29 / 03 / 2024

kağıthane iş istihdamı

kağıthane iş istihdamı

Çevre düzenlenmesi ve tarihi projeleriyle birlikte çehresini yenileyerek şehrin yeni iş merkezlerinden biri haline gelen Kağıthane'de kentsel dönüşüm sayesinde istihdam olanakları da hızla arttı.

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kağıthane İlçesi, Yahya Kemal Mahallesi 6566 ada 49 ve 50 parseller ile 47 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!

Bilek Turizm Madencilik İnşaat şirketi, "Bilek Otel" işletmesinin kapasite artışı için başvuru yaptı. İstanbul Kağıthane'de yer alan otelin toplam bedeli 60.272.546,2 TL olarak belirlendi.

Kağıthane Osmanpaşa Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kağıthane İlçesi, Merkez (Osmanpaşa) Mahallesi 9701 ada 1 Parsel Rezerv Yapı Alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Genyap Link Kağıthane'de teslime kadar kira desteği!

Genyap imzasıyla Kağıthane'de hayata geçirilen Genyap Link projesinde teslime kadar kira desteği kampanyası başlatıldı.

Kağıthane 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli İmar Planı Değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi Yahya Kemal Mahallesi Riskli Alan, 6583 Ada 28 Parsel ve 6566 Ada 1 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Kağıthane 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıda!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi Arıcılar Mevkii Gecekondu Önleme Bölgesine İlişkin 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıya çıktı.

Kağıthane'de yıkım gerginliği!

Çağlayan Mahallesi'nde bulunan Sadabad Öğrenci Yurdu'nun yıkımı için Kağıthane Belediye ekipleri çalışmalara başladı. Yurt önünde bir araya gelen vatandaşlar, yıkımı engellemeye çalıştı.

Kağıthane'de yıkılan istinat duvarının müteahhiti için tutuklama kararı!

İstanbul Kağıthane'de yıkılan istinat duvarının müteahhiti Serdar İ. için tutuklama kararı verildi.

Kağıthane'de günde 100 tapu işlemi gerçekleştirildi!

Kağıthane Tapu Müdürlüğü, İstanbul’da 39 ilçe arasında 2013'ten beri günlük bazda işlemleri en hızlı tamamlayan tapu müdürlüğü olarak ulaşılması zor bir başarıya imza attı.

Kağıthane Hamidiye Mahallesi imar planı değişikliği askıya çıktı!

Kağıthane İlçesi, Hamidiye Mahallesi, 6807 adadaki tescil dışı alanın bir kısmına ilişkin imar değişikliği askıya çıktı..

Kağıthane TEM Arıcılar Bağlantı yoluna ilişkin imar değişikliği askıda!

Kağıthane İlçesi, Merkez Mahallesi, TEM Arıcılar Bağlantı Kolu ve Arıcılar Yolu Rehabilite Uygulama Projesi'ne ilişkin imar değişikliği askıya çıktı..

Kağıthane'nin çehresi değişti!

Göreve geldikleri ilk günlerde Kağıthane'nin imajını değiştirmek istediklerini belirten Başkan Kılıç, "İnsanlara Kağıthane'nin İstanbul'un ortasında yer alan bir merkez ilçe olduğunu anlatmaya çalıştık." dedi.

Kağıthane'de yapı stoku riski bakımından yüzde 70’i değişmeyen yapılar var!

Son yıllarda inşaat sektörünün dev binalar diktiği İstanbul’un 450 bin nüfuslu ilçesi Kağıthane için belediye gazetesinde “2015’te Kağıthane’nin çehresi değişti” başlığıyla manşet atılması, CHP’lilerin tepkisini çekti.

kağıthane iş istihdamı Haberi

kağıthane iş istihdamı

Dönüşümün en hızlı yaşandığı ilçeler arasında yer alan Kağıthane, son 10 yılda hızla sanayi kimliğinden sıyrılarak 7/24 yaşayan kent kimliğine kavuştu. Kağıthane'de dönüşümü sağlanan yaldaşık 80 bin bağımsız konutta yaşayan 240 bin kişi artık depreme dayanıldı daha geniş ve daha modern evlerde ikamet ediyor. 


Çevre düzenlenmesi ve tarihi projeleriyle birlikte çehresini yenileyerek şehrin yeni iş merkezlerinden biri haline gelen Kağıthane'de kentsel dönüşüm sayesinde istihdam olanakları da hızla arttı. 

İlçenin merkezinde yeşil alan ve parklara geniş yer ayrılırken özellikle ticari gayrimenkul projelerinin ağırlık kazandığı Kağıthane'nin çok kısa bir zamanda İstanbul'un yeni iş merkezi olması bekleniyor. 

Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, yaptıkları yeni imar planlarıyla herhangi bir alanı değil, bütün bölgeyi kentsel dönüşüm projesi içerisine aldıklarını ifade etti. 


Başkan...