yer alan Kağıthane Ofispark projesine ait 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

DKY On Kağıthane 2017 güncel fiyat!

DKY On Kağıthane 2017 güncel fiyat bilgisi kapsamında projede 1+1'lerin fiyatları 586 bin TL'den başlıyor. Proje DKY İnşaat imzasıyla yükseliyor...

Kağıthane 2017 konut projeleri Haberi

Kağıthane 2017 konut projeleri

Kağıthane; merkezi konumu, ulaşım rahatlığı, çevresinin yüksek ticari potansiyeli ve yeni gayrimenkul projeleri ile çalışan nüfusun yeni odağı oldu. Şehir içinde en çok göçü alan ilçede 2007 yılında başlayan kentsel dönüşüm faaliyetleri son birkaç yılda hız kazanmış oldu. Kağıthane - Piyalepaşa Tüneli'nin açılması, yapımı devam eden metro hattı, dere ıslahı çalışmalarının yanı sıra ana arterlere sadece dakikalar içerisinde ulaşım sağlayan çevre yollarının sayılarının artırılması ile Kağıthane, özellikle çalışan kesimin büyük ilgisini çekti. 


MERKEZİ İŞ ALANLARINA YAKIN 

Geçmiş yıllarda halkın mesire yeri olarak kullandığı ilçe, 1950'li yıllarda Haliç ve çevresinin sanayi bölgesine dönüşmesiyle çok sayıda fabrika ve imalathaneye ev sahipli yapıyordu. Kentsel Dönüşüm Yasası ile birlikte, eski sanayi alanları yerini büyük ofis ve rezidans projelerine bırakırken, ada bazlı dönüşümle apartmanların yerini lüks...