19 / 04 / 2024

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç kentsel dönüşüm

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç kentsel dönüşüm

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ve Sanpaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Karakaya ile “Kentsel Dönüşüm” panelinde dönüşüm çalışmalarıyla yenilenen Kağıthane’yi anlattı.

TMMOB'dan belediye başkan adaylarına 11 maddelik uyarı: Bir an önce bina envanteri çıkarılmalı!

TMMOB Bodrum temsilcisi yaptığı basın açıklaması ile Muğla ve Bodrum'daki belediye başkan adaylarına 11 maddelik bir çağrıda bulundu. Depremden kaçak yapılaşmaya kadar pek çok duruma dikkat çekildi. 

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Belediye Kağıthane'de arsa satıyor! Arsa sahibi olmak isteyenler şimdi baksın! 

Kağıthane Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Sultan Selim Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kağıthane Gültepe Kapalı Otopark projesinin inşaatı başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Kağıthane Bisiklet Yolu projesi tamamlanıyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, ‘Kağıthane Bisiklet Yolu’ projesini yerinde inceledi. Başkan Öztekin, bisiklet yolunun 7,5 kilometre uzunluğuna sahip olacağını söyledi.

Kağıthane'de kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, çalışmalarda verimliliği arttırmak için belediyede görevli personel ve idari amirlerle geniş kapsamlı bir toplantı yaptı.

Mevlüt Öztekin: Kağıthane'de mağdur ailelere 35 bin TL yatırdık!

Kağıthane Belediye Başkanı Öztekin, "13 binanın hak sahipleri ile görüştük. Onlara eşya yardımlarıyla ilgili 35 bin lira yatırdık" dedi...

Kağıthane Kültür ve Sanat Kompleksi tamamlanıyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, inşaatı süren Kağıthane Merkez Mahallesi'ndeki Kültür ve Sanat Kompleksi'ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde denetledi.

Kağıthane'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, yıkılan binanın etrafında bulunan 21 binayı tedbiren boşalttıklarını, bir binanın da kontrollü olarak yıkılacağını açıkladı.

Kağıthane'de alarm! 21 bina tahliye edildi!

Kağıthane'de 2 yıl önce temel kazısı yapılan inşaat alanının destek duvarı çöktü. Kağıthane Belediye Başkanı Öztekin yaptığı açıklamada bölgedeki 21 binanın boşaltıldığını söyledi...

Kağıthane Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı yapıldı!

Kağıthane Belediye Meclisi yeni belediye başkanı AK Partili Mevlüt Öztekin'in başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Çanakkale Belediye Başkan Adayı'nın kaçak binası yıkılacak!

Çanakkale Bağımsız Belediye Başkan Adayı İlyas Terzi'nin Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Kösedere Köyü'nde devasa bir kaçak yapı inşa ettiği ortaya çıktı.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç kentsel dönüşüm Haberi

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç kentsel dönüşüm

Ekonomi Gazeteciler Derneği Başkanı Celal Toprak’ın moderatörlüğünü yaptığı “Kentsel Dönüşüm” paneli Perpa Ticaret Merkezi'nde düzenlendi. 


Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneğinin (YAPDER) organize ettiği  "Kentsel Dönüşüm" panelinde kentsel dönüşüm çalışmaları ele alındı.


Panelde konuşan Başkan Kılıç, dönüşümün İstanbul için hayati öneme sahip olduğunu vurguladı. Başkan Kılıç, “İstanbul’da en çok konuşulan konulardan biri deprem. Biz bir deprem yaşadık ve tekrar bir deprem yaşama riski ile karşı karşıyayız. Yaşanabilecek bir depremle oluşacak zararın en aza indirgenmesi için de herkesin omuzlarına düşen görevler var. Bu görevlerin en başında da şehrin planlanması geliyor. Şehir bundan önce de birçok defa planlanmış. Zaman zaman plana uygun olarak şehir yapılaşmış, zaman zaman da plan dışında yapılanmalar oluşmuş. Plan dahilinde yapılanlarda günümüz şartlarına uygun olarak düzenlemeler yapmak gerekli olduğu gibi,...