18 / 04 / 2024

kağıthane projeleri videosu

kağıthane projeleri videosu

İstanbul Avrupa yakasında Kağıthane'de hayata geçirilen ofis projeleri 25 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi. Prjelerin havadan fotoğraflarına www.havadanemlak.com adresinden ul

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Kağıthane'deki 12 markalı konut projesi! 

Kağıthane-Cendere Caddesi hattında son 5 yılda konut ve ofis projeleri artış gösterdi. Büyük küçük birçok firma bölgede proje üretmeye devam ediyor..

Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projeleri geliyor!

2017 yılı Aralık ayında Yör Palas Acıbadem projesini teslim edecek olan Yör Group, iki yeni proje hazırlığında. Firma, Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projelerinin inşaatına 2018 yılında başlamayı planlanıyor.

Tahincioğlu Bomonti, İstinye ve Kağıthane projeleri yolda!

Gayrimenkulde agresif büyüme politikası izleyen Tahincioğlu, 3 yılda sektörünün ilk 5 büyük oyuncusu arasına girdi. “Gayrimenkulde liderliği hedefliyoruz” diyen Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tahincioğlu, yılın son çeyreğinde Bomonti, İstinye ve Kağıthane projelerini görücüye çıkaracak.

Kağıthane'de konut fiyatları yükselişe geçti!

Kağıthane; merkezi konumu, ulaşım rahatlığı, çevresinin yüksek ticari potansiyeli ve yeni gayrimenkul projeleri ile çalışan nüfusun yeni odağı haline geldi. Bu kapsamda Kağıthane konut fiyatları yükselişe geçti.

Kağıthane'de kaçak hafriyatın önüne geçilmiyor!

Gün geçtikçe artan kentsel dönüşüm ve konut projeleri kaçak hafriyat dökümünü artırıyor. Kağıthane'nin Arıcılar bölgesinde oluşan hafriyat kirliliği havadan görüntülendi.

Kağıthane'de ulaşım çözüldü, konut fiyatları arttı!

İstanbul'un bütün ilçelerinde konut fiyatları farklılık gösteriyor. Kağıthane ulaşım rahatlığı ve yeni gayrimenkul projeleri ile çalışan nüfusun yeni odağı haline geldi.

Altyapı projeleri tamamlandı Kağıthane’de konut fiyatları uçtu!

Son yıllarda artan yatırımlarla dikkatini çeken Kağıthane’de, kiralık ve satılık konutlarda metrekare fiyatlarında artış görülüyor. Kağıthane'de 3 senede kiralıklarda metrekare fiyatı yüzde 45,68; satılıklarda ise metrekare fiyatları yüzde 55,47 oranında arttı.

Kağıthane’de konut fiyatları yüzde 22.68 arttı!

2016 yılı Emlak Endeksi verileri açıklandı. Kağıthane, İstanbul’da geçtiğimiz yıl satılık konut metrekare fiyatı en çok artan ilçeler arasında yer aldı. Kağıthane projeleri fırsata dönüştürdü.

Nef Kağıthane 4, Bahçelievler ve Sancaktepe projeleri yolda!

Nef Bahçelievler, Nef Kağıthane 4 ve Nef Sancaktepe projeleri için ön talep toplanıyor. Nef Bahçelievler projesinde satışlar bu ay içerisinde başlayacak...

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde en uygun fiyatlarla!

Ortadoğu Grup, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri için ön talep sürecine başladı. Kağıthane’de yapımına başlanacak ‘Mod İstanbul Projesi’ 3 bin 770 metre kare alandan oluşuyor.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde ön talep dönemi!

Ortadoğu Grup, İstanbul’un önemli merkezlerinde hayata geçireceği projeleri için ön talep toplamaya başladı.Eyüp ve Kağıthane projeleri için başvurular www.2proje.com adresinden yapılıyor.

İstanbul'un merkezinde Eyüp ve Kağıthane'de 2 proje!

Ortadoğu Grup, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri için ön talep sürecine başladı. Hem oturum hem de yatırım için ev almayı düşünenlere hitap eden Eyüp ve Kağıthane projeleri, İstanbul’un merkezi noktalarına kolay ulaşım imkanı sağlıyor.

kağıthane projeleri videosu Haberi

kağıthane projeleri videosu


Kağıthane'de yer alan ofis projelerinin havadan görüntüleri için...