19 / 04 / 2024

kağıthane mint iletişim

kağıthane mint iletişim

Kağıthane Mint Evleri fiyatları 270 bin liradan başlayarak değişiyor. 104 dairelik Mint Kağıthane projesinde konutların 12 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Çıtak İletişim İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çıtak İletişim İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Yavuz Çıtak tarafından kuruldu.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi Kağıthane'de 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Kağıthane Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından kuruldu.

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı! 

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Toykar tarafından kuruldu. 

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi kuruldu!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığı Kağıthane Yahya Kemal’deki kentsel dönüşüm sürecinde vatandaşın en doğru bilgiyi yetkili kişilerden hızlı şekilde öğrenebilmesi ve işlemlerini gerçekleştirebilmesi için bir iletişim ofisi kuruldu.

Genisys Bilişim ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Genisys Bilişim ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Genyap Kağıthane 7000 satış ofisi!

Genyap Kağıthane 7000 satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yatırımcılara yeni yaşam fırsatı sunulan proje Genyap İnşaat tarafından Kağıthane'nin Osmanpaşa bölgesinde yükseliyor. 

MİNT Kağıthane ve MİNT Çağlayan’da amortisman süresi 16.5 yıl!

MİNT’in hayata geçirdiği MİNT Kağıthane ve MİNT Çağlayan’da amortisman süresi 16.5 yıl olarak belirtildi. Tüm projelerinde 48 ay kira garantisi veren MİNT, ilk yıl yatırımcısının konut bedelinin yüzde 6’sını geri almasını sağlıyor. 

Kordon İstanbul iletişim!

Ege Yapı imzasıyla Kağıthane'de Levent ve Maslak'a komşu konumda hayata geçirilen Kordon İstanbul projesi 820 milyon TL yatırım bedeline sahip. Kordon İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kağıthane Cendere son 5 yılın en gözde yatırım merkezi!

Kağıthane'de son 5 yılda konut ve ofis projelerinde fiyatlar yüzde 87 oranında arttı. Cendere Vadisi boyunca bölgede gelişim süreci devam ediyor. 

Kağıthane Seba Suites iletişim bilgileri!

Seba Suites projesi Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde yükseliyor. Proje iki blok olarak hayata geçirildi...

Kağıthane Mint E5 Evleri fiyatları!

Kağıthane Mint E5 Evleri fiyatları 309 bin TL'den başlıyor. Peşin ödemelerde indirim sağlanan projede teslime kadar 12 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Mint E-5 Kağıthane güncel ev fiyatları!

Mint E-5 Kağıthane güncel ev fiyatları 309 bin TL'den başlıyor. Projede teslime kadar 12 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor...

kağıthane mint iletişim Haberi

kağıthane mint iletişim


İstanbul'un Avrupa yakasında Kağıthane'de kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen Mint Kağıthane projesi 104 adet konut ve 5 ticari birimden meydana geliyor.


Kağıthane Mint Evleri projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Mint Kağıthane projesi 14 katlı tek blok olarak planlandı.



Kağıthane Mint Evleri fiyatları!


Kağıthane Mint Evleri fiyatları 270 bin liradan başlayarak değişiyor. Mint Kağıthane projesinde konutlar 12 ay sonra teslim ediliyor.


Kağıthane Mint Evleri projesinde kişiye özel vadeli olarak ya da konut kredisi kullanarak 120 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor. Kağıthane Mint Evleri, Çağlayan Adliyesi'ne 1,5 kilometre yakınlıkta yer alıyor.




Tel: 0212 288 00 00

Web: http://mintkagithane.com/

Gülcihan...